Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 5 minutes ago, george1807 said: Ευχάριστα νέα. Το θέμα είναι πόσο αξιόπιστα είναι τα αποτελέσματα και αν έχουν κάποια πιστοποίηση από ιατρικούς οργανισμούς. Γιατί μιλάμε για έναν σοβαρό τομέα που πρέπει να υπάρχουν κάποια στάνταρ. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τα πανάκριβα ιατρικά μηχανήματα. Αν όμως παρουσιαστεί σε κάποιον ένα πρόβλημα, οι μετρήσεις αυτές από το ρολόι μπορούν να είναι ένα επιπλέον χρήσιμο στοιχείο για τον γιατρό στον οποίο θα απευθυνθεί στη συνέχεια.
Taxiarxis2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, billdanos είπε Και στο 3 ενεργοποιήθηκαν οι ειδοποιήσεις για τις αρρυθμίες. Ευτυχώς !!! Θα χαρεί η γιαγιά τωωωωραααα!!! Αλλά λέω να της πάρω την καινούργια σειρά μην τυχών και το πάρει καμία γειτόνισα και έχω γκρίνιες !!! ΧΑχα
george1807 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τα πανάκριβα ιατρικά μηχανήματα. Αν όμως παρουσιαστεί σε κάποιον ένα πρόβλημα, οι μετρήσεις αυτές από το ρολόι μπορούν να είναι ένα επιπλέον χρήσιμο στοιχείο για τον γιατρό στον οποίο θα απευθυνθεί στη συνέχεια. Ναι σίγουρα, αλλά η σχετική ακρίβεια παίζει ρόλο. Δηλαδή άμα είσαι μια χαρά και το watch έχει άλλη άποψη θα σε αναστατώσει χωρίς λόγο. Από την άλλη άμα έχεις κάποιο πρόβλημα κατά πόσο μπορείς να βασιστείς πάνω του;
fytotech Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, george1807 είπε Ναι σίγουρα, αλλά η σχετική ακρίβεια παίζει ρόλο. Δηλαδή άμα είσαι μια χαρά και το watch έχει άλλη άποψη θα σε αναστατώσει χωρίς λόγο. Από την άλλη άμα έχεις κάποιο πρόβλημα κατά πόσο μπορείς να βασιστείς πάνω του; Άμα το πάρεις δεν ξαναπάς σε γιατρό. Τόσο καλό.
360kias Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, ktlk21 είπε Xiaomi ....εδω και 2 χρόνια....λέμε τώρα http://www.huami-usa.com/amazfit-health-band-ecg-tracker/ Ωχ Παναγία μου
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 26 minutes ago, george1807 said: Ναι σίγουρα, αλλά η σχετική ακρίβεια παίζει ρόλο. Δηλαδή άμα είσαι μια χαρά και το watch έχει άλλη άποψη θα σε αναστατώσει χωρίς λόγο. Από την άλλη άμα έχεις κάποιο πρόβλημα κατά πόσο μπορείς να βασιστείς πάνω του; Δεν σου στέλνει ειδοποιήσεις με το παραμικρό. Ελέγχει για επαναλαμβανόμενες καταστάσεις ώστε να αποφεύγονται ειδοποιήσεις από λάθος μετρήσεις (αν δεν εφαρμόζει σωστά στο χέρι το ρολόι, αν κινείσαι, κλπ). 24 minutes ago, fytotech said: Άμα το πάρεις δεν ξαναπάς σε γιατρό. Τόσο καλό. Πες και αλλά τέτοια γιατί ξεμείναμε από διασκεδαστές! 3
Vasilisxd Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Τετράγωνο , τρίγωνο , στρογγυλό , ότι και να είναι , το iWatch είναι πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό 1
nos1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Αν και αλλεργικός σε οτιδήποτε Apple, εδώ απλά respect... 👍
