alexioannou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Υποτίθεται είναι 24αρα. Επί την πράξη είναι 12αρα με πτωτικές τάσεις. Μιας και λήγει τον άλλο μηνα το συμβόλαιο είπα να πιέσω λίγο...... Ήρθε λοιπόν ο τεχνικός έπιασε δουλειά στο καφαο που εψαχνε καλύτερη γραμμή. Βρήκε μια 14αρα(!!!!!!!) και όντος είδα ταχύτητες download 1.4mbps κάποια στιγμή 1.5mbps......δηλαδη 40% έως 50% αύξηση.......μια χαρά...... Την επόμενη μέρα όμως όλα γύρισαν στο 1.1mbps ........και ούτε κλικ παραπάνω...... Ξέρω πλέον ότι υπάρχει πιο ζωηρή γραμμή...... Τους ξαναφωναξα λόγω των νέων δεδομένων ... Τώρα λένε άφησαν ξεκλειδωτη την γραμμή .......αλλά η ταχύτητα εκεί 1.1mbps!!!!! Πώς έγινε μια ολόκληρη μέρα και έβλεπα 1.4 και 1.5???????? Αλλά μετά εκεί κολλημένο ????????? Με δουλεύουν???????
l337 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Crosstalk λέγεται. Και με τις vdsl τριγύρω -και όχι μόνο- θα αυξάνεται ακόμη περισσότερο. (έχεις έως 24 και όχι 24)
Mhlogiatros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Χωρις να δεις τα router stats ολα ειναι crosstalk τι βιτσιο ειναι αυτο
alexioannou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Χθες βράδυ αφού είχα θέσει την απορία μου εδώ ειδα ταχύτητες 1,4mbps σταθερή σχεδόν καθόλη την διάρκεια download μεγααααλου αρχείου....... Ας μείνει εκει......... 14 ώρες πριν, l337 είπε Crosstalk λέγεται. Και με τις vdsl τριγύρω -και όχι μόνο- θα αυξάνεται ακόμη περισσότερο. (έχεις έως 24 και όχι 24) Τους πληρώνω 20€ τον μήνα,όχι ΕΩΣ 20€. Οι εταιρίες λένε μέχρι 24αρι όπως και το συμβόλαιο γράφει το ίδιο. Εγώ ως πελάτης έπρεπε να βλέπω κάποια στιγμή έως και 24αρι..... 1 χρόνο 12αρι βλέπω,ούτε καν, τις τελευταίες μέρες που το ψάχνω.....είδα και 15mbps.......... To σωστό ζητάω και βλέπω να τρέχουν να το φτιάξουν....... Οτι ναναι άκουγα από τα τηλεφωνικά κέντρα........ Όλα γίνονται τελικά...... Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από alexioannou 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, alexioannou said: Εγώ ως πελάτης έπρεπε να βλέπω κάποια στιγμή έως και 24αρι..... Όχι με την τεχνολογία ADSL όπως υλοποιείται παγκοσμίως. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από ThReSh
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 11 minutes ago, alexioannou said: Χθες βράδυ αφού είχα θέσει την απορία μου εδώ ειδα ταχύτητες 1,4mbps σταθερή σχεδόν καθόλη την διάρκεια download μεγααααλου αρχείου....... Ας μείνει εκει......... Τους πληρώνω 20€ τον μήνα,όχι ΕΩΣ 20€. Οι εταιρίες λένε μέχρι 24αρι όπως και το συμβόλαιο γράφει το ίδιο. Εγώ ως πελάτης έπρεπε να βλέπω κάποια στιγμή έως και 24αρι..... 1 χρόνο 12αρι βλέπω,ούτε καν, τις τελευταίες μέρες που το ψάχνω.....είδα και 15mbps.......... To σωστό ζητάω και βλέπω να τρέχουν να το φτιάξουν....... Οτι ναναι άκουγα από τα τηλεφωνικά κέντρα........ Όλα γίνονται τελικά...... χωρις να γινω να θελω κακος αλλα μαλλον απο το τηλεφωνικο κεντρο σου ειπαν τα σωστα και παλι χωρις να θελω να γινω κακος αν ηξερες πως λειτουργει το adsl δεν θα ειχες ανοιξει αυτο το θεμα καν.το χειροτερο δεν ειναξ να μην γνωριζει καποιος κατι αλλα να μην ρωταει και επισης χωρις να ξερει να πιστευει οτι εχει δικιο και να επιμενει.και εχει γινει και σε παρομοιο θεμα που καποιος δεν ηξερε και μιλαγε με ατομο της τεχνικης υποστηριξης πιυ του τα ελεγε μια χαρα.αλλα ο αλλος επεμεν οτι ειναι σωστος και οτι της τεχνικης υποστηριξης δε ξερει. μπορω να κανω παραθεση ολα σου τα απο πανω ποστ και αν σου εξηγησω γιατι μπορει να ειδες παραπανω ταχυτητα η γιατι δεν θα δεις ποτε 24 κτλ αλλα οταν βλεπω ενα σεντονι με παραπονα χωρις καμια φωτογραφια καν με τα χαρακτηριστικα της γραμμης....και να διαβαζω οτι επειδη επαιξες 15 για λιγο οτι θα μπορεις να παιξεις και 24 τοτε....αυτο με ξεπερνα. και επισης αν τελειωνει το συμβολαιο θα αγχωθει πολυ ο παροχος νομιζεις για να σου δωσει κατι που δεν ειναι τεχνικα εφικτο παρα μονο αν ειχες kv απο τα καινουρια και σου εδιναν vdsl 24/1 απο εκει αλλο ενα αν εχεις ορεξη να διαβασεις www.insomnia.gr/forums/topic/468701-snrnoise-marginprofiles-παρόχων-και-αλλαγές-profiles-για-σταθερότητα 1 1
alexioannou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν με απασχολεί να διαβάσω. Διάβασα το συμβόλαιο και τι λαμβάνω. Ο ίδιος ο τεχνικός είπε ότι οι εταιρίες στηρίζουν πολλά σε αυτό το αόριστο 24mbps........ Πουθενά δεν αναφέρω ότι θέλω να βλέπω 24αρι,αλλά λέω ας μείνει έστω στα 14-15 που βλέπω τώρα. Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς δεν υπήρχε περίπτωση να δω μεγαλύτερη ταχύτητα ..... Έλα όμως που βλέπω σχεδόν 50% μεγαλύτερη....... Και αυτό χειροπιαστα κατεβάζοντας ίδιο αρχειο από την ίδια σελίδα 5 λεπτά ταχύτερα........ Αυτό νοιάζει εμένα. Και για αυτό έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο..... Άμα είναι επαγγελματίες ΠΡΩΤΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ του δυκτιου,τι ταχύτητα προσφέρει και μετά η ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από alexioannou
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 7 minutes ago, alexioannou said: Δεν με απασχολεί να διαβάσω. Διάβασα το συμβόλαιο και τι λαμβάνω. Ο ίδιος ο τεχνικός είπε ότι οι εταιρίες στηρίζουν πολλά σε αυτό το αόριστο 24mbps........ Πουθενά δεν αναφέρω ότι θέλω να βλέπω 24αρι,αλλά λέω ας μείνει έστω στα 14-15 που βλέπω τώρα. Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς δεν υπήρχε περίπτωση να δω μεγαλύτερη ταχύτητα ..... Έλα όμως που βλέπω σχεδόν 50% μεγαλύτερη....... Και αυτό χειροπιαστα κατεβάζοντας ίδιο αρχειο από την ίδια σελίδα 5 λεπτά ταχύτερα........ Αυτό νοιάζει εμένα. Και για αυτό έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο..... Άμα είναι επαγγελματίες ΠΡΩΤΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ του δυκτιου,τι ταχύτητα προσφέρει και μετά η ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ειναι μεχρι 24. β.μπορει απλα να σου αλλαξαν ενα profile. γ.οτι σου αλλαξαν απερχομενο ή κεντρικο δεν σημαινει οτι σε ενα μηνα μπορει να εισαι ακομα στα 15 δ.οτι ειδες μια φορα 15 δεν λεει κατι.αυτο μπορει να εγινε γιατι για καποιο λογο η γραμμη εκανε σκαμπανεβασμα και σε κλειδωσε με χαμηλο snr margin. ε.οποτε καταλαβες οτι χωρις να διαβασεις με καθε καλη προθεση δεν προκειται να σε βοηθησει ουτε να καταλαβεις γιατι βλεπεις οτι βλεπεις αλλα ουτε στο να ξερεις τι ζητας απο τον παροχο.και να στο πω και ακομα πιο χυμα .ο οτε στα τετοια του.ακομα και καταγγελια να εκανες θα σου πει μεγιστα δικτυου.δεδομενη ποιοτητα και η καταγελλια σου θα παει στραφη.και επειδη θα βγουν πολλοι να πουν οτι αμα δεν απαιτουμαι δεννθα αλλαξει τιποτα αυτο ειναι αλλη ιστορια η οποια αλλαζει ως ενα σημειο με τα vdsl και τα ftth.με το adsl δεν θα αλλαξει.ουτε νεα αστικα κεντρα θα μπουν ουτε καλωδια καινουρια θα περαστουν.απο το τι θελουμε μεχρι το τι γινεται υπαρχει διαφορα .αυτα απο εμενα.ευχαριστως να βοηθησω σε τεχνικες αποριες αλλα να γραφουμε απλα για να γραφουμε δεν εχει νοημα .το συμβολαιο σου διαβασες και λεει μεχρι 24 mbit.το μεχρι 24 ειναι απο 0 μεχρι 24.ο οτε δεν ειναι καν καθολικος παροχος. ο τεχνικος σου ειπε οτι στηριζουν πολλα στο εως 24 σε αυτο το εως 24 στηριζονται λογικα και μη λογικα πραγματα.β.κατα τα αλλα οπως σου ειπα ακομα και τωρα οου πηρες καλυτερο ζευγαρι χαλκου και παιζεις 15 δεν σημαινει οτι θα εισαι εκει συνεχεια.μια φωτογραφια απο τα χαρακτηριστικα της γραμμης θα βοηθουσε 1
Heists Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Εμένα όταν είχα Forthnet είχαν έρθει λόγο μετακόμισης να φτιάξουν την γραμμή και κλείδωσα στα 19 και ο ένας από τους δυο έκανε τον σταυρό του. Επειδή ξέρω άτομα που έχουν ΕΩΣ 24 και κλειδώνουν 5-6 θα σου πρότεινα με 15 να κάνεις κι εσύ τον σταυρό σου. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Αν εισαι μακρυά από το DSLAM σε όποιον και να προσευχηθείς χάλι θα είναι ο συγχρονισμός. 😛
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 On 30/03/2019 at 10:45, ThReSh said: Αν εισαι μακρυά από το DSLAM σε όποιον και να προσευχηθείς χάλι θα είναι ο συγχρονισμός. 😛 ακομα θυμαμαι ραντεβου στους προποδες παρνηθα.διπλα ειναι τα logistics του οτε και μου λεει ο αλλος θα παιξω κανα 20αρι?του λεω ειναι τα logistics εσυ περνεις απο αχαρνες.2 mbit ταχυτητα.καλα που δεν ειπε οτι εγω πληρωνω για 24αρι. 1
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 1 hour ago, divo said: εγω ετσι θα σου εκανα😈. και δε θα σου ανοιγα τη πορτα αν δε το πηγαινες 24. κλειδωμένος μεσα.....😂😂😂😂😂 μην το γελας.εχει γινει ραντεβου που ο πελατης ηταν αμα δεν το φτιαξεις δεν φευγεις απο εδω κτλ.psycho ατομα παντου.
Twoface Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Τι να πω και εγώ που το 2005 έβαλα vivodi 20αρα και είχα πιάσει 20024!!! 2019 και έχω φτάσει τα 13mbps
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Στο Αστικό Κέντρο , όχι στο ΚΑΦΑΟ.
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 2 hours ago, Twoface said: Τι να πω και εγώ που το 2005 έβαλα vivodi 20αρα και είχα πιάσει 20024!!! 2019 και έχω φτάσει τα 13mbps εχω δει και ατομα να συγχρονιζουν 23999.αλλα ηταν ελαχιστα αν ηταν ενα ατομο ανα 600 ραντεβου ηταν θαυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα