Προς το περιεχόμενο

iPad 2018 ή Huawei MediaPad M5?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα. Όπως λέει και ο τίτλος, έχω τεράστιο δίλλημα ανάμεσα στα 2 tablet. Το iPad αυτή τη στιγμή είναι στα 280 και το Huawei στα 350. Η χρήση θα είναι σερφάρισμα, διαβασμα βιβλιων, ταινίες και σίγουρα κανένα παιχνίδι για τον πιτσιρίκο. Θέλω ομαλή λειτουργία, καλή μπαταρια και σκοπεύω να το κρατήσω τουλάχιστον για μια τριετία. Επίσης τεράστια σημασία έχει η εμπειρία χρήσης. Τι προτεινετε;;;;

Δημοσ.

Εγώ θα προτιμούσα το ipad το συγκεκριμένο το είχα δοκιμάσει μια φορά στο πλαίσιο Θεσσαλονίκης γιατί έψαχνε ο γαμπρός μου και ήθελε να έχει και καλές κάμερες το συγκεκριμένο είναι απτά καλύτερα σε αυτή την τιμή και γρήγορο και η οθόνη του άριστη λογικό για τα ipad (και δεν είμαι apple fan αλλά το συγκεκριμένο προϊόν αξίζει κάθε ευρώ) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To iPad σιγουρα θα σου δωσει smooth εμπειρια και support για 5 χρονια. Για το Huawei δυστυχως δε μπορω να εκφερω γνωμη, αλλα γενικα τα Android tablets δεν εχουν δειξει το καλυτερο προσωπο μεχρι σημερα και σιγουρα δεν δεις software updates 5 χρονων, ζητημα αν θα βγει κατι μετα τον πρωτο...

Επεξ/σία από asmilon
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, asmilon είπε

To iPad σιγουρα θα σου δωσει smooth εμπειρια και support για 5 χρονια. Για το Huawei δυστυχως δε μπορω να εκφερω γνωμη, αλλα γενικα τα Android tablets δεν εχουν δειξει το καλυτερο προσωπο μεχρι και σιγουρα δεν δεις software updates 5 χρονων, ζητημα αν θα βγει κατι μετα τον πρωτο...

Γενικά και στην αγορά από Android tablet δεν νομίζω κανένα να αξίζει τα λεφτά και στο σκρουτζ δηλαδή βλέπεις κάτι 200αρια για tablets 2016,17 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα. Θα σου προτεινα το iPad για Tablet το ειχα και εγω δεν κολλησε πουθενα και επισης φήμες λενε οτι το iOS 13 θα εχει βελτιωσεις στα iPad

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ σε αυτά τα δύο ήμουν ανάμεσα και πήρα το iPad,άπειρα ευχαριστημένος και δεν είχα ποτέ πριν οτιδήποτε Apple.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...