gsolidak Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Έχει πιστοποίηση από FDA και είναι αξιόπιστο πάνω από 90% στην ανίχνευση αρρυθμιών. Βέβαια το εμφράγμα δεν ανιχνεύεται με δύο απαγωγές μόνο προφανώς
MTX Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) τι μπούρδες είναι αυτές αν έχει κάποιος ταχυκαρδία βάζει το χέρι του στο καρπό και μετράει παλμούς μέχρι το 15 και τα πολλαπλασιάζει επί 4 , απλά και ωραία , δεν χρειάζεται να δώσει 1000 ευρώ σε βλακείες , όσο για κολπική μαρμαρυγή , υπερκοιλιακές και αλλου είδους ταχυκαρδίες να κόψουνε το δούλεμα αν δεν υπάρχουνε αισθητήρες γύρο από τις κοιλες τις καρδιας δεν μπορούνε να ανιχνευτούνε μονο από τα άκρα , * στο μονο που μου χρησιμεύει εμενα αυτή η τεχνολογία και την έχω χρονια τώρα με ένα sportwatch είναι στη προπόνηση όταν τρέχω , το έχω βάλει άμα περνάω τους 170 παλμούς να με ενημερώνει για να κόψω την ένταση να μην κλατάρω για να είμαι συνεχεια στους παλμούς που πρέπει με βάση την ηλικία μου , πουθενά αλλου Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από MTX 1 2
KostasKri Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, MTX είπε τι μπούρδες είναι αυτές αν έχει κάποιος ταχυκαρδία βάζει το χέρι του στο καρπό και μετράει παλμούς μέχρι το 15 και τα πολλαπλασιάζει επί 4 , απλά και ωραία , δεν χρειάζεται να δώσει 1000 ευρώ σε βλακείες , όσο για κολπική μαρμαρυγή , υπερκοιλιακές και αλλου είδους ταχυκαρδίες να κόψουνε το δούλεμα αν δεν υπάρχουνε αισθητήρες γύρο από τις κοιλες τις καρδιας δεν μπορούνε να ανιχνευτούνε μονο από τα άκρα , * στο μονο που μου χρησιμεύει εμενα αυτή η τεχνολογία και την έχω χρονια τώρα με ένα sportwatch είναι στη προπόνηση όταν τρέχω , το έχω βάλει άμα περνάω τους 170 παλμούς να με ενημερώνει για να κόψω την ένταση να μην κλατάρω για να είμαι συνεχεια στους παλμούς που πρέπει με βάση την ηλικία μου , πουθενά αλλου Διάβασε λίγο παραπάνω περί τίνος πρόκειται και άσε τις μπούρδες εσύ. Έχει η Apple από πίσω νοσοκομεία και πιστοποιήσεις παντού και για να ενεργοποιηθεί το ECG και τα notifications για τις αρρυθμίες σε κάθε χώρα περνάει άλλες πιστοποιήσεις και τα σχετικά και θα έρθεις εσύ τώρα να μας πεις να μετράμε μέχρι το 15 και να πολλαπλασιάζουμε επί 4. Δεν πάνε καθόλου καλά μερικοί μου φαίνεται. Αφού έχεις βρει εσύ την χρησιμότητα των sportwatch για σένα, κράτα αυτά που έχεις και μην σε απασχολεί τι κάνουν οι επιστήμονες με την τεχνολογία. 4 3
kazantzidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, gsolidak είπε Έχει πιστοποίηση από FDA και είναι αξιόπιστο πάνω από 90% στην ανίχνευση αρρυθμιών. Βέβαια το εμφράγμα δεν ανιχνεύεται με δύο απαγωγές μόνο προφανώς Ενώ με περισσότερες ανιχνεύεται πάντα... ξέρω δυο άτομα που μετά από checkup σε καρδιόλογο τους είπαν όλα καλά είναι, αλλά έπαθαν έμφραγμα μετά από ελάχιστες ημέρες...
MTX Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 26 λεπτά πριν, kazantzidis είπε Ενώ με περισσότερες ανιχνεύεται πάντα... ξέρω δυο άτομα που μετά από checkup σε καρδιόλογο τους είπαν όλα καλά είναι, αλλά έπαθαν έμφραγμα μετά από ελάχιστες ημέρες... και εγώ ξέρω άλλους δυο που έγινε ακριβώς το ίδιο και ο ένας κατέληξε σε 5x5 την ώρα που έπαιζε , για να σου βρούνε κάτι σε έναν έλεγχο ρουτίνας πρέπει να είναι πολύ χοντρό το πρόβλημα να κάνει μπαμ , η μονη σίγουρη εξέταση είναι στεφανιογραφία τίποτα άλλο για να είσαι σίγουρος για τι κατάσταση στις αρτηρίες σου , για να πάθεις κάποιο επεισόδιο από αρρυθμία πρέπει να είσαι με πολύ υψηλούς παλμούς πάνω από 150 -170 και να έχεις πρόβλημα με την ηλεκτρική πλεξούδα τις καρδιας να σου κάνει αρρυθμίες και να σου βάζει σφήνα παλμούς από διαφορες κοίλες οποτε ο ρυθμός πλέον δεν είναι φλεβοκομβικός
crossmo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, ktlk21 είπε Xiaomi ....εδω και 2 χρόνια....λέμε τώρα http://www.huami-usa.com/amazfit-health-band-ecg-tracker/ Eίπα και εγώ, δεν θα πεταχτεί ο πρώτος πονηρός να μας ανοίξει τα μάτια ίδιο επίπεδο φίλε, να υποθέσω έχει πάρει και πιστοποίηση από αναγνωρισμένους οργανισμούς για να λειτουργεί κάτω από τις σωστές προυποθέσεις ή επειδή είναι Xiaomi δεν χρειάζεται ? Σοβαρευτείτε κάποιοι επιτέλους 6 ώρες πριν, MTX είπε τι μπούρδες είναι αυτές αν έχει κάποιος ταχυκαρδία βάζει το χέρι του στο καρπό και μετράει παλμούς μέχρι το 15 και τα πολλαπλασιάζει επί 4 , απλά και ωραία , δεν χρειάζεται να δώσει 1000 ευρώ σε βλακείες , όσο για κολπική μαρμαρυγή , υπερκοιλιακές και αλλου είδους ταχυκαρδίες να κόψουνε το δούλεμα αν δεν υπάρχουνε αισθητήρες γύρο από τις κοιλες τις καρδιας δεν μπορούνε να ανιχνευτούνε μονο από τα άκρα , * στο μονο που μου χρησιμεύει εμενα αυτή η τεχνολογία και την έχω χρονια τώρα με ένα sportwatch είναι στη προπόνηση όταν τρέχω , το έχω βάλει άμα περνάω τους 170 παλμούς να με ενημερώνει για να κόψω την ένταση να μην κλατάρω για να είμαι συνεχεια στους παλμούς που πρέπει με βάση την ηλικία μου , πουθενά αλλου Άλλος ένα επιστήμονας που πετάχτηκε να μας διαφωτίσει! Αυτά είναι!!! 1 ώρα πριν, MTX είπε και εγώ ξέρω άλλους δυο που έγινε ακριβώς το ίδιο και ο ένας κατέληξε σε 5x5 την ώρα που έπαιζε , για να σου βρούνε κάτι σε έναν έλεγχο ρουτίνας πρέπει να είναι πολύ χοντρό το πρόβλημα να κάνει μπαμ , η μονη σίγουρη εξέταση είναι στεφανιογραφία τίποτα άλλο για να είσαι σίγουρος για τι κατάσταση στις αρτηρίες σου , για να πάθεις κάποιο επεισόδιο από αρρυθμία πρέπει να είσαι με πολύ υψηλούς παλμούς πάνω από 150 -170 και να έχεις πρόβλημα με την ηλεκτρική πλεξούδα τις καρδιας να σου κάνει αρρυθμίες και να σου βάζει σφήνα παλμούς από διαφορες κοίλες οποτε ο ρυθμός πλέον δεν είναι φλεβοκομβικός Και εγώ ξέρω άλλον έναν που γυμνάζεται με sportwatch και νομίζει ότι η ανίχνευση και μόνο υψηλών παλμών θα τον σώσει! Ειδικά δε αν η ανίχνευση γίνεται με οπτικό αισθητήρα!!! μιλάμε για αξιοπιστία! Διάβασε προσεκτικά φίλε μου τι ακριβώς αφορά η συγκεκριμένη λειτουργία και τι δεν κάνει (η apple στο αναφέρει ξεκάθαρα) και άσε τις ηλεκτρικές πλεξούδες για αυτούς που ξέρουν Επιστήμονες του google 4 1
xgol Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, Jlaxy είπε Αυτό είναι καινοτομία! Πόσο αξιόπιστο όμως είναι? Τη τελευταία φορά που έκανα ο καρδιογράφος είχε 6 ηλεκτρόδια και με την καρδούλα μου δεν παίζω! Καθολου αξιοπιστο. Marketing στα καλυτερα του. 4 ώρες πριν, KostasKri είπε Διάβασε λίγο παραπάνω περί τίνος πρόκειται και άσε τις μπούρδες εσύ. Έχει η Apple από πίσω νοσοκομεία και πιστοποιήσεις παντού και για να ενεργοποιηθεί το ECG και τα notifications για τις αρρυθμίες σε κάθε χώρα περνάει άλλες πιστοποιήσεις και τα σχετικά και θα έρθεις εσύ τώρα να μας πεις να μετράμε μέχρι το 15 και να πολλαπλασιάζουμε επί 4. Δεν πάνε καθόλου καλά μερικοί μου φαίνεται. Αφού έχεις βρει εσύ την χρησιμότητα των sportwatch για σένα, κράτα αυτά που έχεις και μην σε απασχολεί τι κάνουν οι επιστήμονες με την τεχνολογία. Δυστυχως τους νόμους της φυσικης δεν μπορει να τους ανατρεψει καμια εταιρεία. Υπαρχει λογος που υπαρχουν απαγωγες στα ακρα, προκαρδιες, θετικός πολος που βλεπει το ρευμα να "ερχεται" και το καταγραφει σαν θετικο δυναμικο, αρνητικός πολος που το καταγραφει σαν αρνητικό κτλ. Υπαρχει λογος επισης που βλεπεις ολες τις απαγωγες, μπορεις να ελεγξεις τον άξονα της καρδιας (σε ευθώρακα μπορει να μετατοπιστει) κτλ. Στην τελικη εχεις ενα γκατζετ που μπορει να βγαλει false alarm και να τρεχεις, μπορει να εχεις κατι σοβαρο, να το αισθανσαι και να μη σου δειχνει τίποτα. Περι ορεξεως.. 10 ώρες πριν, billdanos είπε Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τα πανάκριβα ιατρικά μηχανήματα. Αν όμως παρουσιαστεί σε κάποιον ένα πρόβλημα, οι μετρήσεις αυτές από το ρολόι μπορούν να είναι ένα επιπλέον χρήσιμο στοιχείο για τον γιατρό στον οποίο θα απευθυνθεί στη συνέχεια. Για κανενα λογο.. αυτο που λες ειναι εγκληματικο απο την πλευρά του ιατρού. 10 ώρες πριν, billdanos είπε Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τα πανάκριβα ιατρικά μηχανήματα. Αν όμως παρουσιαστεί σε κάποιον ένα πρόβλημα, οι μετρήσεις αυτές από το ρολόι μπορούν να είναι ένα επιπλέον χρήσιμο στοιχείο για τον γιατρό στον οποίο θα απευθυνθεί στη συνέχεια. Για κανενα λογο.. αυτο που λες ειναι εγκληματικο απο την πλευρά του ιατρού. 3 ώρες πριν, kazantzidis είπε Ενώ με περισσότερες ανιχνεύεται πάντα... ξέρω δυο άτομα που μετά από checkup σε καρδιόλογο τους είπαν όλα καλά είναι, αλλά έπαθαν έμφραγμα μετά από ελάχιστες ημέρες... Επρεπε δηλαδη να διαγνωστεί εμφραγμα, πριν αυτό γινει..?! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα