kounga Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Kαλησπέρα σας. Παρήγγειλα απο Κινα. 1)Επειδή πρώτη φορά τέτοια αγορά, τι πρέπει να ελέγξω τις πρώτες μέρες για την περίπτωση DOA? Ή εννοούν το DOA μόνο στην περίπτωση που το κινητό είναι brick? Tα ρωτώ με την έννοια οτι δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο, ωστε σε λίγες μέρες να τα ελέγξω όλα... Δηλ πέρα απ την εμφάνιση, τη λειτουργία σαν τηλέφωνο, φωτογρ, wifi , δεδομένα , τι άλλο πρέπει να ελέγξω? 2) Καμιά ιδέα/εφαρμογή για μεταφορά των 2 sim με τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στο παλιό κινητό σε αυτές? Το λέω γιατί στο παμπάλαιο Samsung μου, όταν επιλέγω στις Επαφές > Μεταφορά σε Sim και επιλέξω όλες τι επαφές μαζί , μου βγάζει μήνυμα : "προσοχή - μπορεί να χαθούν δεδομένα" . 3) Yπάρχει καποιος οδηγός για μετατροπή των υπαρχουσών Micro Sim σε Νano Sim ? Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από kounga
chios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 2) στο google δεν είναι οι επαφές; μην μπλέξει; καθόλου με sim. πιο είναι το παλιό σου τηλέφωνο;
saruman123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 1) όλα πρέπει να τα ελέγξεις. 3) πάρε ένα τέτοιο https://www.skroutz.gr/c/587/diafora-aksesouar-kinhton.html?keyphrase=κοφτης+nano+sim&order_by=pricevat&order_dir=asc 1
kounga Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Στις 28/3/2019 στις 8:50 ΜΜ, chios είπε 2) στο google δεν είναι οι επαφές; μην μπλέξει; καθόλου με sim. πιο είναι το παλιό σου τηλέφωνο; Για ένα μικρό Galaxy του 2013 με υποτυπώδες/αργό ως καθόλου internet δεν υπήρχε λόγος να ανακατέψω google με επαφές. Μιλώ για τις τηλεφωνικές επαφές των sim. Mπορεί δηλ να γίνει κατι τέτοιο, να μεταφέρω τις τηλεφωνικές επαφές με το λογαριασμό google μου? Στις 28/3/2019 στις 8:57 ΜΜ, saruman123 είπε 1) όλα πρέπει να τα ελέγξεις. 3) πάρε ένα τέτοιο https://www.skroutz.gr/c/587/diafora-aksesouar-kinhton.html?keyphrase=κοφτης+nano+sim&order_by=pricevat&order_dir=asc Μπα, προτιμώ να κανω μόνος λεπτοδουλειά με ένα καλό ψαλίδι, σύμφωνα με διάφορα βίντεο που βρήκα τώρα, παρά να εμπιστευτώ τέτοια μαραφέτια που δεν ξέρω πόσο ισχυρό και σταθερό κοπίδι θα έχουν...
saruman123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kounga είπε Για ένα μικρό Galaxy του 2013 με υποτυπώδες/αργό ως καθόλου internet δεν υπήρχε λόγος να ανακατέψω google με επαφές. Μιλώ για τις τηλεφωνικές επαφές των sim. Mπορεί δηλ να γίνει κατι τέτοιο, να μεταφέρω τις τηλεφωνικές επαφές με το λογαριασμό google μου? Μπα, προτιμώ να κανω μόνος λεπτοδουλειά με ένα καλό ψαλίδι, σύμφωνα με διάφορα βίντεο που βρήκα τώρα, παρά να εμπιστευτώ τέτοια μαραφέτια που δεν ξέρω πόσο ισχυρό και σταθερό κοπίδι θα έχουν... Εγώ πάλι είμαι κατά τέτοιων μεθόδων γιατί έχουν κλάψει πολύ. Εν πάση περιπτώσει εσύ ξέρεις .... Εδώ υπάρχει οδηγός https://www.doctorandroid.gr/2016/03/cut-your-sim.html?m=1 Με το Gmail μπορείς να συγχρονισεις τις επαφές σου. “Μενού -> Ρυθμίσεις -> Λογαριασμοί & συγχρονισμός” και να ενεργοποιήσουμε τον “Αυτόματο συγχρονισμό” Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από saruman123 1
kounga Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 16 ώρες πριν, saruman123 είπε Εγώ πάλι είμαι κατά τέτοιων μεθόδων γιατί έχουν κλάψει πολύ. Εν πάση περιπτώσει εσύ ξέρεις .... Εδώ υπάρχει οδηγός https://www.doctorandroid.gr/2016/03/cut-your-sim.html?m=1 Με το Gmail μπορείς να συγχρονισεις τις επαφές σου. “Μενού -> Ρυθμίσεις -> Λογαριασμοί & συγχρονισμός” και να ενεργοποιήσουμε τον “Αυτόματο συγχρονισμό” Πιστεύω δεν μιλάς γενικά για τον Google λογαρισμό μέσα απο το pc μου , αλλά : 1) για το κινητό και μέσα απο τις Επαφές > Ρυθμίσεις συγχρονισμού > όπου έχει επιλογή για "Αυτόματος συγχρονισμός Δεδομένων" , και δείχνει και τους λογαριασμούς μου σε gmail , yahoo mail , fb , viber ? 2) Επίσης στις ρυθμίσεις Επαφών έχει και ξεχωριστή επιλογή απο μόνη της (άσχετη με το παραπάνω) για "Συγχώνευση με λογαριασμό Google" όπου αν το επιλέξω, έχει σημείωση : "Οι επαφές της συσκευής σας θα αντικατασταθούν απο το λογαριασμό σας Google". Για ποιο απο τα παραπάνω? Θυμίζω ότι απλά θέλω να μεταφέρω τα τηλέφωνα/επαφές απο τη μνήμη του κινητού, στις sim.
saruman123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, kounga είπε Πιστεύω δεν μιλάς γενικά για τον Google λογαρισμό μέσα απο το pc μου , αλλά : 1) για το κινητό και μέσα απο τις Επαφές > Ρυθμίσεις συγχρονισμού > όπου έχει επιλογή για "Αυτόματος συγχρονισμός Δεδομένων" , και δείχνει και τους λογαριασμούς μου σε gmail , yahoo mail , fb , viber ? 2) Επίσης στις ρυθμίσεις Επαφών έχει και ξεχωριστή επιλογή απο μόνη της (άσχετη με το παραπάνω) για "Συγχώνευση με λογαριασμό Google" όπου αν το επιλέξω, έχει σημείωση : "Οι επαφές της συσκευής σας θα αντικατασταθούν απο το λογαριασμό σας Google". Για ποιο απο τα παραπάνω? Θυμίζω ότι απλά θέλω να μεταφέρω τα τηλέφωνα/επαφές απο τη μνήμη του κινητού, στις sim. 1) συγχρονίζεις τις επαφές σε όποιο λογαριασμό θες(κατά κύριο λόγο το Gmail)γιατί τα περισσότερα κινητά δεν υποστηρίζουν επαφές sim. 2)όχι σε αυτό. Αν θες τώρα να τις περάσεις από το τηλέφωνο στη sim σε παλιό κινητό αυτό είναι εύκολο. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Στις 28/3/2019 στις 7:01 ΜΜ, kounga είπε Ή εννοούν το DOA μόνο στην περίπτωση που το κινητό είναι brick? μονο όταν είναι νεκρο εννοουν. ΔΗλαδη να μην ανοιγει καν. 1
kounga Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 20 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε μονο όταν είναι νεκρο εννοουν. ΔΗλαδη να μην ανοιγει καν. Ισχύει αυτό για κινέζικα μαγαζιά ή και εντός της χώρας;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 γενικως ισχυει εκτος αν υπαρχει καποια επεξηγηση στους ορους. 1
kounga Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Στις 2/4/2019 στις 8:28 ΠΜ, saruman123 είπε 1) συγχρονίζεις τις επαφές σε όποιο λογαριασμό θες(κατά κύριο λόγο το Gmail) γιατί τα περισσότερα κινητά δεν υποστηρίζουν επαφές sim Αν θες τώρα να τις περάσεις από το τηλέφωνο στη sim σε παλιό κινητό αυτό είναι εύκολο. What ? 🤓 Δηλαδή το νέο κινητό δεν θα βλέπει τις επαφές απο τις sim αν δεν τις κάνω συγχρονισμό με Gmail ? Άλλο και τούτο... Tελικά τα σημερινά τηλέφωνα μόνο τηλέφωνα δεν είναι...
chios Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δεν ζούμε στον μεσαίωνα, οι επαφές στην σιμ ειναι αβολες και ξεπερασμένες, πλέον μέσα στις επαφές μου έχω περάσει πολλαπλά τηλέφωνα, γενέθλια, φώτο, διευθύνσεις, και άλλες πληροφορίες. Τις ανεβάζεις μία φορά στο Gmail και δεν ξανά ασχολείσαι με αυτές ότι συσκευή και να πάρεις. 1
saruman123 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kounga είπε What ? 🤓 Δηλαδή το νέο κινητό δεν θα βλέπει τις επαφές απο τις sim αν δεν τις κάνω συγχρονισμό με Gmail ? Άλλο και τούτο... Tελικά τα σημερινά τηλέφωνα μόνο τηλέφωνα δεν είναι... Αν υπάρχει διαχείριση επαφών sim μπορείς. Το Gmail πλέον είναι το πιο σίγουρο για να μην χάσεις επαφές, ημερολόγιο κλπ. Ακόμη και από έναν υπολογιστή μπορείς να τις βρεις αν γίνει κάτι. Η sim είναι πλέον ξεπερασμένη. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από saruman123 1
kounga Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Στις 4/4/2019 στις 9:15 ΠΜ, chios είπε Δεν ζούμε στον μεσαίωνα, οι επαφές στην σιμ ειναι αβολες και ξεπερασμένες, πλέον μέσα στις επαφές μου έχω περάσει πολλαπλά τηλέφωνα, γενέθλια, φώτο, διευθύνσεις, και άλλες πληροφορίες. Τις ανεβάζεις μία φορά στο Gmail και δεν ξανά ασχολείσαι με αυτές ότι συσκευή και να πάρεις. Στις 4/4/2019 στις 9:15 ΠΜ, chios είπε Δεν ζούμε στον μεσαίωνα, οι επαφές στην σιμ ειναι αβολες και ξεπερασμένες, πλέον μέσα στις επαφές μου έχω περάσει πολλαπλά τηλέφωνα, γενέθλια, φώτο, διευθύνσεις, και άλλες πληροφορίες. Τις ανεβάζεις μία φορά στο Gmail και δεν ξανά ασχολείσαι με αυτές ότι συσκευή και να πάρεις. Στις 2/4/2019 στις 8:28 ΠΜ, saruman123 είπε 1) συγχρονίζεις τις επαφές σε όποιο λογαριασμό θες(κατά κύριο λόγο το Gmail)γιατί τα περισσότερα κινητά δεν υποστηρίζουν επαφές sim. Το δοκίμασα πολλές φορές, κάνει συγχρονισμό όλων των στοιχείων που βγάζει απο κάτω ( GMAIL , GOOGLE+ , INTERNET, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΤΟ CLOUD, GOOGLE FIT, ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ΕΠΑΦΕΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ και πολλα άλλα) , αλλά όταν μπαίνω στο λογαριασμό μου gmail πχ στο pc βλεπω μόνο επαφές που είχα στο κινητό σαν email. Δεν βλέπω δηλαδή πουθενά τηλεφωνικές επαφές είτε του τηλεφώνoυ, είτε των sim... Aπο την άλλη, στο κινητό είναι κανονικά τσεκαρισμένος ο συγχρονισμός οτι έγινε , και με την ημέρα που τον έκανα... Κάτι άλλο , πχ καποια εξωτερική εφαρμογή για μεταφορά των επαφών στο νέο κινητό δεν υπάρχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα