Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ: Streaming video στο Web χωρίς ειδικευμένο Server

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω web site το οποίο φιλοξενώ σε εταιρία hosting. Ο Server είναι ένας κανονικός web server, iis.

Θέλω να κάνω streaming αρχεία video.

Προσέξτε:

-χωρίς να κατεβάζει ο χρήστης κάτι στο Pc του.

-χωρίς αγορά-παραμετροποίηση dedicated server Kλπ.Οχι software real networks helix ή windows media services.

-μιλάμε για μικρά αρχεία σε μέγεθος(κάτω του 1mb) και μικρές διαστάσεις(160x120).

-δεν με ενδιαφέρει Streaming σε live content. Offline καταστάσεις.

Θελω να μπαίνει ο χρήστης σε μια σελίδα και αμέσως να αρχίζει να βλέπει video.

Κάποια στιγμή ειχα δοκιμασει wmv αρχεία και asf τα οποια ειχα ανεβασει στον Server και ειχα δημιουργησει μια σελιδα που είχε

ενα activex το οποίο ενσωματωνε τον windows media player, αλλά η βλακεία ηταν ότι ο χρήστης περίμενε μέχρι να φορτωθεί όλο

το video και μετά ξεκινούσε να παίζει. Ουσιαστικά δηλαδή δεν έκανε streaming. Και νομιζα ότι τα asf ήταν ειδικά για

streaming.

Αλλη φορά πάλι είχα βρει ένα προγραμμα που εκανε κωδικοποιηση video σε δικο του format και έβαζες ενα java applet στη web

page που ήθελες και αυτό έκανε πραγματικο Streaming. Ηταν μάλιστα και Platform independent. Ομως είχε άλλους περιορισμούς(πχ

demo versio-20 sec streaming-logo εταιριας κλπ) και το παρατησα.

Τι λύσεις υπάρχουν, ώστε να ανεβάζω τα video αρχεία μου και άμεσα να τα βλέπει (πως-Player?) ο χρήστης-επισκέπτης της

σελίδας?

Δημοσ.

xm.. den tha sou po topota neo.. kai mallon tha to ksereis.. alla einai h moni ebiria pou eixa me streaming...

Me ta windows server 2003 eixa kanei kati teteio me ton streaming server pou exei apo "tin mana tou".

checkare to an thes..

Δημοσ.

Ναι, απο όσο ξερω είναι πληρες Streaming αυτο που λες.

Αλλά όπως εγραψα και στην αρχη του post, λεμε για πιο Light καταστάσεις, χωρίς ειδικό server.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...