metallica 13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Gorbatsof είπε Αυτά είδες μόνο; Astral chain,daemon x machina,links awakening,Luigis Mansion 3,animal crossing,sequel breath of the wild,panzer dragoon,New Pokemon,No more heroes 3,Mario Olympics,marvel ultimate alliance 3,Mario Maker 2.Χιλιοπαιγμενα, έχεις δίκιο.45 λεπτά βομβάρδιζε με αποκλειστικότητες αλλά τελικά ήταν Μου αρέσει που έβαλες μέσα στην Λίστα Mario Olympics,Mario maker 2,animal crossing..Αυτά τα παιχνίδια όντως εσωσαν την e3 φέτος κ πήρε και τα σώβρακα από τους άλλους...??astral chain,luigi mansion 3 Και ποκεμον για όποιον του αρέσουν τα ποκεμον είναι όντως παιχνίδια αξία αναφορας τα οποία όμως δεν μπορούν να με κάνουν να πετάξω και στα σύννεφα ως κάτοχος switch από day one..Προσωπικά Επειδή στηρίζω nintendo Από το 1991 είναι η πρώτη κονσόλα που δεν ξέρω τι να την κάνω!ακόμα και το wiiu έβγαζε παιχνίδια ειδικά μέτα τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας!Zelda Μην το περιμένεις σύντομα και το άλλο το links awakening δείχνει όμορφο αλλά οκ τα έχουμε ξαναδεί αυτά!Πρέπει λίγο να βάλουν φαντασία να βγάλουν κάνα νέο ip είναι σπουδαία ευκαιρία Τώρα που την στηρίζει ο κόσμος!Αυτή είναι καθαρά Μια προσωπική άποψη έτσι και σίγουρα τα γούστα του καθενός διαφέρουν!παιχνίδια που εγώ θεωρώ αδιάφορα εσυ Μπορεί να τα θεωρείς system sellers και αντίστροφα! Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από metallica 13 1
Gorbatsof Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Πρόβλημά σου είναι προφανώς ότι αυτά τα παιχνίδια δε σου αρέσουν.Σε άλλους αρέσουν όμως και πουλάνε.Και εμένα δε μου λέει τίποτα το uncharted αλλά όταν το παρουσίαζε η Sony δεν έβγαινα να λέω τα δικά μου.Προσπαθεις την υποκειμενική σου αποψη να την πλασάρεις ως αντικειμενική και εκεί το χάνεις. 2
najinblue3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, metallica 13 είπε Μου αρέσει που έβαλες μέσα στην Λίστα Mario Olympics,Mario maker 2,animal crossing..Αυτά τα παιχνίδια όντως εσωσαν την e3 φέτος κ πήρε και τα σώβρακα από τους άλλους...??astral chain,luigi mansion 3 Και ποκεμον για όποιον του αρέσουν τα ποκεμον είναι όντως παιχνίδια αξία αναφορας τα οποία όμως δεν μπορούν να με κάνουν να πετάξω και στα σύννεφα ως κάτοχος switch από day one..Προσωπικά Επειδή στηρίζω nintendo Από το 1991 είναι η πρώτη κονσόλα που δεν ξέρω τι να την κάνω!ακόμα και το wiiu έβγαζε παιχνίδια ειδικά μέτα τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας!Zelda Μην το περιμένεις σύντομα και το άλλο το links awakening δείχνει όμορφο αλλά οκ τα έχουμε ξαναδεί αυτά!Πρέπει λίγο να βάλουν φαντασία να βγάλουν κάνα νέο ip είναι σπουδαία ευκαιρία Τώρα που την στηρίζει ο κόσμος!Αυτή είναι καθαρά Μια προσωπική άποψη έτσι και σίγουρα τα γούστα του καθενός διαφέρουν!παιχνίδια που εγώ θεωρώ αδιάφορα εσυ Μπορεί να τα θεωρείς system sellers και αντίστροφα! To animal crossing ειναι system seller, και το Mario Maker 2 και τα περισσοτερα που δειξανε ειναι system sellers. Μηπως πηρες switch για λαθος λογο? Τι περιμενεις να παιξεις στο switch? Για μενα ειναι η 1η κονσολα που δεν εχω χρονο να ασχοληθω οσο θα ηθελα απο τις παιχνιδαρες που βγαζει 1
chek2fire Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 παντως εγώ και το olympic games θα παίξω. Είναι και αυτή η νοσταλγία με τα olympic games της konami καθώς ήταν από τα πρώτα arcade που έπαιζα πιτσιρικάς στις αίθουσες https://en.wikipedia.org/wiki/Track_%26_Field_(video_game)
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Στις 13/6/2019 στις 11:59 ΠΜ, metallica 13 είπε Μου αρέσει που έβαλες μέσα στην Λίστα Mario Olympics,Mario maker 2,animal crossing..Αυτά τα παιχνίδια όντως εσωσαν την e3 φέτος κ πήρε και τα σώβρακα από τους άλλους...??astral chain,luigi mansion 3 Και ποκεμον για όποιον του αρέσουν τα ποκεμον είναι όντως παιχνίδια αξία αναφορας τα οποία όμως δεν μπορούν να με κάνουν να πετάξω και στα σύννεφα ως κάτοχος switch από day one..Προσωπικά Επειδή στηρίζω nintendo Από το 1991 είναι η πρώτη κονσόλα που δεν ξέρω τι να την κάνω!ακόμα και το wiiu έβγαζε παιχνίδια ειδικά μέτα τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας!Zelda Μην το περιμένεις σύντομα και το άλλο το links awakening δείχνει όμορφο αλλά οκ τα έχουμε ξαναδεί αυτά!Πρέπει λίγο να βάλουν φαντασία να βγάλουν κάνα νέο ip είναι σπουδαία ευκαιρία Τώρα που την στηρίζει ο κόσμος!Αυτή είναι καθαρά Μια προσωπική άποψη έτσι και σίγουρα τα γούστα του καθενός διαφέρουν!παιχνίδια που εγώ θεωρώ αδιάφορα εσυ Μπορεί να τα θεωρείς system sellers και αντίστροφα! Και εγώ ρε τις προάλλες πήγα για go karts, άσε τεράστια απογοήτευση. Δεν μπορούν να μεταφέρουν παραπάνω από ένα άτομο, χώρο πορτμπαγκάζ μηδέν, υπερβολικά χαμηλά στον δρόμο, άσε δε το χειρότερο που δεν μπορείς να το πάρεις εκτός του μέρους που σου λένε ότι πρέπει να το πας. Άστα δράμα, μην πάτε σε go karts παιδιά. 1
Skywalker333 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Στις 14/6/2019 στις 12:26 ΠΜ, chek2fire είπε παντως εγώ και το olympic games θα παίξω. Είναι και αυτή η νοσταλγία με τα olympic games της konami καθώς ήταν από τα πρώτα arcade που έπαιζα πιτσιρικάς στις αίθουσες https://en.wikipedia.org/wiki/Track_%26_Field_(video_game) πρεπει να εχω σπασει 4-5 joystic στο C64 εξαιτίας αυτής της σειράς... ο εγκληματίας που σκέφτηκε οτι το τρέξιμο δε θα ηταν με κουμπι αλλα κουνιόντας το stick γρηγορα δεξια αριστερα, του αξιζει εκτελεστικό απόσπασμα Παντως περα απο τη πλάκα, καλύτερα να ξαναπαίξω track & field. αγορασα 2 προηγούμενα Mario & Sonic, τη μια απο perverse περιεργια να δω τους χαρακτήρες μαζι κ την αλλη λογο μικρού αδερφού αλλα κ στις δυο φορές, τα βρήκα πολυ μέτρια ως παιχνιδια, ο ορισμός του τίμιου 6, που θα ασχοληθείς λιγακι κ θα γελασεις, αλλα του χρόνου ουτε θα θυμάσαι οτι αγόρασες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα