Demis Perdi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Καλημέρα σας. Μετά από 2 χρόνια αρκετής χρήσης του HTC10 σκέφθηκα να προβώ σε αναβάθμιση κινητού..Κατέληξα ότι αυτό που μου αρέσει πιο πολύ σχεδιαστικά μιας και δεν είμαι άτομο των social είναι το S8 .Θα μου πείτε γιατί να μην πάρω το S9.Ο λόγος είναι μόνο θέμα χρημάτων..Η ερώτηση που θέλω να σας υποβάλλω είναι η εξής.Διάβασα στο διαδίκτυο ότι μερικά S8 παρουσίασαν φαινόμενο burn in.Προχθές και ένας μαθητής μου , μου έδειξε το ίδιο στο S8 του..Βέβαια μου είπε ότι είχε τέρμα την φωτεινότητα για περίπου ένα χρόνο.Τελικά είναι θέμα χρήστη ή θέμα της οθόνης?Και ποιοι τρόποι υπάρχουν ώστε να αποφύγει κάποιος αυτό το φαινόμενο?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
GianniSM Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 To burn in όντως ήταν πρόβλημα στις πρώτες oled οθόνες, όχι πια. Κατά τα άλλα το S8 είναι εξαιρετική συσκευή, πάρε όμως καλύτερα το + κυρίως για την μπαταρία και μετά για την κάμερα.
Demis Perdi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας..Το + δεν με βολεύει στο μέγεθος..Όσο για την μπαταρία έχετε δίκιο..Έχω σκεφθεί να αγοράσω θήκη με powerbank μαζί.Πιστεύω θα με βολέψει..
saruman123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πώς και δεν παίρνεις το HTC U11 που είναι και στα ίδια λεφτά και σχεδόν στα ίδια χαρακτηριστικά με το S8? Ή το Xiaomi Mi8. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από saruman123 1
darksoul93 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Ναι το θεμα με τα burn in υπαρχει ακομα και στα πιο καινουρια μοντελα σε s8, s9, note 8, το εχω δει και απο κοντα απλα δημιουργειται πιο δυσκολα απο οτι στα παλαιοτερα. Ειναι ξεκαθαρα θεμα χρησης οπως ειπες και ο ιδιος στο παραδειγμα σου ειχε την φωτεινοτητα στο φουλ για εναν χρονο, αυτο φθειρει πολυ την οθονη οποιασδηποτε τεχνολογιας. Θεωρω οτι με ελαχιστη προσοχη μπορεις να το αποφυγεις, επισης στα 2 χρονια της εγγυησης καλυπτεται απο την εταιρια το Burn in σου την αλλαζει δηλαδη την οθονη χωρις κοστος.
Demis Perdi Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 21 ώρες πριν, saruman123 είπε Πώς και δεν παίρνεις το HTC U11 που είναι και στα ίδια λεφτά και σχεδόν στα ίδια χαρακτηριστικά με το S8? Ή το Xiaomi Mi8. Καλή σας μέρα..Έχετε δίκιο σε αυτό που λέτε..Αλλά δεν είχα ποτέ samsung.Είχα στην κατοχή μου apple , xiaomi , sony htc ,Blackberry..Νομίζω έφθασε η στιγμή να δοκιμάσω και samsung..
darksoul93 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Demis Perdi είπε Καλή σας μέρα..Έχετε δίκιο σε αυτό που λέτε..Αλλά δεν είχα ποτέ samsung.Είχα στην κατοχή μου apple , xiaomi , sony htc ,Blackberry..Νομίζω έφθασε η στιγμή να δοκιμάσω και samsung.. Και εγώ είχα πάρει xiaomi, honor, htc, Sony, OnePlus, και τώρα με Samsung είναι το μόνο που έχω λατρέψει τόσο πολύ.
Demis Perdi Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλησπέρα ..Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή θήκη δερμάτινη τύπου βιβλίου ?Διαθέτω μέχρι 50€.Σας ευχαριστώ.
Netr0nic Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Στις 1/4/2019 στις 11:27 ΜΜ, Demis Perdi είπε Καλησπέρα ..Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή θήκη δερμάτινη τύπου βιβλίου ?Διαθέτω μέχρι 50€.Σας ευχαριστώ. https://spaceboy.io/store/spigen-wallet-s-565cs21635-samsung-galaxy-s8-case-black/ Πολύ αξιόπιστη και γνωστή μάρκα, είχα την συγκεκριμένη θήκη στο S8 μου κάποτε και ήταν αρκετά καλή!
Demis Perdi Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σας..Μετά απο 2 βδομάδες χρήσης του S8 έχω να πω τα καλύτερα..Απίστευτη οθόνη , βολικές διαστάσεις και αρκετά γρήγορο..Το περίμενα πολύ πιο γρήγορο από το HTC10 αλλά τελικά σχεδόν όλα ίδια είναι..Επίσης νομίζω ότι έχω λίγο καλύτερο σήμα με το S8 σε σχέση με το HTC..Μέχρι στιγμής ικανοποιημένος..Η μπαταρία σε νορμάλ επίπεδα..Είναι καινούργια βέβαια..Από της 7:00 έως της 22:30 που γυρνάω σπίτι , με νορμάλ χρήση ,από το 100% φτάνει στο 56% περίπου..Ξαναλέω νορμάλ χρήση..Περιήγηση στο διαδίκτυο περίπου 1,5 ώρα σύνολο, κλήσεις περίπου 1 ώρα..Καθαρός ήχος στις κλήσεις και στην ανοιχτή ακρόαση..Δεν συγκρίνεται βέβαια το ήχείο με το Blackberry Passport..φανταστικά ακουστικά που περιέχει η συσκευασία..Από την πρώτη στιγμή το κινητό φοράει θήκη..Για το θέμα της θήκης.Αγόρασα 2 θήκες .Η μία είναι spigen αυτή που πρότεινε ο Netr0nic , η οποία είναι από ότι φαίνεται επεξεργασμένο δέρμα..Έχει στυλ βιβλίου με θέσεις για κάρτες και χαρτονομίσματα.Μου στοίχισε με τα μεταφορικά 25€..Η δεύτερη είναι η OTTERBOX STRADA..Την αγόρασα από Mobilefun sta 40€ με δωρεάν μεταφορικά , με απλό ταχυδρομείο χωρίς tracking number και μου ήρθε σε 5 μέρες..Προσοχή!!!!..Επειδή είναι με απλό ταχυδρομείο ο ταχυδρόμος θεώρησε σωστό να μου την πετάξει στην πόρτα , μιας και η εξώπορτα ήταν κλειδωμένη..Ούτε μπήκε στον κόπο να πάρει ένα τηλ..Ευτυχώς μετά από 2 λεπτά ήρθα..Για την θήκη τώρα...Ένα θα πώ...ΠΟΙΟΤΗΤΑ.....Μαγνητικό πορτάκι..¨αρτια σχεδιασμένη..Όσοι ψάχνετε θήκη , για μένα καλύτερα να δώσετε 15€ παραπάνω και να πάρετε την OTTERBOX..Ξέχασα να αναφέρω ότι προστατεύει τέλεια την οθόνη ..Σας ευχαριστώ.. Υ.Γ: Όποιος επιθυμεί του στέλνω φώτο του κινητού με την θήκη για να δει πόσο όμορφα καλύπτει η θήκη το κινητό.. 1
geodrako Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Κι εγώ πρώην χρήστης του S7 Edge, και ενώ έχω το budget να πάω στο S10, προτίμησα και αγόρασα το απλό S8 (όχι το plus γιατί παραείναι μεγάλο για τα γούστα μου). Ο λόγος που πήρα το S8 είναι καθαρά ότι εκτός του ότι με καλύπτει σε specs, από κει και πέρα σχεδιαστικά θεωρώ ότι είναι ότι πιο όμορφο έχει βγει σε κινητό ever. Καλύτερο και από το 9 και από το 10 που δε μ αρέσει καθόλου μα καθόλου. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Αναφορικά με το burn in που ρώτησε ο φίλος παραπάνω, σίγουρα μετράει ο τρόπος που το χρησιμοποιείς. Οι μέγιστη φωτεινότητα συνέχεια αλλά και το να μένει αναμένη η οθόνη για μεγάλα διαστήματα, προκαλεί burn in. Εγώ το έπαθα στο S7 μου πάρα μα πάρα πολύ έντονα, όμως το έπαθα γιατί πήγαινα παραλία καλοκαίρι και είχα ανοιχτή τη bet365 με full φωτεινότητα και κόντρα ήλιο στη ζέστη για πολλές ώρες. Αποτέλεσμα να βλέπω μόνιμα το logo της bet365 στην οθόνη μου. 😛
MakisAva Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, Η κοπέλα μου εχει το s8 εδω και 2 μηνες αλλα η διάρκεια μπαταρίας ειναι τραγική. Από το πρωί 8 μέχρι το βράδυ 11 με μέτρια χρήση social media έχει 15% ενώ εγώ με το g6 περίπου 50% και με πολύ μεγαλύτερη χρήση.
chios Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Λογικό με τόσο μικρή μπαταρία , μακριά από τέτοια τηλέφωνα, όταν θες τηλέφωνο να κάνεις την δουλειά σου και όχι για μούρη πας αλλού 2
Netr0nic Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σίγουρα η μπαταρία του S8 δεν είναι μεγάλη παρ'όλα αυτά παίζουν πολλά ρόλο... Αν με το που ανοίγεις κινητό είναι στο ΟΝ NFC, GPS, AOD, BT και αλλά τόσα ξύδια μύδια στις ρυθμίσεις λογικό είναι να μην σε βγάλει πολύ, καλό είναι ότι δεν χρησιμοποιούμε να το κλείνουμε! Το ίδιο ισχύει και για ένα κάρο άχρηστες εφαρμογές οι οποίες τρέχουν στο background επειδή είναι ξεχασμένες απ τον χρήστη και καταπίνουν την μπαταρία σαν νερό. Σε καμία περίπτωση δεν λέω πως έχει "καλή μπαταρία" αλλά δεν είναι και κακή. Είναι μια μέτρια μπαταρία που με σωστή χρήση βγάζει μια χαρά την μέρα (τουλάχιστον για έναν χρόνο απ την αγορά του)... Προσωπικά γύρω στους 8 - 9 μήνες τώρα βγάζω 6:30 ώρες SOT με αρκετή χρήση των social media και browsing. Ικανοποιημένος! Αν το βασικό σου κριτήριο είναι η μπαταρία εξ αρχής φυσικά θα πας σε κάτι καλύτερο απ το S8 αν πάλι θες πχ καλή κάμερα, μικρό μέγεθος κτλ σε αυτά τα λεφτά που είναι τώρα μπορείς να πας στο S8 με κλειστά μάτια... Αν γνωρίζεις τι θες και πας στο S8 δεν θα πας για μούρη, θα πας για το μέγεθος του, για την κάμερα του, την οθόνη του κτλ. Να μην βγάζουμε "κακές" συσκευές που δεν είναι κοιτώντας αυτό που βολεύει εμάς... Το τι βολεύει τον καθένα και το τι ψάχνει ο καθένας σε μια συσκευή έχει να κάνει καθαρά με τα γούστα και του ανάγκες του! ✌ Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από Netr0nic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα