Tilemaxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Αποτελεί γεγονός ότι η Apple πρόσθεσε μεμβράνες σιλικόνης στα πληκτρολόγια των MacBook τέταρτης γενιάς, σχεδιασμένες έτσι ώστε να εμποδίζουν βρωμιές και σκουπίδια στο να εισχωρήσουν στο εσωτερικό του. Κατά πόσο όμως αυτή η μέθοδος ήταν αποτελεσματική; Σύμφωνα με την Apple, όχι και τόσο. Σε απάντηση σε άρθρο της Wall Street Journal όπου επισημαίνονται τα συνεχιζόμενα προβλήματα στα πληκτρολόγια των χρηστών, εκπρόσωπος της εταιρίας απολογήθηκε και υποστήριξε ότι η εταιρία έχει λάβει γνώση, για έναν "πολύ μικρό αριθμό χρηστών" που αντιμετωπίζουν προβλήματα στα πληκτρολόγια τους. Ωστόσο, δεν παραδέχτηκε ότι τα εν λόγω θέματα προέρχονται από την συσκευή, υποστηρίζοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων MacBook Air και Pro είναι "μία χαρά" με τα μηχανήματα τους, ενώ προέτρεψε όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα στο να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών της Apple. iFixit και SimpleMac, μάλλον διαφωνούν με την επίσημη εκδοχή της εταιρίας, υποστηρίζοντας ότι το πληκτρολόγιο των τελευταίων MacBook είναι εξ' αρχής εύθραυστο, με το παραμικρό δείγμα σκουπιδιού να είναι ικανό να μπλοκάρει ολόκληρο τον εσωτερικό του μηχανισμό, με τα ελατήρια του να χαρακτηρίζονται αδύναμα και επιρρεπή σε δυσλειτουργία. Παρόλο που κάθε MacBook με πληκτρολόγιο τρίτης γενιάς καλύπτεται από εγγύηση, ένα τέτοιο σημαντικό σχεδιαστικό λάθος μπορεί να αποτελέσει "χρόνιο" πρόβλημα για όλους όσους βασίζονται στο MacBook για την καθημερινή τους εργασία. Παραμένει άγνωστο αν η Apple προχωρήσει σε κάποιο πρόγραμμα αντικατάστασης, αν και πληθαίνουν οι φωνές που καλούν την εταιρία στο να αποσύρει τον συγκεκριμένο τύπο "butterfly" πληκτρολογίου από τα MacBook, η οποία φαίνεται να θυσιάζει την αξιοπιστία προς χάριν του ολοένα πιο λεπτού σχεδιασμού. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Zus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Πρώτη φορά... ξανασυμβαίνει οι καταναλωτές να διαφωνούν με την επίσημη άποψη της εταιρείας 😛 3
bahamut_zero Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Το τελευταιο αψεγάδιαστο mac πρεπει να ναι του 2015 14 1
coffeex Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Apple apologizes for continuing problems with MacBook keyboard "Procrastination doesn’t help. MacBook keyboard problems won’t get better on their own." 1
asmilon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Νομιζω πως ειναι προφανες οτι οι χρηστες πληκτρολογουν λαθος 😛 7 1
akatsim Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Ειμσι περιεργος να δω τι θα βαλει στα φετινα. Τα τωρινα εκτος που χαλαν εχουν και αισθηση ξυλου και κανουν και ασχημο θορυβο.
VonLoutsos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Την έχετε φάει την εταιρεία!!! Δεν φτάνει που σας επιτρέπει να τα αγοράζετε και να ανεβάσετε το status σας, γκρινιάζετε κιόλας. Το status θέλει θυσίες.... 9 2
Istros Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Πάλι πρόβλημα?Κατά τα άλλα πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά αγοραζεις ποιότητα 3
Νικηφόρος Μπαντούνας Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Αναγνωρίζει τα προβλήματα και ψάχνει τρόπο να πληρώσουν επιπλέον οι χρήστες για να διορθώσει. 4
Alexandros_D Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Ρε παιδιά, μάρκετινγκ είναι αυτό, δεν είναι πρόβλημα. Φήμες λένε ότι θα ξεκινήσει να πουλάει μαζί με τα macbooks και compressed air cans στην προνομιακή τιμή των 80$. 3
Charalamos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Και fun fact, παλιότερα όντως είχαν το καλύτερο πληκτρολόγιο! Άντε να έβαζες και τα ThinkPad που είναι μία κατηγορία από μόνα τους. Ωραίο το λεπτό προφίλ, αλλά για ένα χιλιοστό παραπάνω πάχος δεν νομίζω να έχανε κανέναν αγοραστή. 4
zio10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί δεν είχε παραδεχθεί άλλα κι άλλα θέματα που τα είχαν πολλοί, τώρα την έπιασε ο πόνος για ενα <<πολύ μικρό αριθμό χρηστών>> ; 1
skiabox Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Το έχει παρουσιάσει το θέμα με το πληκτρολόγιο ο Lou από τον Ιανουάριο. Ιδού και το βίντεο : 2
Andrew Politis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Κάτοχος σχεδόν όλων των τελευταίων συσκευών της Apple από το xs μέχρι το apple watch 4. Αρχές του 2019 πήρα το κανούργιο macbook pro 13 με τα extra μου βγήκε πάνω από 2.500 ευρώ από istorm. Την στιγμή που σας γράφω είναι κολλημένο το αριστερό πλήκτρο (βελάκι), το πήγα στο service και μου είπαν αν θέλω να αλλάξω το πληκτρολόγιο που έχει 500 ευρώ. 1 8
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 2 minutes ago, Andrew Politis said: Κάτοχος σχεδόν όλων των τελευταίων συσκευών της Apple από το xs μέχρι το apple watch 4. Αρχές του 2019 πήρα το κανούργιο macbook pro 13 με τα extra μου βγήκε πάνω από 2.500 ευρώ από istorm. Την στιγμή που σας γράφω είναι κολλημένο το αριστερό πλήκτρο (βελάκι), το πήγα στο service και μου είπαν αν θέλω να αλλάξω το πληκτρολόγιο που έχει 500 ευρώ. Το αγόρασες αρχές του 2019. Έχεις εγγύηση. Στο αλλάζουν και δεν πληρώνεις τίποτα. Αν σου κάνουν κόλπα άλλαξε εξουσιοδοτημένο service ή ενημέρωσε την Apple. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα