Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Το τελευταιο αψεγάδιαστο mac πρεπει να ναι του 2015 Υποφέρει και αυτό από staingate
studiokristo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Andrew Politis είπε Κάτοχος σχεδόν όλων των τελευταίων συσκευών της Apple από το xs μέχρι το apple watch 4. Αρχές του 2019 πήρα το κανούργιο macbook pro 13 με τα extra μου βγήκε πάνω από 2.500 ευρώ από istorm. Την στιγμή που σας γράφω είναι κολλημένο το αριστερό πλήκτρο (βελάκι), το πήγα στο service και μου είπαν αν θέλω να αλλάξω το πληκτρολόγιο που έχει 500 ευρώ. Ωραίοι και ξεκάθαροι !! 25 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε Για αυτό αν είσαι επαγγελματίας και είναι εργαλείο δουλειάς, δεν πας ούτε σε apple, ούτε σε surface, ούτε σε vaio (κάποτε)... Πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ λύσεις όπως Lenovo και Dell. Κατά προτίμηση μόνο DELL για κορυφαία εξυπηρέτηση. Lenovo επίσης πολύ καλή . 2
Alexandros_D Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, studiokristo είπε Ωραίοι και ξεκάθαροι !! Κατά προτίμηση μόνο DELL για κορυφαία εξυπηρέτηση. Lenovo επίσης πολύ καλή . Αυτή την στιγμή, μιλώντας πάντα για επαγγελματικές λύσεις, στην Ελλάδα σε θέμα εξυπηρέτησης και service η HP και η DELL υπερέχουν όλων! Η lenovo είναι και αυτός ένα πολύ δυνατός παίχτης σε αυτούς τους τομείς αλλά όχι στην Ελλάδα. 1
hted Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, billdanos είπε Έχεις καταλάβεις πως υπερβάλλεις full επειδή προσωπικά είχες μια κακή εμπειρία με πρόβλημα στο μηχάνημα ε? Έχεις καταλάβει οτι λαικίζεις τεχνολογικά για την Apple ε; Πότε διάβασες να έχω κακή εμπειρία στο μηχάνημα; macbook air και dell ΧPS έχω απο laptops και δεν είχα προβλήματα. To να λέμε κάποιες αλήθειες μας κάνει μειονότητα και υπερβολικούς; Αν εξυπηρετεί το δόγμα κανένα πρόβλημα. 1 ώρα πριν, Dr.Fuzzy είπε Στα 10 χρόνια στα διάφορα έχουν παρουσιάσει προβλήματα ένα Air 2012 (μπαταρία), ένα Macbook 2015 (επίστρωση οθόνης) και το τωρινό Macbook 2016 (πληκτρολόγιο) ναι, και τα 3 ήταν εκτός εγγύησης και επισκευάστηκαν δωρεάν είτε λόγω ανάκλησης ή είτε επειδή οι κύκλοι της μπαταρίας ήταν λιγότεροι από αυτούς που εγγυόταν η Apple. Όχι δε με πειράζει να περιμένω 2-3 μέρες λίγο είναι! Σε ένα Sony Vaio Ζ (κόστους ~3200 ευρώ) που παρουσίασε πρόβλημα οθόνη και wifi έπρεπε να σταλεί στο Βέλγιο και είχα περιμένει μια εβδομάδα. Αν δεν σε πειράζει είναι σεβαστό. Στα Vaio όπως και σε windows laptops που υπάρχουν προβλήματα οι χρήστες και τα αναγνώριζαν, τα παραδεχόντουσαν και δεν εθελοτυφλούσαν. Τα χώνουν και στην εταιρία αν χρειαστεί, δεν την κάνουν θρησκεία. Στα macbook pro αυτό που έχει συμβεί είναι στατιστικά τα προβλήματα να έχουν ανέβει κατακόρυφα. Και το 2019 γιατί να μην επιλέξω εταιρία που έρχεται για service στο χώρο μου ; 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Alexandros_D said: Για αυτό αν είσαι επαγγελματίας και είναι εργαλείο δουλειάς, δεν πας ούτε σε apple, ούτε σε surface, ούτε σε vaio (κάποτε)... Πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ λύσεις όπως Lenovo και Dell. Ααα είπες τη μαγική λέξη!!! Lenovo T61, T400 παλιότερα και 440p που έχω αυτή τη στιγμή στο γραφείο μου με docking station και lenovo οθόνη 24", δε θες να ξέρεις πόσες μπαταρίες μου έχει αλλάξει το IT και πόσες φορές το έχω δώσει για δίσκο και ανεμιστήρες! Μιλάμε για λάπτοπ που η μόνη τους χρήση είναι ένα Outlook και είναι μόνιμα πάνω στο dock, διότι δουλεύω κατά βάση σε workstation μηχάνημα με Linux. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Dr.Fuzzy 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 16 minutes ago, hted said: Έχεις καταλάβει οτι λαικίζεις τεχνολογικά για την Apple ε; Πότε διάβασες να έχω κακή εμπειρία στο μηχάνημα; macbook air και dell ΧPS έχω απο laptops και δεν είχα προβλήματα. To να λέμε κάποιες αλήθειες μας κάνει μειονότητα και υπερβολικούς; Αν εξυπηρετεί το δόγμα κανένα πρόβλημα. Σου προτείνω να ξαναδιαβάσεις τι έγραψες ακριβώς στην προηγούμενη σελίδα. Μετά το συζητάμε περισσότερο αν θέλεις! 1
Istros Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Ας ελπίσουμε ότι είναι μικρός ο αριθμός των συσκευών που παρουσιάζουν το πρόβλημα.Δεν είναι καινούργιο το γεγονός ότι MacBook pro παρουσιάζει πρόβλημα με το keyboard,ανέκαθεν έβγαζαν πρόβληματα και απ' ότι φαίνεται δεν έχουν καταφέρει να το φτιάξουν.
hted Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Σου προτείνω να ξαναδιαβάσεις τι έγραψες ακριβώς στην προηγούμενη σελίδα. Μετά το συζητάμε περισσότερο αν θέλεις! Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που έγραψα και βγάζεις το συμπέρασμα οτι προσωπικά είχα πρόβλημα με macbook pro. Γράφω τι συμβαίνει γενικά. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από hted
Alexandros_D Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε Ααα είπες τη μαγική λέξη!!! Lenovo T61, T400 παλιότερα και 440p που έχω αυτή τη στιγμή στο γραφείο μου με docking station και lenovo οθόνη 24", δε θες να ξέρεις πόσες μπαταρίες μου έχει αλλάξει το IT και πόσες φορές το έχω δώσει για δίσκο και ανεμιστήρες! To 440 το θεωρείς επαγγελματική λύση; Αν ναι τότε δεν μπορώ να πω κάτι...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Alexandros_D said: To 440 το θεωρείς επαγγελματική λύση; Αν ναι τότε δεν μπορώ να πω κάτι... Δε τα θεωρώ εγώ! Και τα τρία ανήκουν στην business σειρά της Lenovo! Αν δεν το ξέρεις ψάχτο. https://www.lenovo.com/gb/en/laptops/thinkpad/t-series/t440p/ Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Dr.Fuzzy
Alexandros_D Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε Δε τα θεωρώ εγώ! Και τα τρία ανήκουν στην business σειρά της Lenovo! Αν δεν το ξέρεις ψάχτο. 1ο. Το ότι ανήκουν στην κατηγορία business δεν τα κάνει επαγγελματικά laptop... (τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, και σε αυτή την περίπτωση ο χαρακτηρισμός business) 2o. Με έτος κατασκευής τον Νοέμβριο του 13, λέω τώρα... μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις "business" laptop....;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 8 minutes ago, Dr.Fuzzy said: Δε τα θεωρώ εγώ! Και τα τρία ανήκουν στην business σειρά της Lenovo! Αν δεν το ξέρεις ψάχτο. https://www.lenovo.com/gb/en/laptops/thinkpad/t-series/t440p/ Εγώ πάντως με το που διάβασα ποιες είναι οι "επαγγελματικές" λύσεις για μερικούς, σταμάτησα να διαβάζω! 😛 Επίσης ΔΕΝ υπάρχει μηχάνημα που δεν θα χαλάσει ποτέ. Αν υπήρχε θα είχαμε μονοπώλιο! 1
hted Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε Δε τα θεωρώ εγώ! Και τα τρία ανήκουν στην business σειρά της Lenovo! Αν δεν το ξέρεις ψάχτο. https://www.lenovo.com/gb/en/laptops/thinkpad/t-series/t440p/ Κάτι σαν την apple που το 2019 πουλάει το πενταετίας mac pro σε επαγγελματίες. Την τιμή ντρέπομαι να την ποστάρω 😊 Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από hted 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, Alexandros_D said: 1ο. Το ότι ανήκουν στην κατηγορία business δεν τα κάνει επαγγελματικά laptop... (τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, και σε αυτή την περίπτωση ο χαρακτηρισμός business) 2o. Με έτος κατασκευής τον Νοέμβριο του 13, λέω τώρα... μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις "business" laptop....; Όπως έγραψα προσωπικό λάπτοπ χρησιμοποιώ Macbook με macOS και Linux. Στο γραφείο μου και στο εργαστήριο workstation με Linux. Τo Lenovo απλά μου το δίνουν οπότε το έχω να τρέχει ένα Outlook και τίποτα άλλο απολύτως (έτσι και αλλιώς δεν δουλεύω σε windows και ούτε πρόκειται ποτέ!). Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να το πάρω απο το γραφείο! Θα κάνει τον κύκλο του και σε 1 χρόνο θα αντικατασταθεί με κάποιο άλλο μάλλον Lenovo το οποίο θα έχει την ίδια τύχη και χρήση! Με αυτή λοιπόν την ελάχιστη έως ανύπαρκτη χρήση που αναφέρω, σε αυτά τα τρία που (Τ61, Τ400, Τ440p) είχα σε διάστημα 7 ετών μου έχουν αλλάξει 2-3 μπαταρίες στο καθένα, 2 δίσκους και 3 φορές ανεμιστηράκια! Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Dr.Fuzzy 1
Alexandros_D Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε Όπως έγραψα προσωπικό λάπτοπ χρησιμοποιώ Macbook με macOS και Linux. Στο γραφείο μου και στο εργαστήριο workstation με Linux. Τo Lenovo απλά μου το δίνουν οπότε το έχω να τρέχει ένα Outlook και τίποτα άλλο απολύτως (έτσι και αλλιώς δεν δουλεύω σε windows και ούτε πρόκειται ποτέ!). Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να το πάρω απο το γραφείο! Θα κάνει τον κύκλο του και σε 1 χρόνο θα αντικατασταθεί με κάποιο άλλο μάλλον Lenovo το οποίο θα έχει την ίδια τύχη και χρήση! Άρα λοιπόν εκεί στο γραφείο σας πλασάρουν ότι σαβούρα έχει να προτείνει ο εκάστοτε αντιπρόσωπος σαν business solution σε καλή τιμή και εσύ έβγαλες συμπέρασμα για τα lenovo από αυτή σου την εμπειρία. Εύγε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα