Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχεις δίκιο κομπλέ

ήταν ενεργοποιημένα κ τα 2

οι άλλες διαφημίσεις που λένε οι άλλοι που είναι δεν μπορώ να καταλάβω

Επεξ/σία από apapasman
  • Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ifr1t είπε

Δες λίγο αν πας.. Security -> Setting -> ξετικαρε τις 2 επιλογές στο Recommendations και το ίδιο στις ρυθμίσεις της εκκαθάρισης.

Α δηλαδή για να ισχύει το αυτονόητο, να μην έχω διαφημισεις μές το κινητο μου, πρέπει να ψάχνω τις ρυθμίσεις να τα απενεργοποιήσω :D 

Και θέλουν και τρολαρισμα....

• Thanks 1
Δημοσ.

1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Α δηλαδή για να ισχύει το αυτονόητο, να μην έχω διαφημισεις μές το κινητο μου, πρέπει να ψάχνω τις ρυθμίσεις να τα απενεργοποιήσω :D 

Και θέλουν και τρολαρισμα....

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!! Έχει recommendations...Ωωωωωω

Δημοσ.
Στις 28/3/2019 στις 5:39 ΜΜ, ~mxls~ είπε

Βγάλτε τα ads απ'το λειτουργικό εκεί στη Xiaomi, και μετά κοιτάτε τις καμπούρες των άλλων.

Ποια ads φίλε μου? Έχεις κάνα Xiaomi? Έχεις μπει ποτέ στις ρυθμίσεις των apps της Xiaomi?

Δημοσ.
20 ώρες πριν, apapasman είπε

Τιμούλα ; (Το Note 9 στο ίδιο κατάστημα έχει 1049€)

Μπες στο σκρουτζ και δες..δηλαδή πρέπει να κοιτάς πόσο έχει στα ακριβά ? Η σύγκριση γίνεται στα φθηνά για όλα..

Δημοσ.
16 ώρες πριν, apapasman είπε

κ χέστρα κ σκούτερ κ ριζοβραστήρες κ λάμπες κ ότι θέλει η ψυχούλα σου

στο 9 το είδα 1η φορά

Το avast το προκαλεί αυτό και άσε τους άλλους να λένε για διαφημίσεις και πράσινα άλογα. Μόλις το έβαλα σε ένα Samsung galaxy s8 και πετάει στα καλά καθούμενα full screen ads

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Nikolas7_7 είπε

Μπες στο σκρουτζ και δες..δηλαδή πρέπει να κοιτάς πόσο έχει στα ακριβά ? Η σύγκριση γίνεται στα φθηνά για όλα..

500€ διαφορά ; ύποπτον , έχουν κ το iphone xr στα 677 , ισχύουν αυτές οι τιμές;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/3/2019 στις 12:30 ΜΜ, vastegial_74 είπε

Η οποιδηποτε συγκριση ειναι ακυρη γιατι η Huawei επενδυει τεραστια ποσα στην αναπτυξη hardware και software κατι που δεν συμβαινει με την κατα τα αλλα συμπαθη xiaomi. Επισης απεθυνονται σε διαφορετικο κοινο και ειναι θαυμα πως καταφερε να τρυπωσει μεσω εισαγωγεων στην Ευρωπαϊκη αγορα η xiaomi. Πραγματα για γελια..... Η εταιρεια που εκανε premium χαρακτηριστικο το nfc και για να παρεις συσκευη της με nfc πρεπει να δωσεις απο 300€ και πανω......

