skiabox Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Πάντως το apple magic keyboard 2 που χρησιμοποιώ για να γράψω αυτό το κείμενο είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο που είχα ποτέ! Ανώτερο και από το apple magic keyboard 1. 4
ethereum Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, asmilon είπε Νομιζω πως ειναι προφανες οτι οι χρηστες πληκτρολογουν λαθος 😛 κατα κάποιο τρόπο αυτό συμβαίνει αλλά όχι με την έννοια του χιούμορ , ειναι ο τρόπος που πληκτρολογεί κανένας , αν έχεις πληκτρολογήσει σε αυτό το keyboard βλέπεις οτι τα πλήκτρα είναι απο πολύ λεπτο πλαστικό το οποίο έχει πολύ μικρό travel με αποτέλεσμα το λεπτο πλαστικό δέχεται ολη την πιεση χωρίς να την αποροφάει καλά λογω του μηχανισμού , ξέρουμε απο τους φίλους μας ή τη δουλειά μας οτι άλλος πιέζει τα πλήκτρα άλλος τα χτυπάει αναλόγως και της έντασης ή των νεύρων η του οτι έτσι έχει μάθει , γι αυτό και άλλοι έχουν προβλήματα ενω άλλοι όχι εγώ εχω μια φίλη που οταν πληκτρολογεί ακούγεται στο άλλο δωμάτιο , ετσι λοιπον το λεπτο πλαστικό δεχεται ολη την πίεση με αποτέλεσμα καποια στιγμή να υπάρχει ζημιά , πρέπει να δώσουν λίγο βάθος στο πλήκτρο , είναι σαν την σκληρή ανάρτηση στα αυτοκίνητα , συμφωνώ με τον skiabox πάρε ενα magic keyboard για heavy duty εργασίες και τελείωσες Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από ethereum
johncorfas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι προφανές ότι ο χρήστης τοποθετεί λάθος το δάκτυλο στο πλήκτρο. Εν καιρώ θα βγάλουν βίντεο που θα δείχνει το σωστό και update που θα λύνει το πρόβλημα απενεργοποιώντας μόνιμα τα κατεστραμμένα πλήκτρα για να μην χαλάει η εμπειρία χρήσης και στο τέλος ο χρήστης θα χρησιμοποιεί εικονικό πληκτρολόγιο. Ορίστε, λύθηκε το πρόβλημα. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από johncorfas
skiabox Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Εγώ πάλι απορώ πως μπορεί κόσμος να πληκτρολογεί σε mechanical keyboards με μικρά σε εμβαδό και πανύψηλα πλήκτρα (να μην πω και για το ενοχλητικότατο κλακ ήχο)! Ακόμα και ο Lou του Unbox Therapy για τέτοια πληκτρολόγια τρελαίνεται! 1 1
jimmy213 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, skiabox είπε Εγώ πάλι απορώ πως μπορεί κόσμος να πληκτρολογεί σε mechanical keyboards με μικρά σε εμβαδό και πανύψηλα πλήκτρα (να μην πω και για το ενοχλητικότατο κλακ ήχο)! Ακόμα και ο Lou του Unbox Therapy για τέτοια πληκτρολόγια τρελαίνεται! Ανάλογα τι βολεύει τον καθένα. Πήγα από μεμβράνης σε μηχανικό και δεν πρόκειται να γυρίσω πίσω. Ναι, κάνουν θόρυβο (αναλόγως και τους διακόπτες) αλλά γράφω πιο γρήγορα και με λιγότερα λάθη. Στα επίπεδα πληκτρολόγια των laptops (δεν έχω δοκιμάσει κάποιο της Apple για να δω κατά πόσο διαφέρουν) και με το χαμηλό προφίλ που έχουν, δεν με ευχαριστεί το γράψιμο και έχω αρκετά missclicks (αν και είναι θέμα συνήθειας αυτό). Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από jimmy213
hted Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, billdanos είπε Το αγόρασες αρχές του 2019. Έχεις εγγύηση. Στο αλλάζουν και δεν πληρώνεις τίποτα. Αν σου κάνουν κόλπα άλλαξε εξουσιοδοτημένο service ή ενημέρωσε την Apple. μέχρι έχθες πόσα άτομα λέγαμε εδώ οτι τα macbook pro μετά το 2016 βγάζουν προβλήματα. Κάποιοι τα θεωρούσαν μεμονομένα περιστατικά. Πόσες φορές λέχθηκε οτι ΔΕΝ είναι μηχανήματα για εργασία γιατί τα προβλήματα είναι δεδομέμα. flexgate, butterfly keyboard κάποια στιγμή στατιστικά κάτι θα συμβεί. Όσο για το αν σου κάνουν κόλπα προβλήματα ξέρεις πολλούς επαγγελματίες που έχουν χρόνο για χάσιμο με μηχανήματα προβληματικά; Γνωρίζεις στην Ελλάδα πόσο καιρό παίρνει το service? Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε δηλαδή; Το απαράδεκτο είναι οτι τα επίσημα service της Apple μέχρι εχθές πρώτη φορά στη ζωή τους ακούγαν για πρόβλημα με το keyboard. Για κάθε πελάτη με το ίδιο πρόβλημα πρώτη φορά βλέπαν το πρόβλημα. Σε Apple store US η διαδικασία αλλαγής keyboard κρατάει ημέρες και τρώει πολύ χρόνο απο τον χρήστη. Εννοείται άν είναι κeyboard 2016-2017 οι πιθανότητες να ξαναβγάλει πρόβλημα είναι μεγάλες. Η ποιότητα της Apple στα laptops έχει καταντήσει αηδία και το λέω ώς χρήστης Apple. 43 λεπτά πριν, skiabox είπε Πάντως το apple magic keyboard 2 που χρησιμοποιώ για να γράψω αυτό το κείμενο είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο που είχα ποτέ! Ανώτερο και από το apple magic keyboard 1. Και μακάρι να βάζαν κάτι ανάλογο στα laptops. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από hted 3
asmilon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, ethereum είπε κατα κάποιο τρόπο αυτό συμβαίνει αλλά όχι με την έννοια του χιούμορ , ειναι ο τρόπος που πληκτρολογεί κανένας , αν έχεις πληκτρολογήσει σε αυτό το keyboard βλέπεις οτι τα πλήκτρα είναι απο πολύ λεπτο πλαστικό το οποίο έχει πολύ μικρό travel με αποτέλεσμα το λεπτο πλαστικό δέχεται ολη την πιεση χωρίς να την αποροφάει καλά λογω του μηχανισμού , ξέρουμε απο τους φίλους μας ή τη δουλειά μας οτι άλλος πιέζει τα πλήκτρα άλλος τα χτυπάει αναλόγως και της έντασης ή των νεύρων η του οτι έτσι έχει μάθει , γι αυτό και άλλοι έχουν προβλήματα ενω άλλοι όχι εγώ εχω μια φίλη που οταν πληκτρολογεί ακούγεται στο άλλο δωμάτιο , ετσι λοιπον το λεπτο πλαστικό δεχεται ολη την πίεση με αποτέλεσμα καποια στιγμή να υπάρχει ζημιά , πρέπει να δώσουν λίγο βάθος στο πλήκτρο , είναι σαν την σκληρή ανάρτηση στα αυτοκίνητα , συμφωνώ με τον skiabox πάρε ενα magic keyboard για heavy duty εργασίες και τελείωσες Δε διαφωνω, ομως αν δεν εχουν προβλεψει αντοχη σε μια αναμενομενη συμπεριφορα απο τους χρηστες θα πρεπει να εχουν καποιο εμφανες warning στην συσκευασια ή στο laptop. Προσωπικα διαφωνω με την λογικη να γινονται οι συσκευες λεπτες σαν φυλλο αν ειναι αν θυσιαζεται η αντοχη τους σε λογικη χρηση. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 2 minutes ago, hted said: μέχρι έχθες πόσα άτομα λέγαμε εδώ οτι τα macbook pro μετά το 2016 βγάζουν προβλήματα. Κάποιοι τα θεωρούσατε μεμονομένα περιστατικά. Πόσες φορές λέχθηκε οτι ΔΕΝ είναι μηχανήματα για εργασία γιατί το πρόβλημα είναι σχεδόν δεδομένο. Κάποιοι μας βγάλανε υπερβολικούς. Όσο για το άν σου κόλπα προβλήματα ξέρεις πολλούς επαγγελματίες που έχουν χρόνο για χάσιμο με μηχανήματα προβληματικά; Γνωρίζεις στην Ελλάδα πόσο καιρό παίρνει το service? Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε δηλαδή; Επίσης να σε ενημερώσω οτι τα επίσημα service της Apple μέχρι εχθές πρώτη φορά στη ζωή τους ακούγαν για πρόβλημα με το keyboard. Για κάθε πελάτη με το ίδιο πρόβλημα πρώτη φορά βλέπαν το πρόβλημα. Σε Apple store US η διαδικασία αλλαγής keyboard κρατάει ημέρες και τρώει πολύ χρόνο απο τον χρήστη. Εννοείται άν είναι κeyboard 2016-2017 οι πιθανότητες να ξαναβγάλει πρόβλημα είναι μεγάλες. Η ποιότητα της Apple στα laptops έχει καταντήσει αηδία και το λέω ώς χρήστης Apple. Και μακάρι να βάζαν κάτι ανάλογο στα laptops. Μην το πας τότε για service ενώ είναι ακόμη στην εγγύηση. Πέτα το και πάρε ένα Dell! Επίσης τα προβλήματα στα πληκτρολόγια εξακολουθούν να είναι μεμονωμένα περιστατικά στο σύνολο των συσκευών που κυκλοφορούν εκεί έξω... 1 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Macbook 13" 2016 χωρίς εγγύηση (κόλλαγε το up arrow key) μου αλλάξανε πληκτρολόγιο (και μπαταρία) κανονικά πριν τα Χριστούγεννα. Σε 2 μέρες ήταν έτοιμο. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Dr.Fuzzy 1
skiabox Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Ανάλογα τι βολεύει τον καθένα. Πήγα από μεμβράνης σε μηχανικό και δεν πρόκειται να γυρίσω πίσω. Ναι, κάνουν θόρυβο (αναλόγως και τους διακόπτες) αλλά γράφω πιο γρήγορα και με λιγότερα λάθη. Στα επίπεδα πληκτρολόγια των laptops (δεν έχω δοκιμάσει κάποιο της Apple για να δω κατά πόσο διαφέρουν) και με το χαμηλό προφίλ που έχουν, δεν με ευχαριστεί το γράψιμο και έχω αρκετά missclicks (αν και είναι θέμα συνήθειας αυτό). Εντυπωσιακό γιατί μιλάμε για πλήκτρα ψηλά με μικρό εμβαδό. Για κανένα game μόνο. Αν έγραφα κώδικά εκεί θα είχα 10 λάθη το δευτερόλεπτο!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 1 minute ago, Dr.Fuzzy said: Macbook 13" 2016 χωρίς εγγύηση μου αλλάξανε πληκτρολόγιο (και μπαταρία) κανονικά πριν τα Χριστούγεννα. Σε 2 μέρες ήταν έτοιμο. Εγώ άλλαξα οθόνη στο iphone X σε 20 λεπτά ενώ περίμενα εκεί στο service. 1
hted Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, billdanos είπε Μην το πας τότε για service ενώ είναι ακόμη στην εγγύηση. Πέτα το και πάρε ένα Dell! Επίσης τα προβλήματα στα πληκτρολόγια εξακολουθούν να είναι μεμονωμένα περιστατικά στο σύνολο των συσκευών που κυκλοφορούν εκεί έξω... Έλα τώρα μεμονομένα περιστατικά.... Δες σε χώρους με πάνω απο 30+ macbook pro 2016 και μετά πόσα προβλήματα βγήκαν. Εθελοτυφλείς νομίζω Eπίσης είπε κανείς να μην το πάει για service? Αυτό που λέμε είναι να σταματήσετε να προτείνετε σε κόσμο προβληματικά laptops. Γιατί να κάψετε έναν καταναλωτή; Όσο για το Dell έχω το XPS. 14 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε Macbook 13" 2016 χωρίς εγγύηση (κόλλαγε το up arrow key) μου αλλάξανε πληκτρολόγιο (και μπαταρία) κανονικά πριν τα Χριστούγεννα. Σε 2 μέρες ήταν έτοιμο. Δύο μέρες για όσους εργαζόμαστε με αυτό είναι μη αποδεκτό διάστημα. Υπάρχουν περιπτώσεις που παίρνει και εβδομάδα. Τυχερός ήσουν στο χρόνο αλλά ένας ακόμα εδώ με χαλασμένο πληκτρολόγιο. Το αυτονόητο για το keyboard θα ήταν να μην χαλάει!!! 12 λεπτά πριν, billdanos είπε Εγώ άλλαξα οθόνη στο iphone X σε 20 λεπτά ενώ περίμενα εκεί στο service. Service DELL έρχονται στο χώρο σου. Φαντάζομαι πέρα απο τα 20 λεπτά θα έφαγες καμμία ώρα στο πήγαινε έλα Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από hted 5
skiabox Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Και κάτι άλλο επειδή βλέπω προτάσεις για αγορά laptop άλλης εταιρίας. Η apple ουσιαστικά πουλάει το λειτουργικό. Όλοι οι επαγγελματίες σε κάτι το ξέρουν αυτό.
akatsim Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 45 λεπτά πριν, skiabox είπε Πάντως το apple magic keyboard 2 που χρησιμοποιώ για να γράψω αυτό το κείμενο είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο που είχα ποτέ! Ανώτερο και από το apple magic keyboard 1. Προφανως δεν εχεις γραψει ακομα σε πληκτρολογιο thinkpad. Ειναι σαν να μην εχεις φαει ποτε σοκολατα! 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα