Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε

Όπως έγραψα προσωπικό λάπτοπ χρησιμοποιώ Macbook με macOS και Linux. Στο γραφείο μου και στο εργαστήριο workstation με Linux. Τo Lenovo απλά μου το δίνουν οπότε το έχω να τρέχει ένα Outlook και τίποτα άλλο απολύτως (έτσι και αλλιώς δεν δουλεύω σε windows και ούτε πρόκειται ποτέ!). Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να το πάρω απο το γραφείο! Θα κάνει τον κύκλο του και σε 1 χρόνο θα αντικατασταθεί με κάποιο άλλο μάλλον Lenovo το οποίο θα έχει την ίδια τύχη και χρήση! Με αυτή λοιπόν την ελάχιστη έως ανύπαρκτη χρήση που αναφέρω, σε αυτά τα τρία που (Τ61, Τ400, Τ440p) είχα σε διάστημα 7 ετών μου έχουν αλλάξει 2-3 μπαταρίες στο καθένα, 2 δίσκους και 3 φορές ανεμιστηράκια!

να προσθέσω οτι επαγγελματική χρήση είναι για κάποιους να απαντούνε σε emails ή απλά να δουλεύουν στο word. Δεν χρειάζονται όλοι CPU/GPU κλπ. Πληκτρολόγιο όμως το θέλουν ! 😁

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, Alexandros_D said:

Άρα λοιπόν εκεί στο γραφείο σας πλασάρουν ότι σαβούρα έχει να προτείνει ο εκάστοτε αντιπρόσωπος σαν business solution σε καλή τιμή και εσύ έβγαλες συμπέρασμα για τα  lenovo από αυτή σου την εμπειρία. Εύγε!

Όλος ο οργανισμός μέσω διαγωνισμού έχει συμβόλαιο με Lenovo, HP, Apple και Cisco οπότε υπάρχει μεγάλη γκάμα μοντέλων και επειδή βαριέμαι να κάθομαι να εξηγώ θες να σου δώσω το τηλέφωνο από τα παιδιά στο IT να μιλήσεις να σου πούνε πόσο καλά μηχανήματα είναι τα Lenovo ή και αυτοί είναι άσχετοι μήπως; Επίσης έχουμε και αίθουσες με Mac (Mac Pro, iMac, κλπ), θες να σου πούνε πόσο robust είναι και πως θα θέλανε να χρησιμοποιούσαν όλοι Mac για να ηρεμούσε το κεφάλι τους;

11 minutes ago, hted said:

να προσθέσω οτι επαγγελματική χρήση είναι για κάποιους να απαντούνε σε emails ή απλά να δουλεύουν στο word. Δεν χρειάζονται όλοι CPU/GPU κλπ. Πληκτρολόγιο όμως το θέλουν ! 😁 

Στην ανάγκη σύνδεσε ένα εξωτερικό!

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε

Στην ανάγκη σύνδεσε ένα εξωτερικό!

Ωραία λύση. Ειδικά αν ταξιδεύεις.. 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, hted said:

Ωραία λύση. Ειδικά αν ταξιδεύεις.. 😂

Pair με το iPhone/iPad και χρησιμοποιώ το keyboard από εκεί στην ανάγκη!

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Dr.Fuzzy είπε

Pair με το iPhone/iPad και χρησιμοποιώ το keyboard από εκεί στην ανάγκη!

Η αλήθεια ειναι οτι είναι τρελλά βολική η λύση σου είδικα για τα άτομα που κατα βάση γράφουν όλη μέρα κείμενα.

Α ρε Άπλ με τις κομψές σου λύσεις.

Επεξ/σία από hted
Δημοσ.
Just now, hted said:

Η αλήθεια ειναι οτι είναι τρελλά βολική η λύση σου είδικα για τα άτομα που κατα βάση γράφουν όλη μέρα κείμενα.

Είμαι ένας απο αυτούς να ξέρεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε

Είμαι ένας απο αυτούς να ξέρεις!

Τότε φαντάζομαι θα θεωρείς και εσύ απαράδεκτο να έχουν αυξηθεί τα στατικά προβλημάτων στα πληκτρολόγια της Apple. Εκτός αν σε εξυπηρετεί να γράφεις απο το ipad / iphone.

Ασε που πρέπει να έχουμε και ένα ipad/iphone just in case που το πληκτρολόγιο χαλάσει. Κάνει τζίρους η Απλ με το πληκτρολόγιο της

Επεξ/σία από hted
Δημοσ.
Just now, hted said:

Τότε φαντάζομαι θα θεωρείς και εσύ απαράδεκτο να έχουν αυξηθεί τα στατικά προβλημάτων στα πληκτρολόγια της Apple. Εκτός αν σε εξυπηρετεί να γράφεις απο το ipad / iphone.

Όχι διότι όπως είπα όταν παρουσίασε πρόβλημα το up arrow key μου το αλλάξανε (εκτός εγγύησης) σε δύο μέρες! Παρασκευή το άφησα Δευτέρα μεσημέρι το πήρα. Μια χαρά.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε

Ααα είπες τη μαγική λέξη!!! Lenovo T61, T400 παλιότερα και 440p που έχω αυτή τη στιγμή στο γραφείο μου με docking station και lenovo οθόνη 24", δε θες να ξέρεις πόσες μπαταρίες μου έχει αλλάξει το IT και πόσες φορές το έχω δώσει για δίσκο και ανεμιστήρες! Μιλάμε για λάπτοπ που η μόνη τους χρήση είναι ένα Outlook και είναι μόνιμα πάνω στο dock, διότι δουλεύω κατά βάση σε workstation μηχάνημα με Linux.

Ίδια προβλήματα και εγώ με το lenovo μου. Δίσκος ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες, έχω αλλάξει ήδη σύστημα ψύχης, οθόνη, ενώ το πληκτρολόγιο κολλάει συχνά. Η μπαταρία στους 3-4 μήνες, χωρίς ιδιαίτερη χρήση έχασε πάνω από το 50% της χωρητικότητάς της. Ίσως τυχαίο, τι να πω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε

Όλος ο οργανισμός μέσω διαγωνισμού έχει συμβόλαιο με Lenovo, HP, Apple και Cisco οπότε υπάρχει μεγάλη γκάμα μοντέλων και επειδή βαριέμαι να κάθομαι να εξηγώ θες να σου δώσω το τηλέφωνο από τα παιδιά στο IT να μιλήσεις να σου πούνε πόσο καλά μηχανήματα είναι τα Lenovo ή και αυτοί είναι άσχετοι μήπως; Επίσης έχουμε και αίθουσες με Mac (Mac Pro, iMac, κλπ), θες να σου πούνε πόσο robust είναι και πως θα θέλανε να χρησιμοποιούσαν όλοι Mac για να ηρεμούσε το κεφάλι τους;

Γιατί δεν τους δίνεται macbooks του 13 να ηρεμήσει το κεφάλι τους; Όχι καινούργια! του 13 όπως και τα lenovo που έχετε! 

Δημοσ.
Just now, studiokristo said:

Ίδια προβλήματα και εγώ με το lenovo μου. Δίσκος ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες, έχω αλλάξει ήδη σύστημα ψύχης, οθόνη, ενώ το πληκτρολόγιο κολλάει συχνά. Η μπαταρία στους 3-4 μήνες, χωρίς ιδιαίτερη χρήση έχασε πάνω από το 50% της χωρητικότητάς της. Ίσως τυχαίο, τι να πω.

Φίλε μου δεν είναι τυχαίο και συμβαίνει να το ξέρω από πρώτο χέρι (διάβασε προηγούμενο post μου παραπάνω).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε

Όχι διότι όπως είπα όταν παρουσίασε πρόβλημα το up arrow key μου το αλλάξανε (εκτός εγγύησης) σε δύο μέρες! Παρασκευή το άφησα Δευτέρα μεσημέρι το πήρα. Μια χαρά.

Χωρίς ειρωνεία πιστεύω θα ήσουν απο τους τυχερούς. Σε άλλους έχουν ζητήσει να πληρώσουν. Και όταν το πληκτρολόγιο σου ξαναχαλάσει ελπίζω πραγματικά να έχεις την ίδια αντιμετώπιση

Σε κάποιες περιπτώσεις που τυγχάνει να γνωρίζω είχε χαλάσει spacebar ή κάποιο κεντρικό γράμμα του πληκτρολογίου. Έπρεπε να κλείσουν appointment κάποιες ημέρες αργότερα.

Επεξ/σία από hted
Δημοσ.
2 minutes ago, Alexandros_D said:

Γιατί δεν τους δίνεται macbooks του 13 να ηρεμήσει το κεφάλι τους; Όχι καινούργια! του 13 όπως και τα lenovo που έχετε! 

Δεν ασχολούμαι εγώ με διοικητικά θέματα. Αλλά ναι Macbooks 2012-2018 έχει τμήματα που έχουν.

2 minutes ago, hted said:

Χωρίς ειρωνεία πιστεύω θα ήσουν απο τους τυχερούς. Σε άλλους έχουν ζητήσει να πληρώσουν. Και όταν το πληκτρολόγιο σου ξαναχαλάσει ελπίζω πραγματικά να έχεις την ίδια αντιμετώπιση

Σε κάποιες περιπτώσεις που τυγχάνει να γνωρίζω είχε χαλάσει spacebar ή κάποιο κεντρικό γράμμα του πληκτρολογίου. Έπρεπε να κλείσουν appointment κάποιες ημέρες αργότερα.

Τι να σου πω, πάντως όπως έγραψα και στην αρχή και με άλλα macbook πριν απο αυτό δεν είχα ποτέ πρόβλημα ακόμα και για μπαταρία εκτός εγγύησης.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alexandros_D είπε

Για αυτό αν είσαι επαγγελματίας και είναι εργαλείο δουλειάς, δεν πας ούτε σε apple, ούτε σε surface, ούτε σε vaio (κάποτε)...

Πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ λύσεις όπως Lenovo και Dell.

Βασικά αν είσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ (!!!!1) δεν έχεις μόνο ένα μηχάνημα, δεν γίνεται να εξαρτάται όλη η δουλειά σου από ΕΝΑΝ υπολογιστή και μόνο. Αν πάθει ζημιά, από κάποιο ατύχημα, όχι απο ελλάτωμα, τι κάνεις δηλαδή; Τα παρατάς όλα, τρέχεις, αγοράζεις καινούριο, στήνεις αυθημερόν και συνεχίζεις δουλειά σα να μην συνέβη τίποτα;

Επίσης αν είσαι επαγγελματίας, παίρνεις αυτό που σε βολεύει εσένα και σε βοηθάει να κάνεις γρηγορότερα την δουλειά σου - αυτό είναι υποκειμενικό και δεν παίζει generic λύση.

On Topic: Έχω καμιά δεκαριά max γνωστούς με μοντέλα 2017-2018 και δε μου έχει πει κανένας για πρόβλημα με τα πλήκτρα. Στους μισούς αρέσει φουλ το low profile keyboard και στους μισούς είναι αδιάφορο προς 'δεν μου πολυαρέσει.'

Κάτι posts τύπου "το πήρα τον Γενάρη και τώρα μου ζητάνε 500€ για αλλαγή keyboard ενώ δε φταίω σε τίποτα" δυσκολεύομαι να τα πιστέψω. Αν ισχύουν σηκώνει καταγγελία στην Apple.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Andrew Politis είπε

Κάτοχος σχεδόν όλων των τελευταίων συσκευών της Apple από το xs μέχρι το apple watch 4. Αρχές του 2019 πήρα το κανούργιο macbook pro 13  με τα extra μου βγήκε πάνω από 2.500 ευρώ από istorm. Την στιγμή που σας γράφω είναι κολλημένο το αριστερό πλήκτρο (βελάκι), το πήγα στο service και μου είπαν αν θέλω να αλλάξω το πληκτρολόγιο που έχει 500 ευρώ. 

Με γειά! Δυστυχώς δεν έχουμε μαστόρια εδώ όπως ο Louis Rossmann για να τη βγάλει καθαρή ο καταναλωτής με λίγα φράγκα και εγγύηση καλής εργασίας. Το after sales τους είναι απαράδεκτο όσον αφορά τα laptops.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...