Arkin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Αρκετά προβλήματα διαβάζω. Τουλάχιστον να παίξει κάποιο πρόγραμμα αντικατάστασης να μην ταλαιπωρείτε ο κόσμος. 2
possiz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 53 λεπτά πριν, Andrew Politis είπε Κάτοχος σχεδόν όλων των τελευταίων συσκευών της Apple από το xs μέχρι το apple watch 4. Αρχές του 2019 πήρα το κανούργιο macbook pro 13 με τα extra μου βγήκε πάνω από 2.500 ευρώ από istorm. Την στιγμή που σας γράφω είναι κολλημένο το αριστερό πλήκτρο (βελάκι), το πήγα στο service και μου είπαν αν θέλω να αλλάξω το πληκτρολόγιο που έχει 500 ευρώ. Ποτέ Apple. Υπερεκτιμημένα εντελώς. 2
hted Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, skiabox είπε Και κάτι άλλο επειδή βλέπω προτάσεις για αγορά laptop άλλης εταιρίας. Η apple ουσιαστικά πουλάει το λειτουργικό. Όλοι οι επαγγελματίες σε κάτι το ξέρουν αυτό. Μα τι λές τώρα. Όλοι οι επαγγελματίες ξέρουν οτι η apple πουλούσε ΚΑΙ ποιότητα, αξιοπιστία. Τόσα χρόνια που αγοράζουμε Apple θα ξεχάσουμε και γιατί τα αγοράζαμε; Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από hted 3
skiabox Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, akatsim είπε Προφανως δεν εχεις γραψει ακομα σε πληκτρολογιο thinkpad. Ειναι σαν να μην εχεις φαει ποτε σοκολατα! Και ούτε πρόκειται. Μάλλον δεν διάβασες το τελευταίο μου μήνυμα.
hted Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, skiabox είπε Και ούτε πρόκειται. Μάλλον δεν διάβασες το τελευταίο μου μήνυμα. Γιατί δεν πρόκειται; Δεν χρειάζεται να είμαστε δογματικοί. Δοκίμασε. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από hted
Dr.Fuzzy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 20 minutes ago, hted said: Υπάρχουν περιπτώσεις που παίρνει και εβδομάδα. Τυχερός ήσουν στο χρόνο αλλά ένας ακόμα εδώ με χαλασμένο πληκτρολόγιο. Το αυτονόητο για το keyboard θα ήταν να μην χαλάει!!! Έχω πάει ακόμα 3 Μacbook στο παρελθόν το maximum ήταν 3 μέρες.
hted Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε Έχω πάει ακόμα 3 Μacbook στο παρελθόν το maximum ήταν 3 μέρες. Kαλά πόσα σου χάλασαν; 3 ημέρες τίποτα όμως έ; Δεν είναι μηχάνημα για επαγγελματική εργασία. Να σου πώ τώρα και τι γίνεται σε καταστήματα Apple εκτός ελλάδος. Κλείνεις appointment το οποίο μπορεί να μην είναι την ημέρα που σου χάλασε το μηχάνημα. Αυτό το υπολογίζουμε η δεν παίζει ρόλο; Το πήγαινε έλα στο service δεν μας ενδιαφέρει; Το αυτονόητο βλέπω είναι τα apple να χαλάνε (αν κρίνω απο την εμπειρία που έχεις και εσύ) και να λέμε πάλι καλά που το πήρα πίσω σε 3 ημέρες!!!! 👍 Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από hted
Istros Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Το τελευταιο αψεγάδιαστο mac πρεπει να ναι του 2015 Λίγα προβλήματα είχαν και παλιότερα!Χαρακτηριστικά του 2011 είχε πρόβλημα με τη GPU.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 28 minutes ago, hted said: Έλα τώρα μεμονομένα περιστατικά.... Δες σε χώρους με πάνω απο 30+ macbook pro 2016 και μετά πόσα προβλήματα βγήκαν. Εθελοτυφλείς νομίζω Eπίσης είπε κανείς να μην το πάει για service? Αυτό που λέμε είναι να σταματήσετε να προτείνετε σε κόσμο προβληματικά laptops. Γιατί να κάψετε έναν καταναλωτή; Όσο για το Dell έχω το XPS. Δύο μέρες για όσους εργαζόμαστε με αυτό είναι μη αποδεκτό διάστημα. Υπάρχουν περιπτώσεις που παίρνει και εβδομάδα. Τυχερός ήσουν στο χρόνο αλλά ένας ακόμα εδώ με χαλασμένο πληκτρολόγιο. Το αυτονόητο για το keyboard θα ήταν να μην χαλάει!!! Service DELL έρχονται στο χώρο σου. Φαντάζομαι πέρα απο τα 20 λεπτά θα έφαγες καμμία ώρα στο πήγαινε έλα Έχεις καταλάβεις πως υπερβάλλεις full επειδή προσωπικά είχες μια κακή εμπειρία με πρόβλημα στο μηχάνημα ε? 1
skiabox Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 [offtopic mode = ON] billdanos : Έχεις ένα χαλασμένο εικονίδιο στο avatar [offtopic mode = OFF]
panagi0tisgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Ένα συγνώμη δεν λύνει το πρόβλημα. Ούτε τα 2000 ευρώ που πέταξε κάποιος. Πάντως θέμα είχαν από παλιά. Το 2002 ένα powerbook pro που ειχα ήταν και αυτό ελαττωματικό στο πληκτρολόγιο.
