DmC10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Αμα δεν το ενσωματώσουν στο Gmaps δεν νομίζω πως θα έχει πέραση. 1
illicit. Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 34 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε Στην Πάτρα έχουμε το SenseCity που βγήκε πειραματικά με ιδιωτική πρωτοβουλία πριν 3-4 χρόνια και τελικά το υιοθέτησε ο δήμος πριν 2 νομίζω Δεν πρόκειται για ιδιωτική πρωτοβουλία, αλλά για δωρεάν εφαρμογή που παρέχεται απο το Πανεπιστήμιο Πατρών στο Δήμο/ους 1
nefos78 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Αν και πραγματικά δεν θα ήθελα να είμαι αρνητικός στην εν λόγω κίνηση-εφαρμογή, γιατί έχει τα θετικά της, δυστυχώς απλά κάποιος έπρεπε να πάρει το " έργο " και να " κλείσει " τη μίζα του σε κάτι το οποίο εκτός το ότι δεν θα λειτουργεί σε λίγο καιρό θα αφεθεί στη τύχη του... και είναι τόσα πολλά τα ανάλογα παραδείγματα... 1
Jimys2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μονο σε εμενα βγαζει πως "αυτη η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη με καμια απο τις συσκευες σας" ; s7 edge here
trelos_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Σε ένα τεχνολογικό site δεν περίμενα να συναντήσω τόση αρνητικότητα με την τεχνολογία .Αν μας λέγανε στη τάδε χώρα χρησιμοποιούν αυτή την εφαρμογή θα λέγαμε όλοι ''ααααα τη προχωρημένο στην Ελλαδιτσα μας θα το δούμε σε 10 χρόνια ''. Όχι ρε η εφαρμογή τα σπάει και δεν έχουν και δικαιολογία να λένε ''δεν έχουμε χίλια μάτια να τα δούμε όλα '' 1 1
dimitridegrecia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Εγώ δηλαδή που δουλεύω Εξάρχεια από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω; Από τη δημόσια καθαριότητα; Τις λακούβες; Τους χρήστες ναρκωτικών που αφοδεύουν στα πεζοδρόμια; Την εγκληματικότητα που σου σπάνε τζάμι 2 το μεσημέρι για να σου πάρουν ένα άδειο head & shoulders και 20 λεπτά από την ποτηροθήκη (true story); Που μαζεύουνε τους κάδους για να μην τα κάνουν οδοφράγματα και πετάνε όλοι τα σκουπίδια στο δρόμο (ακόμη χειρότερα); Που ξεκινάνε να σκάψουν πεζοδρόμιο και το αφήνουν με τα χώματα και τα σπασμένα τσιμέντα καμιά βδομάδα να έχουν τα παιδιά πυρομαχικά για τους μπάτσους; Πρέπει να μαι όλη μέρα στη βεράντα και να βγάζω φωτογραφίες και να στέλνω αιτήματα μέχρι να πέσει ο σέρβερ. 1
babality Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Ελληνας. ο πιο θετικος και δεκτικος ανθρωπος του κοσμου
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, dimitridegrecia είπε Εγώ δηλαδή που δουλεύω Εξάρχεια από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω; Από τη δημόσια καθαριότητα; Τις λακούβες; Τους χρήστες ναρκωτικών που αφοδεύουν στα πεζοδρόμια; Την εγκληματικότητα που σου σπάνε τζάμι 2 το μεσημέρι για να σου πάρουν ένα άδειο head & shoulders και 20 λεπτά από την ποτηροθήκη (true story); Που μαζεύουνε τους κάδους για να μην τα κάνουν οδοφράγματα και πετάνε όλοι τα σκουπίδια στο δρόμο (ακόμη χειρότερα); Που ξεκινάνε να σκάψουν πεζοδρόμιο και το αφήνουν με τα χώματα και τα σπασμένα τσιμέντα καμιά βδομάδα να έχουν τα παιδιά πυρομαχικά για τους μπάτσους; Πρέπει να μαι όλη μέρα στη βεράντα και να βγάζω φωτογραφίες και να στέλνω αιτήματα μέχρι να πέσει ο σέρβερ. Και εγώ εξάθλεια μένω. Μερικά από αυτά που λένε οι πολίτες όπως π.χ η εγκληματικότητα, δεν είναι άμεσο θέμα του δήμου αυτό αλλά της γενικής κυβέρνησης και του υπουργείου, δεν υπάρχει καταστολή και τιμωρία, οπότε,.... για να έπιαναν όσους προκαλούν βανδαλσμούς σε δημόσια περιουσία να τους χρέωναν τον λογαριασμό μέσω taxis να τους κοπεί ο αέρας να δω μετά τι θα έκαναν Σκουπίδια λακούβες κτλ είναι κλασσικά χρόνια προβλήματα όλης της Ελλάδας πάνω κάτω. Εμένα το θέμα που με καίει και ήμουν δύο ώρες στα τηλέφωνα με δημόσιες υπηρεσίες είναι η σφράγιση εγκαταλλελειμμένων κτιρίων. Τελικά αφού κατάφερα και βρήκα την υπηρεσία ειδικών συνεργείων του δήμου μου είπαν οτι η σφράγιση ιδιωτικού χώροο γίνεται μόνο με εισαγγελική εντολή μετά από υπόδειξη αστυνομίας ή υγειονομικού. Χέσε μέσα.....
korakios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, dimitridegrecia είπε Εγώ δηλαδή που δουλεύω Εξάρχεια από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω; Από τη δημόσια καθαριότητα; Τις λακούβες; Τους χρήστες ναρκωτικών που αφοδεύουν στα πεζοδρόμια; Την εγκληματικότητα που σου σπάνε τζάμι 2 το μεσημέρι για να σου πάρουν ένα άδειο head & shoulders και 20 λεπτά από την ποτηροθήκη (true story); Που μαζεύουνε τους κάδους για να μην τα κάνουν οδοφράγματα και πετάνε όλοι τα σκουπίδια στο δρόμο (ακόμη χειρότερα); Που ξεκινάνε να σκάψουν πεζοδρόμιο και το αφήνουν με τα χώματα και τα σπασμένα τσιμέντα καμιά βδομάδα να έχουν τα παιδιά πυρομαχικά για τους μπάτσους; Πρέπει να μαι όλη μέρα στη βεράντα και να βγάζω φωτογραφίες και να στέλνω αιτήματα μέχρι να πέσει ο σέρβερ. Ναι, πρέπει. Δεν ξέρω για τα θέματα εγκληματικότητας, για τα υπόλοιπα πρέπει.
freegr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Αρκετά ενδιαφέρουσα και πλήρης φαίνεται η συγκεκριμένη εφαρμογή που σίγουρα θα βοηθήσει και θα ενισχύσει την διαδραστικότητα με τους πολίτες, θα την βρει έτοιμη ο επόμενος Δήμαρχος μιας πόλης που έπρεπε κατά την άποψή μας να επαναφέρει το άρωμα πολιτισμού που εκπέμπει όπως συνέβη πραγματικά το 2004.
aris1986 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 28/3/2019 στις 7:28 ΜΜ, G.TH. είπε Μόνο που ο συγκεκριμένος Δήμαρχος δεν κατεβαίνει εκ νέου υποψήφιος. Κατά τα άλλα ναι, μαυρίζουν όλα τα οδοστρώματα ένα χρόνο πριν τις εκλογές. Αυτό δεν έχει να λέει. Ας πούμε ότι τρέχετε με την σκυτάλη και θέλει να κερδίσει η ομάδα σου. Θα την δώσεις ή δεν θα την δώσεις στον επόμενο του κόμματος σου; Ή θα τη κρατήσεις για να φαληρισετε ομαδικώς. Ο αρχηγός τι θα ήθελε; Φύγε εσύ και καντα όλα π@@@@να για τους επόμενους; Δεν νομίζω Τάκη. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από aris1986
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα