Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!Εχω την συγκεκριμενη μητρικη της msi  Z170A GAMING M5 και θέλω να βαλω πάνω αυτές τις μνήμες https://www.skroutz.gr/s/10978043/G-Skill-TridentZ-RGB-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C14D-16GTZR.html !Λέτε να έχω κάποιο θεμα?Τωρα φοράω αυτές τις μνήμες https://www.skroutz.gr/s/7528606/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-2666MHz-CMK16GX4M2A2666C16.html?fbclid=IwAR1WFUT3urYKgEqaNTS8vdLbB8dZyJOLSfxiJo5zd0i6c9uuQDwa6IDh2Vg#reviews 

Δημοσ.

Εαν δεις εδω, πιστεύω ότι θα βγάλεις άκρη.

Τώρα σε τι mhz θα δουλεύουν όλες μαζί, δεν γνωρίζω. Συνήθως όλοι προτείνουν 2 dimms. είτε 16gb όπου είναι υπεραρκετά είτε σε πιο hardcore 2*2 σετ για 32gb.

Καλό θα είναι να δεις τι διαφορές θα έχεις και κατά πόσο θα κερδίσεις σε επιδόσεις.

• Like 1
Δημοσ.

ο σκοπος για αυτην την αλλαγη ειναι η αυξηση των fps..6..7 fps!Δεν θα δω χαοτικη διαφορα με αυτες τις μνημες?

Δημοσ.

Όχι, δε νομίζω, άντε να πάρεις 2-3 FPS. καλύτερα να ξεστήσεις και να δωσεις πακετο RAM CPU MOBO και να πας ή σε 8ης γενια απο μεταχειρισμένα που εχει καλες τιμουλες σε 8700Κ ή να πας σε Ryzen 2600X και RAM 3200CL16 ή 3200CL14 ό,τι θες εσυ μετα αναλογα το μπάτζετ 

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι θα ξεφυγουμε σε χρηματα αν τα αλλαξω ολα αυτα!ο υπολογιστης ειναι ακομη αριστη παιχνιδομηχανη σε 4κ!απλα ηθελα να δωσω λιγη δυναμη παραπανω!σε βιντεο που ειδα utube συγκριση 2666 με 3200 εχουν 8...10 fps διαφορα

Δημοσ.

Αυτό που σου είπα είναι ότι δεν θα μπορείς να έχεις τις υπάρχουσες + αυτές που.σκεφτεσαι να βαλεις. Όλες πρέπει να τρέχουν στα ίδια mhz αν δεν κάνω λάθος. Οπότε όλες γύρω στα 2600mhz.

Μπορείς να πουλήσεις αυτές που έχεις και να βάλεις 3200 με cl24. Πιστεύω η διαφορά θα είναι είτε 0 είτε έως 5 FPS.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι θα τις πουλήσω τις παλαιές. Μονο τις καινούργιες θα έχω πάνω. Σε κάποια games στο utube δείχνει χαοτικές διαφορές....δεν ξέρω ειλικρινά ψέμα Αλήθεια...10 fps

Δημοσ.

Κοιτα εγώ από 1600 cl9 σε 2400 cl11 ομολογώ πως είδα διάφορα (βέβαια πήγα και από 8Gb σε 16Gb).

Θεωρώ πως η διαφορες που θα δεις είναι μικρές, και τα 10fps αν από 60 γίνουν 70, είναι πολύ πιο ασήμαντη από τα 30 στα 40fps.

Εφόσον θα πουλήσεις τις παλιές για να πάρεις νεες go for it, μειώνεται και το κόστος και είσαι στην αιχμή για με τις ram. Τώρα αν σκάσει από πουθενά ddr5 σε λίγα χρόνια  πιστεύω ότι και πάλι θα προλάβουν να βγάλουν τα λεφτά τους.

Εφόσον κοιτάς FPS και επιδόσεις, από θέματα θερμοκρασιών στη GPU είσαι εντάξει; Εάν 80αριζεις στη κάρτα μια καλή αναβάθμιση θα ήταν πρόσθετη ψύξη στη GPU.

• Like 1
Δημοσ.

Απο ψύξη στην κάρτα είμαι πολύ καλά η msi gtx1080ti gaming x εν ώρα παιχνιδιού περίπου 65..68 βαριά 70 σπάνιο. Οπότε δίνω παραγγελία εφόσον έχεις προσωπική εμπειρία από αναβάθμιση μνήμης και είδες τέτοιες μεγαλες διαφορές,πιστεύω ότι αξίζει ειδικά σε 4κ που παίζω τα games 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, tmaestros είπε

Απο ψύξη στην κάρτα είμαι πολύ καλά η msi gtx1080ti gaming x εν ώρα παιχνιδιού περίπου 65..68 βαριά 70 σπάνιο. Οπότε δίνω παραγγελία εφόσον έχεις προσωπική εμπειρία από αναβάθμιση μνήμης και είδες τέτοιες μεγαλες διαφορές,πιστεύω ότι αξίζει ειδικά σε 4κ που παίζω τα games 

Τι fps εχεις στα παιχνιδια που παιζεις και σε ενδιαφερουν τοσο πολυ εστω και τα 10 fps? (Που δε νομιζω να παρεις ουτε 10). Το μεγαλυτερο προβλημα σου φαινεται να ειναι ο επεξεργαστης τον οποιο κανει bottleneck η καρτα γραφικων. Και ram να τα 800hz δε θα σου δωσουν σχεδον τιποτα σε θεμα παιχνιδιου.

Δημοσ.

I7 6700k  να κάνει bottleneck...λίγο δύσκολο. 4k παίζω 70...80 fps.τα βίντεο στο utube δείχνουν αύξηση fps.δεν νομίζω να λένε ψέματα 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tmaestros είπε

I7 6700k  να κάνει bottleneck...λίγο δύσκολο. 4k παίζω 70...80 fps.τα βίντεο στο utube δείχνουν αύξηση fps.δεν νομίζω να λένε ψέματα 

Στα 4k δε θα δεις bottleneck, και η αληθεια ειναι πως εισαι καλα στα frames. Σε fullHD αναλυση ομως θα δεις οτι υπαρχουν παιχνιδια τα οποια τον κανουν bottleneck. Μπορεις να κρατησεις logs ενω παιζεις και θα το δεις. Επισης κυνηγας λιγα frames, για τα οποια δε θα δεις πραγματικη διαφορα, ειδικα σε monitor 60hz, οποτε στην ουσια πρακτικα δε θα κερδισεις τιποτα. Μπορεις επισης πριν παρεις αλλες να κανεις ενα OC σε αυτες στα 3200 και να δεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...