Misokatsu64 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Έχω Macbook Pro 2017 μοντελο και το πηγα τις προαλλες στην Apple για να κοιταξουν το πληκτρολογιο λογω οτι καποια κουμπια κολλαγανε καπως. Ο υπαλληλος του Genius bar μου ειπε οτι το καθαρισαν με αερα αλλα αμα συνεχισει το προβλημα φερτο να το αλλαξουμε πληκτρολογιο παρολο που ειμαι εκτος εγγυησης. Μαλλον θα ξανακλεισω ραντεβου συντομα..
Dr.Fuzzy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, hted said: Kαλά πόσα σου χάλασαν; 3 ημέρες τίποτα όμως έ; Δεν είναι μηχάνημα για επαγγελματική εργασία. Να σου πώ τώρα και τι γίνεται σε καταστήματα Apple εκτός ελλάδος. Κλείνεις appointment το οποίο μπορεί να μην είναι την ημέρα που σου χάλασε το μηχάνημα. Αυτό το υπολογίζουμε η δεν παίζει ρόλο; Το πήγαινε έλα στο service δεν μας ενδιαφέρει; Το αυτονόητο βλέπω είναι τα apple να χαλάνε (αν κρίνω απο την εμπειρία που έχεις και εσύ) και να λέμε πάλι καλά που το πήρα πίσω σε 3 ημέρες!!!! 👍 Στα 10 χρόνια στα διάφορα που είχα έχουν παρουσιάσει προβλήματα ένα Air 2012 (μπαταρία), ένα Macbook 2015 (επίστρωση οθόνης) και το τωρινό Macbook 2016 (πληκτρολόγιο) ναι, και τα 3 ήταν εκτός εγγύησης και επισκευάστηκαν δωρεάν είτε λόγω ανάκλησης είτε επειδή οι κύκλοι της μπαταρίας ήταν λιγότεροι από αυτούς που εγγυόταν η Apple. Όχι δε με πειράζει να περιμένω 2-3 μέρες λίγο είναι! Σε ένα Sony Vaio Ζ (κόστους ~3200 ευρώ) που παρουσίασε πρόβλημα οθόνη και wifi έπρεπε να σταλεί στο Βέλγιο και είχα περιμένει μια εβδομάδα. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Dr.Fuzzy 1
tommy^ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δυστυχως ζουμε σε μια εποχη οπου οι εταιριες πιεζονται λογω marketing και βγαζουν καθε χρονο νεες συσκευες με αποτελεσμα ο ποιοτικος ελεγχος να μειωθει πανω στη βιασυνη τους. Και αυτο αποδεικνυεται περισσοτερο στα smartphones. Τα παραδειγματα αμετρητα πραγματικα... Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από tommy^ 4
Alexandros_D Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 32 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε Στα 10 χρόνια στα διάφορα έχουν παρουσιάσει προβλήματα ένα Air 2012 (μπαταρία), ένα Macbook 2015 (επίστρωση οθόνης) και το τωρινό Macbook 2016 (πληκτρολόγιο) ναι, και τα 3 ήταν εκτός εγγύησης και επισκευάστηκαν δωρεάν είτε λόγω ανάκλησης ή είτε επειδή οι κύκλοι της μπαταρίας ήταν λιγότεροι από αυτούς που εγγυόταν η Apple. Όχι δε με πειράζει να περιμένω 2-3 μέρες λίγο είναι! Σε ένα Sony Vaio Ζ (κόστους ~3200 ευρώ) που παρουσίασε πρόβλημα οθόνη και wifi έπρεπε να σταλεί στο Βέλγιο και είχα περιμένει μια εβδομάδα. Για αυτό αν είσαι επαγγελματίας και είναι εργαλείο δουλειάς, δεν πας ούτε σε apple, ούτε σε surface, ούτε σε vaio (κάποτε)... Πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ λύσεις όπως Lenovo και Dell. 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα