tmaestros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Σε φουλ hd πιανω 200 fps δεν εχει τυχει να το δω αυτο που λες....μ φαινεται λιγο απιθανο!οι μνημες μεχρι 2800 πανε!τις εχω δει τις gskill να τρεχουν σε ι7 κ επα8α ενα μικρο σοκ απο ταχυτητα Δικό μου τεστ... https://www.3dmark.com/3dm/34981315
kostas_anes Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Πρωτον. Οτι και να πεταξεις πανω σε intel θα δουλεψει, εως τα 3600MHz περιπου. Σε XMP. Κανενα θεμα, πιστεψε με. Περαν αυτου, οπως ακριβως φανταστηκα, κοιτας βιντεο με Ryzen. Οι Ryzen συνδεουν το Infinity Fabric που ειναι υπευθυνο για την επικοινωνια των πυρηνων (πολυ χοντρικα), με την ταχυτητα της RAM. Οσο πιο γρηγορες οι RAM, τοσο πιο γρηγορα τρεχει και ο επεξεργαστης λοιπον. Σε intel δεν ισχυει κατι τετοιο. Χρησιμοποιουν ring bus. Δυσκολο αν δεις 5 FPS πανω. Ελπιζω να βοηθησα. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ λέω να κρατήσεις τα 200€, να δώσεις πακέτο 6700K, MOBO και να πάρεις έναν μεταχειρισμένο 8700Κ στα 280€ από τις αγγελίες που παίζει, να πάρεις και μια AORUS PRO Z390 να κάνεις και το OC που θες και μετά είτε αν θες κράτα τις μνήμες που έχεις είτε πάνε σε απλές 3200 C16, θα πάρεις FPS Boost σίγουρα και αφού βλέπω ασχολείσαι και με το OC πήγαινε πάτα ένα 5άρι εφόσον το πιάνει (θα σου πει και ο Psycho σαν πωλητής αν είχε καλό silicon lottery) και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από thetiesthatbind
tmaestros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Εγώ λέω να κρατήσεις τα 200€, να δώσεις πακέτο 6700K, MOBO και να πάρεις έναν μεταχειρισμένο 8700Κ στα 280€ από τις αγγελίες που παίζει, να πάρεις και μια AORUS PRO Z390 να κάνεις και το OC που θες και μετά είτε αν θες κράτα τις μνήμες που έχεις είτε πάνε σε απλές 3200 C16, θα πάρεις FPS Boost σίγουρα και αφού βλέπω ασχολείσαι και με το OC πήγαινε πάτα ένα 5άρι εφόσον το πιάνει (θα σου πει και ο Psycho σαν πωλητής αν είχε καλό silicon lottery) και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. αν αλλαξω επεξεργαστη τι fps πιστευεις να ανεβω....δεν νομιζω πανω απο 5..6 αν ειναι να ξεφυγω σε χρηματα παιρνω ακομη μια gtx 1080ti της msi κανω sli κ βλεπω πραγματικες διαφορες με 500 ευρω
thetiesthatbind Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Βρες το αντίστοιχο βίντεο και δες τις διάφορες
tmaestros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Βρες το αντίστοιχο βίντεο και δες τις διάφορες δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα κιολας με τις διαφορες 10-12 fps με το ζορι κ οχι σε ολα τα games!η καλυτερη λυση ειναι sli σε αυτα τα χρηματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα