Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Passionate είπε

Προσωπική άποψη, μιας και εγώ λατρεύω τα fractal και στο pc μου fractal έχω, το προτιμώ το κουτάκι από αυτό του θέματος. Το psu cover με υπομονή και δουλίτσα δεν ειναι απαραίτητο και αντικειμενικά προτιμώ το κουτί μου να έχει airflow παρά tempered glass και psu cover. Rgb fans παίρνεις και από κίνα μεριά με 15 ευρώ την 3άδα. Σκέφτομαι να αντικαταστήσω το corsair r500 στο 1ο pc μου με το focus g και όταν το ολοκληρώσω θα ανεβάσω φωτό. Όσο για τις γρατσουνιές εγώ όλα με πανάκι μικροϊνών τα καθαρίζω.

Συμφωνώ μαζί σου. 

Kαι εγώ καθαρίζω πάντα με πανάκια microfibre τα του pc και όχι μόνο. Όμως τα ακρυλικά παράθυρα, όπως και στο δικό μου Define R5, ακόμα και με τέτοια πανάκια αποκτούν αραχνοειδές γρατσουνιές σε βάθος χρόνου από το καθάρισμα, ειδικά αν το κάνεις συχνά.  Πλέον το περνάω με swiffer όταν πιάσει σκόνη και με νοτισμένο πανάκι microfibre πιο αραιά. :) 

Για τους RGB fans δεν σχολίασα καθόλου καθώς δεν με ενδιαφέρουν, ούτε τους θεωρώ απαραίτητους για την επιλογή κουτιού. Εννοείται ότι αγοράζεις από αλλού φθηνά ή ακόμα και εγχώρια 4,5 ευρώ ο ένας Aigo RGB από e-shop και είναι και αθόρυβος. 

Για το σωστό cablemanagement πάλι θα συμφωνήσω αλλά ένα psu cover θα ήταν προτιμότερο εκτός και αν διαθέτει κάποιος καλό semi ή full modular τροφοδοτικό για καλύτερη διαχείριση καλωδίων και προβολή του. Και για το airflow θα συμφωνήσω επίσης μιας και είναι ένα σημαντικό αρνητικό για το Masterbox lite 5 ιδιαίτερα αν το χρησιμοποιήσεις σε δυνατό build που χρειάζεται και την ανάλογη ψύξη.  :) 

5 ώρες πριν, cabdik είπε

η απλα...μπορεις να βαλεις μερικα φιλτρακια για να καλυψεις τις εισοδους σκονης.   

Δεν με κατάλαβες το καθαρό build πήγαινε στο show off. Με το κάλυμμα του psu έχεις πιο καθαρό build εμφανισιακά! :) 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...