Δεν ήθελα να σχολιάσω αλλά δεν γίνεται να μην μιλησω..... 
Ποια ανάπτυξη software ρε φίλε ? πραγματικά ? Είχες ποτέ στη ζωή σου Huawei ? 
Εγώ επειδή έχω περάσει 6 χρόνια με κινητά Huawei έχω να σου πω το εξής...... το p9 έχει να πάρει software update σχεδόν 2 χρόνια ... μπορείς να μου πεις γιατί ? 
Δεν λέω οκ το κινητό ... μια χαρά... αλλά γιατί να γίνεται αυτό ? Γιατί να έχω κρυφή μπαταρία και να σβήνει το κινητό στο 35% και να μην μπορώ να κάνω κάτι ? Γιατί να μην μπορώ να έχω Android 8 ή παραπάνω ? και σου μιλάω για flagship κινητό (p9) όχι για lite έκδοση .... 
Η Huawai το έχει χάσει το παιχνίδι ... πιστεύω ... για κάποιον ανόητο λόγο και με το έτσι θέλω αποφάσισαν να πουλάνε ακριβές τις συσκευές τους χωρίς να έχουν software (τα bugs είναι αμέτρητα) και χωρίς να τους ενδιαφέρει το software .... Ήθελα να πάρω το p30 pro γιατί η κάμερα όντως είναι άλλο επίπεδο .... αλλά να δώσω 1000+ ? για να μην έχω updates μετά από 2 χρόνια ? για να πρέπει να κατεβάζω custom ROMS για να παίζει σωστά η κάμερα ?
Όχι φίλε μου θα πάω σε ένα mi9 ή σε ένα ONE+ ..... 
Τα specs πάνω κάτω είναι παρόμοια .... όλοι όσοι βγάζουν κινητά κοιτάνε τι υπάρχει στην αγορά για να το χτυπήσουν .... 
το software παίζει ρόλο ..... όχι μόνο όταν το αγοράσεις ... αλλά και μετά από 1, 2 , 3 χρονια ... εκεί φαίνεται πως και πόσο σε σέβεται ο κατασκευαστής. 
Για τον ίδιο λόγο έφυγα και από την SONY .... δεν είχες software updates για κανένα λόγο .... πρώτα έβγαιναν 3 εκδόσεις android μπροστά και μετά πήγαινες ένα βήμα παραπέρα.... 

Εάν όντως πάω σε xiaomi και δεν έχω software updates .... για τον ίδιο λόγο ΙΣΩΣ φύγω .... αλλά θα έχω δώσει 500 ευρώ ... όχι 1000 .... έχει διαφορά πιστεύω ....για εμένα τουλάχιστον .. !!!! 

• Sad 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, vpriftis είπε

Εγώ επειδή έχω περάσει 6 χρόνια με κινητά Huawei έχω να σου πω το εξής...... το p9 έχει να πάρει software update σχεδόν 2 χρόνια ... μπορείς να μου πεις γιατί ? 
Δεν λέω οκ το κινητό ... μια χαρά... αλλά γιατί να γίνεται αυτό ? Γιατί να έχω κρυφή μπαταρία και να σβήνει το κινητό στο 35% και να μην μπορώ να κάνω κάτι ? Γιατί να μην μπορώ να έχω Android 8 ή παραπάνω ? και σου μιλάω για flagship κινητό (p9) όχι για lite έκδοση .... 
Η Huawai το έχει χάσει το παιχνίδι ... πιστεύω ... για κάποιον ανόητο λόγο και με το έτσι θέλω αποφάσισαν να πουλάνε ακριβές τις συσκευές τους χωρίς να έχουν software (τα bugs είναι αμέτρητα) και χωρίς να τους ενδιαφέρει το software .... Ήθελα να πάρω το p30 pro γιατί η κάμερα όντως είναι άλλο επίπεδο .... αλλά να δώσω 1000+ ? για να μην έχω updates μετά από 2 χρόνια ? για να πρέπει να κατεβάζω custom ROMS για να παίζει σωστά η κάμερα ?
Όχι φίλε μου θα πάω σε ένα mi9 ή σε ένα ONE+ ..... 
Τα specs πάνω κάτω είναι παρόμοια .... όλοι όσοι βγάζουν κινητά κοιτάνε τι υπάρχει στην αγορά για να το χτυπήσουν .... 
το software παίζει ρόλο ..... όχι μόνο όταν το αγοράσεις ... αλλά και μετά από 1, 2 , 3 χρονια ... εκεί φαίνεται πως και πόσο σε σέβεται ο κατασκευαστής. 
Για τον ίδιο λόγο έφυγα και από την SONY .... δεν είχες software updates για κανένα λόγο .... πρώτα έβγαιναν 3 εκδόσεις android μπροστά και μετά πήγαινες ένα βήμα παραπέρα.... 

Εάν όντως πάω σε xiaomi και δεν έχω software updates .... για τον ίδιο λόγο ΙΣΩΣ φύγω .... αλλά θα έχω δώσει 500 ευρώ ... όχι 1000 .... έχει διαφορά πιστεύω ....για εμένα τουλάχιστον .. !!!! 

Δεν υπαρχει android συσκευη που να παιρνει software updates πανω απο δυο χρονια. Και δεν μιλαμε για xiaomi που δεινει καθρευτακια σε ιθαγενεις, δεινει αναβαθμιση στη miui και οι αλλοι χαιρονται που παιρνουν αναβαθμιση και δεν τους ξεχασε η xiaomi. Πραγματα για γελια. Και εγω huawei συσκευες εχω και ειμαι ευχαριστημενος. Δεν ξερω για το P9 αλλα με την συσκευη που εχω τωρα honor 8, εχει παρει δυο μεγαλα updates, με το καλημερα πηρε android 7, και περσυ πηρε android 8. Παει ακομα σφαιρα παρολο που σε λιγο κλεινει τριετια, σε σημειο τετοιο που δεν βλεπω κανενα λογο να αλλαξω συσκευη προς το παρον.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vpriftis είπε

Γιατι δεν τους υποχρεωνει κανενας να δινουν updates μετα τα 2χρονια.

ΕΙναι καθαρα στο χερι του καθε κατασκευαστη τι θα κανει σε αυτο το κομματι.

Μονο η Google δινει 3χρονια κανονικα updates και στην ωρα τους στα δικα της Pixel.Οι υπολοιποι ας κοψουν το κεφαλι τους ή εσυ σαν καταναλωτης αγορασε αναλογα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vastegial_74 είπε

Δεν υπαρχει android συσκευη που να παιρνει software updates πανω απο δυο χρονια. Και δεν μιλαμε για xiaomi που δεινει καθρευτακια σε ιθαγενεις, δεινει αναβαθμιση στη miui και οι αλλοι χαιρονται που παιρνουν αναβαθμιση και δεν τους ξεχασε η xiaomi. Πραγματα για γελια. Και εγω huawei συσκευες εχω και ειμαι ευχαριστημενος. Δεν ξερω για το P9 αλλα με την συσκευη που εχω τωρα honor 8, εχει παρει δυο μεγαλα updates, με το καλημερα πηρε android 7, και περσυ πηρε android 8. Παει ακομα σφαιρα παρολο που σε λιγο κλεινει τριετια, σε σημειο τετοιο που δεν βλεπω κανενα λογο να αλλαξω συσκευη προς το παρον.

Τρέχω ήδη 9 και την έχω βαρεθεί.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vastegial_74 είπε

η HONOR είναι πλέον ανεξάρτητη εταιρεία - υποτίθεται - και δεν έχει σχέση με την Huawei ;);) 

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Γιατι δεν τους υποχρεωνει κανενας να δινουν updates μετα τα 2χρονια.

ΕΙναι καθαρα στο χερι του καθε κατασκευαστη τι θα κανει σε αυτο το κομματι.

Μονο η Google δινει 3χρονια κανονικα updates και στην ωρα τους στα δικα της Pixel.Οι υπολοιποι ας κοψουν το κεφαλι τους ή εσυ σαν καταναλωτης αγορασε αναλογα.

Συμφωνώ 100% με αυτό που λες ... ΑΛΛΑ .... 

όταν μία συσκευή είναι και καλά flagship (κάποιας χρονιάς) ή αν μία συσκευή μπορεί να πάρει κάποιο update .... είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις.... σε όλες τις αγορές... δεν γίνεται να υπάρχει update για Κίνα και για την ίδια συσκευή να μην υπάρχει για Ευρώπη (επίσημη εννοώ) .... γενικά για εμένα το έχουν χάσει το παιχνίδι ! 
Αυτό με το Pixel πέρα αυτού που αναφέρεις, μόνο και μόνο ότι θα πάρει το update χ ΜΕΡΕΣ ή ώρες μετά την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού, ενώ οι υπόλοιποι χ ΜΗΝΕΣ ... λέει πολλά ...και είναι λόγος για να πάρεις Pixel.... 

Υπάρχουν όμως και οι έξυπνοι ... βλέπε ΝΟΚΙΑ που σου λέει γιατί να ασχολούμαι εγώ ? ... βάλε Android ONE και όλα αυτόματα .... ! αλλά όταν θες να κατσαβιδιάσεις το software της Google για να παίζουν και καλά τέλεια τα κινητά σου .... πρέπει να το υποστηρίζεις και για αρκετό καιρό .... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...