vairass Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Σκέφτομαι να αγοράσω το 8X αλλά με προβληματίζει το notch.. Στις εφαρμογές και γενικώς στα παιχνίδια υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα; Το notch φεύγει έπειτα από επιλογή τι παίζει;
saruman123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχει στις ρυθμίσεις απόκρυψη (παρουσίαση εγκοπής). Έτσι είναι σε εμένα τουλάχιστον 1
vairass Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, saruman123 είπε Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχει στις ρυθμίσεις απόκρυψη (παρουσίαση εγκοπής). Έτσι είναι σε εμένα τουλάχιστον Ισχύει για όλες τις εφαρμογές; μπορώ να το κρύβω μόνιμα; Επίσης... Είναι καλύτερο από xiamo note 5; Πάω για αλλαγή αλλά θέλω να είμαι σίγουρος.
vargas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Ισχύει για όλες τις εφαρμογές; μπορώ να το κρύβω μόνιμα; Επίσης... Είναι καλύτερο από xiamo note 5; Πάω για αλλαγή αλλά θέλω να είμαι σίγουρος. Στα ίδια επίπεδα είναι με το rn5 .Απλά σε μπαταρία κ ηχείο το rn5 είναι καλύτερο 1
saruman123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, vairass είπε Ισχύει για όλες τις εφαρμογές; μπορώ να το κρύβω μόνιμα; Επίσης... Είναι καλύτερο από xiamo note 5; Πάω για αλλαγή αλλά θέλω να είμαι σίγουρος. Μόνιμο είναι. Αν θες το αλλάζεις εσύ οπότε θες. 1
vairass Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, vargas είπε Στα ίδια επίπεδα είναι με το rn5 .Απλά σε μπαταρία κ ηχείο το rn5 είναι καλύτερο Άρα δεν αξίζει καν η αλλαγή οκ..
vargas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, vairass είπε Άρα δεν αξίζει καν η αλλαγή οκ.. Είναι πιο όμορφο όμως το,8x
vairass Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 44 λεπτά πριν, vargas είπε Είναι πιο όμορφο όμως το,8x ναι εννοειται...αλλα εχει το λιγο απιασιο νοτς ε και δεν εχει τεραστια διαφορα... θα το σκεφτω παντως-διαβαζω και σε διπλανο φορουμ τι λενε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα