Προς το περιεχόμενο

E3 (Electronic Entertainment Expo) 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα από το εκπληκτικό gamepass και κάνα δύο τίτλους,θα την χαρακτήριζα φιάσκο.Ειναι τυχεροί που δεν είναι η Sony με κάνα διλεπτο gameplay Last of us 2 να τους πάρει τα σωβρακα.Οι εταιρείες που αγόρασαν,τι ακριβώς φτιάχνουν;

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο την στιγμη που δεν ανακοινωσαν καμια κονσολα για τον μαρτιο πχ και παμε στα επομενα χριστουγεννα οτι ειναι να δειξουν θα το δειξουν τον επομενο ιουνιο

Κανα 2 παιχνιδακια ειδα και εγω που μου κινησαν το ενδιαφερον.αλλα βλεπω οτι το προχωρανε καλα..το game pass και το x cloud θα ειναι τρομερο πραμα.για να δεσουν αυτα θα πρεπει του χρονου να δειξουν καινουργια games που να ριχνουν σαγονια.αν δεν το κανουν το τελευταιο  δεν θα παρει μεριδα απο το ps.αν το κανει θα μιλαμε για υπερδυναμη και η sony θα τα βρει σκουρα.

Δημοσ.

Ας μη ξεχνάμε ότι το gamepass πλέον απευθύνεται και σε pc gamers.Μιλαμε για απίστευτη υπηρεσία και υπάρχουν μπολικοι pc gamers εκεί έξω που θα την τιμήσουν.Η ms τα καλά λεφτά από τις υπηρεσίες θα τα βγάλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Έχουν πεθάνει στο γέλιο στη Sony με τα καραγκιοζιλίκια που έδειξαν..

Γιατί ρε δεν ενθουσιάστηκες από το FH4 Lego DLC και το gears of war mobile με τις τάπες?😎

Τέσπα είχε μέσα cyberpunk 2077 και elden ring και είχαν πλάκα ο Keanu και ο Tim.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kostiger είπε

Να τρεχεις μονος σου και να βγαινεις δευτερος..

Well said. Ο ορισμος του!

2 πραγματα συμβαινουν: Η το κλεινουν το μαγαζι [αστειο προφανως -0.01% πιθανοτητα], ή θα δουμε τα παντα ολα στην επομενη ε3 για να κολλησουν με το launch του σκαρλετ [99.9% πιθανοτητα].

Ειχε ξαναπει ο Σπενεσερ πως στο παρελθον κανανε λαθος οταν δειχνανε παιχνιδια που ηταν πολυ νωρις στο game dev cycle.

Aυτο βεβαια δεν εξηγει το G5 που ειναι δυο μηνες μακρια σαν κυκλοφορια και δεν εδειξαν τιποτα! [ειπε βεβαια πως θα σας δειξουμε στην gamescon κτλ, αλλα φευ!!]  

Απογοητευση απο μενα, 6/10

ΥΓ. Απο υπηρεσιες καλα πηγε.

Επεξ/σία από hexenlord
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ με sony είμαι τα τελευταια 10 χρόνια αλλά έχω αρχίσει να κοιτάω xbox λόγο του gamepass. Αν δε κάνει κάτι η sony με αντίστοιχο service δε την βλέπω και πολύ καλά.

το conference της MS ήταν μια χαρά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεχρι στιγμης για μενα κακη  η Ε3.Ειδικα σημερα τις ubisoft θεωρω οτι ειναι απο τις χειροτερες pc που εχω παρακολουθησει ποτε.Ελπιζω να σωσει την κατασταση καπως η nintendo,αρκει να μην ακολουθησει την ιδια λογικη με την περσυνη Ε3.

Υπαρχει ομως και η square enix που μπορει να κανει την εκπληξη.Ελπιζω να δουμε κατι σε legacy of kain(hopeful thinking)

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ.

Μεγαλη απογοητευση η φετινη Ε3.

Και φτωχη σε ανακοινωσεις νεων παιχνιδιων αλλα κυριως σε gameplay video.

Ενα Death Stranding video με μπολικο gameplay εβγαλε η Sony πριν την Ε3 και ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει αυτο το διαστημα μαζι ισως με το Doom Eternal.

Καλα για τις ανακοινωσεις mobile παιχνιδιων ή συνδρομων σε ολοκληρη Ε3,οτι να ναι κυριολεκτικα.

Ακομα και το παιχνιδι του mikami περασε στα κουτουρου μαζι με της Arkane γιατι δεν εδειξαν τιποτα απο gameplay.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/6/2019 στις 12:35 ΠΜ, Fulgore είπε

Μεγαλη απογοητευση η φετινη Ε3.

Και φτωχη σε ανακοινωσεις νεων παιχνιδιων αλλα κυριως σε gameplay video.

Ενα Death Stranding video με μπολικο gameplay εβγαλε η Sony πριν την Ε3 και ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει αυτο το διαστημα μαζι ισως με το Doom Eternal.

Καλα για τις ανακοινωσεις mobile παιχνιδιων ή συνδρομων σε ολοκληρη Ε3,οτι να ναι κυριολεκτικα.

Ακομα και το παιχνιδι του mikami περασε στα κουτουρου μαζι με της Arkane γιατι δεν εδειξαν τιποτα απο gameplay.

Ανακοινώσεις παιχνιδιών υπήρχαν. GAMEPLAY δεν είδαμε. Μόνο το doom eternal και το watch dogs legion δείξαν κάτι ενδιαφέρον μέχρι τώρα.

Επεξ/σία από ilos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...