Προς το περιεχόμενο

Ελεγχος τροφοδοτικου

zeys13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν θελω να ελεγξω ενα τροφοδοτικο εαν λειτουργει πως μπορω;Δηλαδη να ειναι εκτος motherboard και να καταφερω να το αναψω;Ειχα ακουσει πως βραχυκυκλωνεις καποια καλωδια και αναβει.Πιο παλια καποια στιγνη δεν μου αναβε ο υπολογιστης και δεν ηξερα τι να κανω.Καποιον γνωστο δεν ειχα για να το δοκιμασω ετσι το πηγα στο μαγαζι που το ειχα παρει.Επειτα απο μια βδομαδα με πηραν τηλ να παω να το παρω και μου ειπαν οτι δουλευε κανονικα :shock: Το εβαλα πανω και ολα δουλευαν μια χαρα....

Δημοσ.

Εγώ έχω δει σε ξένα sites κάτι όπως το πιό κάτω.

http://www.computergate.com/products/item.cfm?prodcd=XTKPATX

Δυστυχώς κανείς δεν στέλνει Ελλάδα και περιμένω ή να πάω έξω ή επιτέλους να βρω κάποιον να στέλνει εδώ.

Είναι καλή περίπτωση, διότι με το να ενώσεις τα 2 καλώδια απλά καταφέρνεις να δεις αν bootάρει το τροφοδοτικό και όχι αν βγάζει σωστές τάσεις.

Μου έχει τύχει περίπτωση να βλέπω να δουλέυει το τροφοδοτικό αλλά τελικά να μην βγάζει σωστές τάσεις σε κάποια από όλα τα καλώδια και να χτυπιόμαστε τι φταίει.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Πράσσινο και το διπλανό του μαύρο...

εννοεις απο τον κονεκτορα με τα 24πιν, σωστα? αν δε γινει τπτ ειναι καμενο σιγουρα?

Δημοσ.
Εγώ έχω δει σε ξένα sites κάτι όπως το πιό κάτω.

http://www.computergate.com/products/item.cfm?prodcd=XTKPATX

Δυστυχώς κανείς δεν στέλνει Ελλάδα και περιμένω ή να πάω έξω ή επιτέλους να βρω κάποιον να στέλνει εδώ.

Είναι καλή περίπτωση, διότι με το να ενώσεις τα 2 καλώδια απλά καταφέρνεις να δεις αν bootάρει το τροφοδοτικό και όχι αν βγάζει σωστές τάσεις.

Μου έχει τύχει περίπτωση να βλέπω να δουλέυει το τροφοδοτικό αλλά τελικά να μην βγάζει σωστές τάσεις σε κάποια από όλα τα καλώδια και να χτυπιόμαστε τι φταίει.

Απο e-shop και μεχρι στιγμης ειμαι μια χαρα με αυτο:

power supply tester

Δημοσ.

Εκτός μητρικής μόνο βραχυκυκλώνοντας (για να ανάψει) & πολύμετρο, ή με κάποιο μαραφέτι σαν του από πάνω.

Εντός μητρικής, αν ανάβει, τσεκάρεις σταθερότητα με OCCT psu test.

Τα software voltage monitors δεν είναι πάντα ιδιαίτερα ακριβή.

Δημοσ.
Ξεθάφτηκε νήμα 6 ετών ή μπας κι είναι η ιδέα μου;

Ξεθάφτηκε με απορία όμως, όχι απάντηση, οπότε δεκτό.

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...