Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω την παρεα,

το προφιλ μου: παιζω league of legends και ενιοτε overwatch(μην σας επηρεασει τοσο δεν με απασχολει ως κριτηριο το overwatch).Εχω εδω και 8 χρονια ενα basic dell πληκρολογιο και θελω να το αναβαθμισω ,τι μου προτεινετε?(αναβαθμισα ηδη σε ενα ποντικι corsair M65 pro ) θα επιθυμουσα οσο το δυνατον ιδανικοτερη αναλογια τιμης-ποιοτητας προιοντος,αν για παραδειγμα με 20 ευρω βρω ενα σχεδον αξιολογο που βαζει κατω αλλα στα 30-35 (υπερκοστολογημενα δλδ ) θα το προτιμησω,αν παλι καποιο αξιζει να δωσεις 10-15 ευρω παραπανω για ενα σημαντικο στοιχειο που δεν εχει καποιο φθηνοτερο πληκτρολογιο θα το σκεφθω ως καλυτερη επενδυση(σιγουρα δεν θα ηθελα να ξεπερασω τα 40). Αν νομιζετε πως θα αξιζε καποιο μεταχειρισμενο εδω στο ινσομνια ευχαριστως να ακουσω προτασεις,ευχαριστω ολους εκ των προτερων για το χρονο σας.

Δημοσ.

σε μηχανικο πας εδω, το εχω και ειναι πολυ καλο για  40 ευρω απλα θορυβωδες  https://www.skroutz.gr/s/9730876/Motospeed-Inflictor-CK104.html?from=best_picks

σε μεμβρανη υπαρχουν πολλα αξιολογα στα λευτα σου

μεταχειρισμενα πληκτρολογια/ποντικα δεν θα συνιστουσα

• Like 1
Δημοσ.

Το ck104 είναι η στανταρ επιλογή. Αν θες να δώσεις λιγότερα χρήματα περιμένεις το Genesis thor 300 που το βγάζει σε προσφορά συχνά το e-Shop γύρω στα 30 απλά σε αυτό να είσαι προετοιμασμένος για κάνα service.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, kozlia είπε

σε μηχανικο πας εδω, το εχω και ειναι πολυ καλο για  40 ευρω απλα θορυβωδες  https://www.skroutz.gr/s/9730876/Motospeed-Inflictor-CK104.html?from=best_picks

σε μεμβρανη υπαρχουν πολλα αξιολογα στα λευτα σου

μεταχειρισμενα πληκτρολογια/ποντικα δεν θα συνιστουσα

Προφανως εχεις με μπλε διακοπτες. Οι κοκκινοι διακοπτες ειναι αθορυβοι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ianpan24 είπε

Προφανως εχεις με μπλε διακοπτες. Οι κοκκινοι διακοπτες ειναι αθορυβοι.

Οι διακόπτες είναι αθόρυβοι αλλά το σασί του συγκεκριμένου keyboard είναι θορυβώδες από μόνο του. Οπότε μη πάρετε τους κόκκινους με το σκεπτικό να έχετε ησυχία. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Οι διακόπτες είναι αθόρυβοι αλλά το σασί του συγκεκριμένου keyboard είναι θορυβώδες από μόνο του. Οπότε μη πάρετε τους κόκκινους με το σκεπτικό να έχετε ησυχία. 

Εγώ το έχω με κόκκινους διακόπτες και μπορώ να πω πως δεν είναι τραγικός ο "θόρυβος" του, αν δακτυλογραφείς γρήγορα ίσως να είναι ενοχλητικό, αλλά πχ σε discord δεν ενοχλεί εκτός αν είσαι Όρκ και το βαράς δίχως αύριο :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...