Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jim0912 είπε

Xiaomi, Huawei και Apple references στο ιδιο αρθρο...

nuclear explosion GIF

Καλά τώρα μιλάμε για εταιρείες (Xiaomi, Huawei, Apple).

Θυμήθηκα ένα ανεκδοτάκι που λέγαμε μικροί και το προσάρμοσα

Στα σημερινά δεδομένα.

ΚΑΛΑ Ε Η HUAWEI ΓΑ...ΕΙ

ΑΛΛΑ Η ΧΙΑΟΜΙ ΔΕΝ ΓΑ…ΕΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΡΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ

ΑΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ?

.

.

.

Μετά από πολύ σκέψη

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Η HUAWEI ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΑΠΛΩΣ ΓΑ…ΕΙ (δηλαδή προσφέρει μόνο απόλαυση)

ΕΝΩ Η XIAOMI ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΚΙ’ ΟΛΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ (αφού προσφέρει και πόνο)

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ APPLE ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ.

(Κάτοχος Mi Pad 1&Mi Pad4&Mi Band 2&Mi Band 3 κ.α. Αν καταφέρεις και δουλέψεις τα προϊόντα της είναι αθάνατα και πάρα πολύ καλά. Αλλά μέχρι να καταφέρεις να τα λειτουργήσεις το παθαίνεις το coco bloco.

Επεξ/σία από alexpap
  • Confused 5
  • Sad 1
Δημοσ.

Αυτου του στυλακι Τρολαρισματα κανει αρκετους  να την αντιπαθήσουν  , το ιδιο εγινε με τις Apple, Samsung κτλ κτλ . Νομιζω αρχισε να καβαλαει το καλαμι και αυτή .

Δημοσ.

Όσον αφορά την θήκη swarovski για τις καγκουρογκόμενες, προσωπικά θα συμφωνήσω (υποκειμενικά πάντα).

Αλλά οι κατινιές του τύπου γκρίζα διαφήμιση είναι περιττές και ξεπερασμένες από όποιον και να τις κάνει.

Βγάλε ρε εταιρεία εκεί το προϊόν σου και αν αρέσει στον κόσμο θα το μιλήσει από μόνο του.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Nikolas7_7 είπε

ρε συ Βαιε, ενας που θελει ψηφιακη ,δε θα κωλωσει στο αν θα του μεινει διαφορα απο κινητο..αυτα τα εχουμε ξεπερασει εδω και 1-2 χρονια τουλαχιστον. ΠΡοφανως οταν θες το μεγιστο απο καμερα, το θες για τη φορητοτητα και για την "υπαρξη παντου", δηλαδη επειδη το κουβαλας συνεχεια. Εγω compact super zoom ειχα και την ξαποστειλα, στα 2 χρονια 3 φορες χρηση, τις αλλες ειτε δε βολευε, ειτε δεν την ειχα, ειτε ειχε ξεμεινει απο μπαταρια οταν προεκυψε αναγκη κλπ.

Μην λεμε τα ιδια.

Οσο για την τιμη, παλι αστειο ειναι, το παιρνεις σε 3 μηνες στα 600, μεχρι τοτε καλυψου με ενα νοτε 9 στα 580, ενα σ9 στα 490 κλπ,που ειναι καλυτερα. αυτα ειναι πυροτεχνηματα που κουβεντιαζουμε και αφορουν τουλαχιστον αδαεις...

Συμφωνώ για το θέμα της φορητότητας. Αλλά την καλή και δυνατή φωτογραφική δεν θα την έχεις μαζί σου κάθε μέρα στην πόλη σαν τουρίστας. Θα την έχεις μαζί σου σε διακοπές και σε ειδικές περιστάσεις. Σε όλα τα υπόλοιπα ναι, το smartphone αρκεί. 

Πέρα από αυτό την φωτογραφική θα την έχεις γιατί σου αρέσει η φωτογραφία σαν χόμπι, επειδή θες ακόμα και ερασιτεχνικά να ασχοληθείς και να κάνεις το κέφι σου. 

Με την ίδια λογική, εφόσον θα βρεις τρεις τέσσερις μήνες μετά το P30 στα 600, το ίδιο θα συμβαίνει και με το Mi9 που θα το βρίσκεις στα 350, λέμε τώρα. Άρα το ίδιο και το αυτο.

Επεξ/σία από baiosss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο μεταξύ και οι 2 έχουν δώσει ένα σκασμό λεφτά στο DXO για να προωθήσουν τα κινητά τους.

Με τίποτα μα με τίποτα (πέρα από τη λειτουργία του ζουμ στο P30/Μate 20) δεν αξίζουν να είναι εκεί στη βαθμολογία με το sharpening από πλευράς HUAWEI στο Θεό και το Xiaomi (Mi 9) χωρίς OIS να είναι (σχετικά) αίσχος τη νύχτα (αναφορές από φίλους που το αγόρασαν και το έσπρωξαν αμέσως μόλις το είδαν, αλλά  και απο το gsmarena).

Οσον αφορά το sharpening είναι τραγικοί εκεί στη huawei διότι με τέτοιο hardware σαφώς μπορούσαν να έχουν πολύ "φυσικά" αποτελέσματα και με Processing να κάνεις ότι θέλεις. Το αντίθετο δεν γίνεται....

Επεξ/σία από eemix
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, baiosss είπε

Συμφωνώ για το θέμα της φορητότητας. Αλλά την καλή και δυνατή φωτογραφική δεν θα την έχεις μαζί σου κάθε μέρα στην πόλη σαν τουρίστας. Θα την έχεις μαζί σου σε διακοπές και σε ειδικές περιστάσεις. Σε όλα τα υπόλοιπα ναι, το smartphone αρκεί. 

Πέρα από αυτό την φωτογραφική θα την έχεις γιατί σου αρέσει η φωτογραφία σαν χόμπι, επειδή θες ακόμα και ερασιτεχνικά να ασχοληθείς και να κάνεις το κέφι σου. 

Με την ίδια λογική, εφόσον θα βρεις τρεις τέσσερις μήνες μετά το P30 στα 600, το ίδιο θα συμβαίνει και με το Mi9 που θα το βρίσκεις στα 350, λέμε τώρα. Άρα το ίδιο και το αυτο.

Και παλι διαφωνω, παω διακοπες τα τελευταια χρονια και παιρνω μονο κινητο, εχω κανει 2 παιδια τα τελευταια 2 χρονια και παλι μονο με κινητο, εκτυπωνων και ειναι μια χαρα.

Τωρα αν δεν μπορω να βγαλω σουρουπο κανα τοπιο ή το φεγγαρι ξερω γω, οκ, πασο.

Το θεμα ειναι οτι δε χανεις στιγμες .

Οσο για τη λογικη αυτη, η απαντηση σου ηταν ακυρη γιατι στο ειχα ηδη απαντηση, αν θες σημερα κινητο, πας σε ενα παλιοτερο....δεν ειναι θεμα χρηματων, ειναι και χρονου. Με το σκεπτικο μονο του τι παιρνεις μετα απο 3 μηνες, θα περνανε τριμηνα και απλα θα περιμενεις το επομενο τριμηνο.

Το σωστο ειναι να πεις ποτε εχεις την αναγκη, σημερα? οκ, σημερα παιρνεις το νοτε 9 με 600, αν εχεις 300, παρε το V30 Που ειναι υπεραριστο. εαν εχεις το v30 ομως, τοτε κατσε σημερα στα αυγα σου και παρε μετα απο 3-5-9 μηνες ενα που σημερα κανει 800 πχ. 

Ας μην παιζουμε τις λεξεις και τη λογικη. ειναι απλα τα πραγματα, και εκει στην xiaomi, εκτος απο αντιφατικοι μεσα σε 1 μηνα, γινονται και αστειοι...

Επεξ/σία από Nikolas7_7
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ~mxls~ είπε

Βγάλτε τα ads απ'το λειτουργικό εκεί στη Xiaomi, και μετά κοιτάτε τις καμπούρες των άλλων.

Έχω από τα Χριστούγεννα το mi8 με global stable ROM και δεν έχω δει διαφημίσεις πουθενά μέσα στο λειτουργικό. Μήπως παίζει κάτι άλλο με όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι υπάρχει; 

• Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, eemix είπε

Στο μεταξύ και οι 2 έχουν δώσει ένα σκασμό λεφτά στο DXO για να προωθήσουν τα κινητά τους.

Με τίποτα μα με τίποτα (πέρα από τη λειτουργία του ζουμ στο P30/Μate 20) δεν αξίζουν να είναι εκεί στη βαθμολογία με το sharpening από πλευράς HUAWEI στο Θεό και το Xiaomi (Mi 9) χωρίς OIS να είναι (σχετικά) αίσχος τη νύχτα (αναφορές από φίλους που το αγόρασαν και το έσπρωξαν αμέσως μόλις το είδαν, αλλά  και απο το gsmarena).

Οσον αφορά το sharpening είναι τραγικοί εκεί στη huawei διότι με τέτοιο hardware σαφώς μπορούσαν να έχουν πολύ "φυσικά" αποτελέσματα και με Processing να κάνεις ότι θέλεις. Το αντίθετο δεν γίνεται....

παει και το dxo επομενως και για apple/samsung ισχυει το ιδιο , ολα μουφα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Eν τω μεταξυ τα κλισε "ποπ κορν", "αρχίζει το ματς" και "είμαι εδώ για τα σχόλια έχουνε γινει πιο κλισε και απο τα ιδια τα σχόλια που υποτιθεται κοροιδευουν

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ifr1t είπε

Δεν υπάρχουν Ads σε global εκδόσεις.

Mην του χαλας...αφου ετσι διαβασε στο petasketaleftasou.com

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, NamelessDead είπε

Eν τω μεταξυ τα κλισε "ποπ κορν", "αρχίζει το ματς" και "είμαι εδώ για τα σχόλια έχουνε γινει πιο κλισε και απο τα ιδια τα σχόλια που υποτιθεται κοροιδευουν

Επέτρεψε μου να το πω...όπως και τα σχόλια που σχολιάζουν αυτά που ανεφερες 😛

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nikolas7_7 είπε

Και παλι διαφωνω, παω διακοπες τα τελευταια χρονια και παιρνω μονο κινητο, εχω κανει 2 παιδια τα τελευταια 2 χρονια και παλι μονο με κινητο, εκτυπωνων και ειναι μια χαρα.

Τωρα αν δεν μπορω να βγαλω σουρουπο κανα τοπιο ή το φεγγαρι ξερω γω, οκ, πασο.

Το θεμα ειναι οτι δε χανεις στιγμες .

Οσο για τη λογικη αυτη, η απαντηση σου ηταν ακυρη γιατι στο ειχα ηδη απαντηση, αν θες σημερα κινητο, πας σε ενα παλιοτερο....δεν ειναι θεμα χρηματων, ειναι και χρονου. Με το σκεπτικο μονο του τι παιρνεις μετα απο 3 μηνες, θα περνανε τριμηνα και απλα θα περιμενεις το επομενο τριμηνο.

Το σωστο ειναι να πεις ποτε εχεις την αναγκη, σημερα? οκ, σημερα παιρνεις το νοτε 9 με 600, αν εχεις 300, παρε το V30 Που ειναι υπεραριστο. εαν εχεις το v30 ομως, τοτε κατσε σημερα στα αυγα σου και παρε μετα απο 3-5-9 μηνες ενα που σημερα κανει 800 πχ. 

Ας μην παιζουμε τις λεξεις και τη λογικη. ειναι απλα τα πραγματα, και εκει στην xiaomi, εκτος απο αντιφατικοι μεσα σε 1 μηνα, γινονται και αστειοι...

Μιλάμε όμως για τα σημερινά δεδομένα.  Μιλάμε για snap855 με amoled οθόνη, wireless charging, καλές κάμερες κλπ κλπ με 500 ευρώ.

Θα μου πεις βέβαια σιγά τις διαφορές που θα δει κάποιος στους snap835 και 845 απέναντι στον 855. Για κάποιους όμως αυτό είναι εξίσου σημαντικό όσο σημαντικό θεωρούν κάποιοι την κάμερα. Όποτε εάν εγώ είμαι με smartphone δύο γενιές πίσω, θέλω το πιο πρόσφατο. Τα Note είναι για συγκεκριμένο κοινό και δεν με ενδιαφέρουν. Την LG με το αμαρτωλό παρελθόν που έχει, δεν την εμπιστεύομαι όσο καλό η απροβληματιστο και εάν είναι το V30. Χώρια από αυτό, προτιμώ το MIUI από τα δυσκίνητα λογισμικά της LG και της Samsung. Μόνο σε Pixel 3XL θα πήγαινα αυτή την στιγμή με περισσότερα χρήματα αν ήταν να κάνω την υποχώρηση στο παλαιότερο hardware.

Επομένως τώρα που μιλάμε, αυτή την στιγμή, η καλύτερη επιλογή είναι το Mi9 έναντι του απλού P30. Για κάποιον που τουλάχιστον θέλει να λέει ότι έχει το vfm. Άσε που οι Kirin για μένα τρώνε γκολ από τα αποδυτήρια στην περίπτωση της Huawei.

Επεξ/σία από baiosss
  • Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, baiosss είπε

Μιλάμε όμως για τα σημερινά δεδομένα.  Μιλάμε για snap855 με amoled οθόνη, wireless charging, καλές κάμερες κλπ κλπ με 500 ευρώ.

Θα μου πεις βέβαια σιγά τις διαφορές που θα δει κάποιος στους snap835 και 845 απέναντι στον 855. Για κάποιους όμως αυτό είναι εξίσου σημαντικό όσο σημαντικό θεωρούν κάποιοι την κάμερα. Όποτε εάν εγώ είμαι με smartphone δύο γενιές πίσω, θέλω το πιο πρόσφατο. Τα Note είναι για συγκεκριμένο κοινό και δεν με ενδιαφέρουν. Την LG με το αμαρτωλό παρελθόν που έχει, δεν την εμπιστεύομαι όσο καλό η απροβληματιστο και εάν είναι το V30. Χώρια από αυτό, προτιμώ το MIUI από τα δυσκίνητα λογισμικά της LG και της Samsung. Μόνο σε Pixel 3XL θα πήγαινα αυτή την στιγμή με περισσότερα χρήματα αν ήταν να κάνω την υποχώρηση στο παλαιότερο hardware.

Επομένως τώρα που μιλάμε, αυτή την στιγμή, η καλύτερη επιλογή είναι το Mi9 έναντι του απλού P30. Για κάποιον που τουλάχιστον θέλει να λέει ότι έχει το vfm. Άσε που οι Kirin για μένα τρώνε γκολ από τα αποδυτήρια στην περίπτωση της Huawei.

Εγώ προσωπικά που κόβω βίντεο από gopro στο κινητό και δεν βλέπω διάφορες στα cpu και μου λες τώρα ότι κολλάς εκεί ? Κάθε ένας τέλος πάντων κάνει τις επιλογές του, αλλιώς θα υπήρχε ένα κινητό για όλους, δε θα κάτσω να σε πίσω αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο, οι επιλογές αλλάζουν και τώρα έψαξες απλά την μια συγκεκριμένη περίπτωση που συμφέρει το mi9..

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσουμε άλλο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...