Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fulgore είπε

Με βαση τις τιμες απο Ελλαδα,το Xiaomi Mi9 6/128 ξεκιναει στις αλυσιδες απο τα 549ευρω.

Το Huawei P30 ξεκιναει απο τα 749ευρω με δωρο το ρολοι της Huawei αξιας 250ευρω. Για ξανακανε τις πραξεις να δεις ποιο ειναι πιο ακριβο απο ποιο και ποσο πιο ακριβο.

Επισης ριξε μια πιο προσεκτικη ματια σε αυτο που γραφω πιο πανω για S10E και Mate20pro...

Για αυτό δινει το ρολόι δώρο ,γιατί δεν αξίζει τα λεφτά των 800 που ζητάει..για να πουληθεί. Οταν το ρολόι θα φύγει από την προσφορά ...τότε θα κάτσει στον άξονα και θα κοιτάζει ....

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ntsikos είπε

Έχω από τα Χριστούγεννα το mi8 με global stable ROM και δεν έχω δει διαφημίσεις πουθενά μέσα στο λειτουργικό. Μήπως παίζει κάτι άλλο με όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι υπάρχει; 

Αιντε παλι τα ιδια. Εχει αναλυθει το θεμα εκτενως σε προηγουμενα ποστ που ειχαν να κανουν με τις διαφημισεις στο λειτουργικο της Xiaomi. Διαφημισεις υπαρχουν σε ΟΛΑ τα versions global η μη στις συσκευες της που τρεχουν το λογισμικο της ΕΚΤΟΣ απο αυτα που τρεχουν Android One. 

Δημοσ.

Παιδιά το 128άρι το p30 ξεκινάει από 1000 περίπου ... που τα είδατε τα 750... και επίσημα το Μι9 το 128άρι και μάλιστα όχι παραεισαγωγής έχει 550... δηλαδή μιλάμε για 450 ευρώ διαφορά και όχι μόνο 300... για δείτε το λίγο.

Αλλά οκ. Μάλλον θα είναι πολύ καλό το P30 αλλά στα 1000 είναι ανέκδοτο!

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε

Σωστος ο μαγκας εδω, η Xiaomi κυριολεκτικα ειπε οτι θα τις βγει το "κακο" ονομα στο high-end με το να αυξησει τις τιμες της. Ο 855 δεν σημαινει ΤΙΠΟΤΑ, το ιδιο κοστος εχει με τους παρομοιους flagship SoCs των προηγουμενων ετων, απλα η xiaomi θελει να βγαλει τη ρετσινια της και τωρα η γραμμη "Mi" πηγε απο 250 ευρω (mi4/mi5 εποχες), στα ~330 (mi6), 350(mi8), και τωρα 450-500 με το mi9.

Δε νομίζω μόνο η Xiaomi ,όλες  το ίδιο κάνουνε 

Ανακεφαλαίωση τιμών : πχ Π_____ο  (όταν συγκρίνουμε τιμές διαλέγουμε την ίδια πηγή και όσο το δυνατόν τα ίδια μήλα)

Όλα 6/128  Xiaomi mi 9 549€ (με δώρο ασύρματο φορτιστή), Huawei p30 749€ (με δώρο σμάρτγουότς), Samsung S10e 789€ κ S10 939€

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, apapasman είπε

Δε νομίζω μόνο η Xiaomi ,όλες  το ίδιο κάνουνε 

Ανακεφαλαίωση τιμών : πχ Π_____ο  (όταν συγκρίνουμε τιμές διαλέγουμε την ίδια πηγή και όσο το δυνατόν τα ίδια μήλα)

Όλα 6/128  Xiaomi mi 9 549€ (με δώρο ασύρματο φορτιστή), Huawei p30 749€ (με δώρο σμάρτγουότς), Samsung S10e 789€ κ S10 939€

Και εχουμε να πουμε ευχαριστω στην Apple για αυτες τις τιμες, με το που βγαλανε το X στα 1000 ευρω ολα τα flagships μαγικα εγιναν 300 ευρω πιο ακριβα για να τα φτιαξουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Nikolas7_7 είπε

απο ποτε ρε παιδες τα σκετα specs για soc/ram Μονο κανουν τη διαφορα? ελεος δηλαδη.  Περα απο αποδοση καμερας που δεν εχει σχεση με ΜΡ, Χωρις sd με 128 εσωτερικη που  λιγα 4Κ να γραψεις και λιγο υλικο να θες να εχεις γεμισε, χωρις αδιαβροχο, χωρις θυρα ακουστικων, με usb2 , με 3300 μπαταρια στις 6.4" και λετε ο,τι σας ερθει. Ειναι απλα μια καλη επιλογη, αλλα υπαρχουν και πολυ καλυτερες.

Εάν δεν έχουν σημασία τα specs σε συνδιασμό με την τιμή τους τι έχει?Εάν δεις τα specs το mi9 εκτός του ότι δεν υστερεί,σε κάποια σημεία υπερεχει με τιμή 300€ πιο κατω.Δεν δικαιολογεί τη διαφορά των 300€.Ο 855 έχει καλύτερη διαχείριση ενέργειας από τον 980 οπότε αυτό που λες για την μπαταρία ειναι άκυρο.Επισης το P30 δεν είναι αδιάβροχο αλλά splash resistant.Λογικο είναι να τρολαρει η Xiaomi την Huawei.Κατοχος P20

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Istros είπε

Εάν δεν έχουν σημασία τα specs σε συνδιασμό με την τιμή τους τι έχει?Εάν δεις τα specs το mi9 εκτός του ότι δεν υστερεί,σε κάποια σημεία υπερεχει με τιμή 300€ πιο κατω.Δεν δικαιολογεί τη διαφορά των 300€.Ο 855 έχει καλύτερη διαχείριση ενέργειας από τον 980 οπότε αυτό που λες για την μπαταρία ειναι άκυρο.Επισης το P30 δεν είναι αδιάβροχο αλλά splash resistant.Λογικο είναι να τρολαρει η Xiaomi την Huawei.Κατοχος P20

Τοτε με το ιδιο σκεπτικο και το Pocophone με τον 845 ειναι ο,τι καλυτερο για τα 250 που κανει, αρα και αυτο που κανει 300 ευρω παραπανω δε δικαιολογει το κοστος για λιγο καλυτερο cpu...και μαλιστα παιρνει και SD Που την εκανες γαργαρα...πραγμα πολυ βασικο οταν μιλαμε για φωτογραφικα κινητα που θεωρητικα ειναι και το ΜΙ9.

Χωρια τη θυρα ακουστικων που επισης ξεχασες. μηπως τελικα ειναι πανακριβο το ΜΙ9 για εναν 855 και καμερα χωρις OIS και τοσες ελλειψεις?

Οχι φιλε μου, δεν παει ετσι. Καταρχας το θεμα εχει ανοιξει σε σχεση με τα αλλα κινητα, οχι μονο με το Ρ30, γιατι αν ειδες παρεθεσα μηνυματα που ελεγαν οτι ειναι η πιο συμφερουσα αγορα ανδροιδ αυτη τη στιγμη. και ειπα οτι ολα σχετικα ειναι, και επειδη κοιτατε μονο 2  specs , δεν σημαινει τιποτα.

Το κινητο ειναι μια καλη περιπτωση, αλλα οχι, σιγα τη διαφορα που θα καταλαβεις απο τον 845...επομενως ενα νοτε 9 πχ που ειναι κοντα στα λεφτα ειναι καλυτερη περιπτωση, που εχει και πενακι, και ας μην το δουλευεις, κανονικο κινητο ειναι δεν ειναι για ΑΜΕΑ, επειδη ο Βαιος πχ ειπε οτι εχει ειδικο κοινο, σιγα το ειδικο. 

ΟΣο για την αυτονομια, η διαφορα των 2 soc ειναι μικρη, αντιθετα η διαφορα στα MHA ειναι πολυ μεγαλυτερη για να καλυφθει, και δεν μιλας σε κανα χτεσινο. Εχω δει και εγω κορυφαιες αυτονομιες, οπως το V30 με 3300, αλλα δεν παυει να εχει μικρη μπαταρια, και θεωρω οτι η καλη αυτονομια οφειλεται στο οτι ειναι πιο αργο, προφανως το εχουν στησει να δουλευει δηλαδη πιο χαλαρα στις καθημερινες εργασιες. Δεν γινονται θαυματα.

Επεξ/σία από Nikolas7_7
Δημοσ.

Η οποιδηποτε συγκριση ειναι ακυρη γιατι η Huawei επενδυει τεραστια ποσα στην αναπτυξη hardware και software κατι που δεν συμβαινει με την κατα τα αλλα συμπαθη xiaomi. Επισης απεθυνονται σε διαφορετικο κοινο και ειναι θαυμα πως καταφερε να τρυπωσει μεσω εισαγωγεων στην Ευρωπαϊκη αγορα η xiaomi. Πραγματα για γελια..... Η εταιρεια που εκανε premium χαρακτηριστικο το nfc και για να παρεις συσκευη της με nfc πρεπει να δωσεις απο 300€ και πανω......

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Xiaomi έτος ίδρυσης 2010  

Huawei έτος ίδρυσης 1987 

Samsung έτος ίδρυσης 1938

Apple έτος ίδρυσης 1976

παιδάκι είναι μη τη μαλώνετε...😪

Δημοσ.
12 ώρες πριν, KnightRider είπε

Ναι Xiaomi πας και τρολλάρεις εσύ που έχεις στα περισσότερα smartphone σου την πιο απαίσια καταγραφή ήχου στην εγγραφή βίντεο...

Η Xiaomi έχει μεγάλη γκάμα συσκευών.Εαν συγκρίνεις δύο συσκευές όπως εδώ με το mi9 να βάζεις στην εξίσωση και το θέμα της τιμής.Επισης το mi9 αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη απόδοση σε video μέχρι τωρα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, ~mxls~ είπε

Βγάλτε τα ads απ'το λειτουργικό εκεί στη Xiaomi, και μετά κοιτάτε τις καμπούρες των άλλων.

Εγω με mi8 δεν εχω ΚΑΜΙΑ διαφήμιση! Γραφετε για διαφημίσεις δεν εχω ΚΑΜΙΑ διαφημιση. Που τις βλεπετε εσεις τις διαφημίσεις;

Καλα η huawai θελει να γινει samsung ακριβα κινητα χωρις ουσιαστικα νόημα.

22 λεπτά πριν, apapasman είπε

Xiaomi έτος ίδρυσης 2010  

Huawei έτος ίδρυσης 1987 

Samsung έτος ίδρυσης 1938

Apple έτος ίδρυσης 1976

παιδάκι είναι μη τη μαλώνετε...😪

Η Xiaomi τους παει large_20180215093502_pipa_kapnou_tsigarou_me_metalliko_kaystira_kai_michaniko_filtro_zf_dtp14.jpeg  ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± κÏλοÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± εμÏλοκη

Δημοσ.

στο mi 9 έχει διαφημίσεις στην εκκαθάριση (έτσι λέγεται η εφαρμογή) , δεν τόχα προσέξει σε άλλα mi να πω την αλήθεια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...