Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Να βγαλουν απο την αρχη και οι 2 εταιρειες 2 κορυφαια μηχανηματα και ας ειναι ακριβα και να τελειωνουμε με τα specs. Ουτε μισο τελειωμενες δουλειες φθηνων κονσολων οπως εγινε σε αυτη την γενια επιτηδες για να σου πουλησουν αργοτερα και αλλες κονσολες,νοοτροπια καθαρα αρμεγματος. Και οποιος βρισκει τις αρχικες τιμες των κονσολων ακριβες,ας μην τις παρει day one.Δηλαδη οι αλλοι χαζοι ηταν που περιμεναν τα ps4 και xbox one απο 400ευρω να πεσουν στα 200ευρω? Τι μου θελει ο καθενας με τρυπιες τσεπες να μου εχει day one την νεα gaming κονσολα?Για να ψαχνει μετα video club με παιχνιδια για να νοικιαζει να παιζει και να κανει αργοτερα παραπονα για τις τιμες των video games? Μου θυμιζει την γνωστη κουβεντα που ειχε βγει και παλιοτερα για τους Ελληνες οτι μου θελανε πολλοι Iphone και δεν ειχαν μετα ουτε λεφτα για καρτα. 1
najinblue3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Να βγαλουν απο την αρχη και οι 2 εταιρειες 2 κορυφαια μηχανηματα και ας ειναι ακριβα και να τελειωνουμε με τα specs. Ουτε μισο τελειωμενες δουλειες φθηνων κονσολων οπως εγινε σε αυτη την γενια επιτηδες για να σου πουλησουν αργοτερα και αλλες κονσολες,νοοτροπια καθαρα αρμεγματος. Και οποιος βρισκει τις αρχικες τιμες των κονσολων ακριβες,ας μην τις παρει day one.Δηλαδη οι αλλοι χαζοι ηταν που περιμεναν τα ps4 και xbox one απο 400ευρω να πεσουν στα 200ευρω? Τι μου θελει ο καθενας με τρυπιες τσεπες να μου εχει day one την νεα gaming κονσολα?Για να ψαχνει μετα video club με παιχνιδια για να νοικιαζει να παιζει και να κανει αργοτερα παραπονα για τις τιμες των video games? Μου θυμιζει την γνωστη κουβεντα που ειχε βγει και παλιοτερα για τους Ελληνες οτι μου θελανε πολλοι Iphone και δεν ειχαν μετα ουτε λεφτα για καρτα. πωπω κραξιμο lmao
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Η τωρινή γενιά ήταν DOA απ' τη στιγμή που βγήκε όσον αφορά τα specs, μιλάμε για πολύ φτωχό HW..Ευτυχώς τώρα θα 'ναι power απ' ότι φαίνεται. Αυστηρά για δεξιούς μιας και έρχεται δεξιά τώρα.
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε πωπω κραξιμο lmao Ολα τα παραπανω που αναφερω ειναι συνοψη του τι εγραφαν τοτε στο forum το 2013 και 2014 οι περισσοτεροι που ειχαν τρεξει να παρουν νωρις νωρις τις νεες κονσολες. Οσοι λιγοι εχουν μεινει που συμμετειχαν τοτε στο διπλα θεμα ,σιγουρα θα τα θυμουνται(μετα βεβαια τα αφησαν αυτα και κολλησαν στα αναλογικα που ξεφλουδιζαν). Μπορεις αν θελεις να ψαξεις να δεις τις τοτε σελιδες στο αρχικο θεμα του Ps4 τι εγραφαν παρα πολλοι και τα παραπονα μαλιστα που εκαναν και για τα τοτε δωρεαν παιχνιδια του Ps plus. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από Fulgore
xavier Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Fulgore, χωρις να διαφωνω σε αυτα που γραφεις απο τη μερια του καταναλωτη, απο τη μερια των κατασκευαστων ομως, οι εταιρειες αυτους που εσυ κραζεις τους θελουν...αν η βιομηχανια μπορουσε να κινηθει μονο απο τους οικονομικα ευπορους, θα βλεπαμε πολυ διαφορετικο gaming γενικοτερα...αλλα δεν ειναι ετσι... Οπότε παντα ψαχνεις την ισορροπια...Ειναι αλυσιδα...για να δουμε ποιοτικα παιχνιδια, πρεπει να υπαρχει και το δυνατο hardware και η μεγαλη user base...Πιστευει κανεις οτι αν το xox απο τη στιγμη που βγηκε ειχε κανει τις πωλησεις του ps4, δεν θα "αναγκαζοταν" η ms να κυκλοφορησει και παιχνιδια αντιστοιχα των δυνατοτητων του μηχανηματος? θα κερδισει η κονσολα που δινει το περισσοτερο value... kostiger, για το cloud που εγραψες, εννοεις οτι θα ειναι streaming τα παιχνιδια ή το cloud θα βελτιωνει την ποιοτητα των γραφικων που βλεπεις , ενω το παιχνιδι θα παιζει απο το μηχανημα σου? Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από xavier
najinblue3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, xavier είπε θα κερδισει η κονσολα που δινει το περισσοτερο value... γτ πρεπει ντε κ καλα να κερδισει μια κονσολα? Δε γινεται να πετυχουν και οι 2? Imho αν υποστηριζει το ps5 backwards oλο το playerbase θα μεινει στη Sony και δε βλεπω να αλλαζει κονσολα. 3
kostiger Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, xavier είπε Fulgore, χωρις να διαφωνω σε αυτα που γραφεις απο τη μερια του καταναλωτη, απο τη μερια των κατασκευαστων ομως, οι εταιρειες αυτους που εσυ κραζεις τους θελουν...αν η βιομηχανια μπορουσε να κινηθει μονο απο τους οικονομικα ευπορους, θα βλεπαμε πολυ διαφορετικο gaming γενικοτερα...αλλα δεν ειναι ετσι... Οπότε παντα ψαχνεις την ισορροπια...Ειναι αλυσιδα...για να δουμε ποιοτικα παιχνιδια, πρεπει να υπαρχει και το δυνατο hardware και η μεγαλη user base...Πιστευει κανεις οτι αν το xox απο τη στιγμη που βγηκε ειχε κανει τις πωλησεις του ps4, δεν θα "αναγκαζοταν" η ms να κυκλοφορησει και παιχνιδια αντιστοιχα των δυνατοτητων του μηχανηματος? θα κερδισει η κονσολα που δινει το περισσοτερο value... kostiger, για το cloud που εγραψες, εννοεις οτι θα ειναι streaming τα παιχνιδια ή το cloud θα βελτιωνει την ποιοτητα των γραφικων που βλεπεις , ενω το παιχνιδι θα παιζει απο το μηχανημα σου? Το 2ο.
ADHD Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε γτ πρεπει ντε κ καλα να κερδισει μια κονσολα? Δε γινεται να πετυχουν και οι 2? Imho αν υποστηριζει το ps5 backwards oλο το playerbase θα μεινει στη Sony και δε βλεπω να αλλαζει κονσολα. Έτσι γίνεται πάντα, τουλάχιστον από άποψη πωλήσεων/exclusives κλπ. Το αν πιασουν τους στόχους τους εμπορικά και οι 2 δεν αλλαζει το γεγονος οτι μια θα ειναι η νικητρια στο τελος.
kostiger Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, najinblue3 είπε γτ πρεπει ντε κ καλα να κερδισει μια κονσολα? Δε γινεται να πετυχουν και οι 2? Imho αν υποστηριζει το ps5 backwards oλο το playerbase θα μεινει στη Sony και δε βλεπω να αλλαζει κονσολα. Απο τοτε που ανελαβε ο Σπενσερ συμβαινει ακριβως αυτο. Κερδιζουν και οι 2, με την εννοια οτι βελτιωνονται τα οικονομικα τους αποτελεσματα, που εν τελει αυτα διαδραματιζουν κυριαρχο ρολο στα Δ.Σ και στη διαμορφωση της μελλοντικης τους πολιτικης..
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 17 λεπτά πριν, xavier είπε Spoiler Μα εγω δεν εγραψα καπου οτι απαγορευεται καποιος να αγορασει μια κονσολα day one,δικα του χρηματα ειναι ας κανει οτι θελει. Λεω οτι παρα πολλοι τρωνε το hype και θελουν το latest and greatest Και τρεχουν να παρουν την νεα κονσολα day one στην υψηλοτερη δυνατη τιμη της και μετα ερχονται στο forum και κανουν παραπονα οτι ειτε τα παιχνιδια ειναι πολυ ακριβα,ειτε οτι δεν εχουν παιχνιδια να παιξουν(λες και περιμενε κανεις τον πρωτο καιρο να κυκλοφορουν καθε εβδομαδα νεα παιχνιδια). Εγω το τελευταιο ειναι που σχολιαζω/κραζω παραπανω,οχι το αν καποιος θελει να αγορασει ή οχι κονσολα με το που κυκλοφορει,αλλα στο τι ερχεται και λεει αφου την αγορασει. Περαν τουτου προσωπικα δεν με ενδιαφερει ποια εταιρεια βγαινει κερδισμενη και ποια οχι,το εχω ξαναγραψει και πιο παλια(αν με ενδιεφερε θα με ενδιεφερε μονο στο online κομματι υπο την εννοια του ποια πλατφορμα εχει το μεγαλυτερο player base και να μην υστερει αρκετα και στο communication/network τμημα αυτου) Ουτε αν το κουτι της κονσολας γραφει Sony,Sega,Nintendo ή δεν ξερω και εγω τι. Τα ιδια τα παιχνιδια με ενδιαφερουν αυτα καθαυτα,οτι δηλαδη ισχυε απο τις πρωτες κονσολες μεχρι τα τελευταια χρονια πριν γυρισουν οι κονσολες περισσοτερο σε νοοτροπια pc (και βλεπουμε ολο και περισσοτερους να κολλανε περισσοτερο στα ιδια τα τεχνικα χαρακτηριστικα των κονσολων),παρα στα παιχνιδια. Και ολως τυχαιως και οι 3 πλατφορμες των εταιρειων/κονσολων εχουν παιχνιδια που με ενδιαφερουν. 1
najinblue3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μα εγω δεν εγραψα καπου οτι απαγορευεται καποιος να αγορασει μια κονσολα day one,δικα του χρηματα ειναι ας κανει οτι θελει. Λεω οτι παρα πολλοι τρωνε το hype και θελουν το latest and greatest Και τρεχουν να παρουν την νεα κονσολα day one στην υψηλοτερη δυνατη τιμη της και μετα ερχονται στο forum και κανουν παραπονα οτι ειτε τα παιχνιδια ειναι πολυ ακριβα,ειτε οτι δεν εχουν παιχνιδια να παιξουν(λες και περιμενε κανεις τον πρωτο καιρο να κυκλοφορουν καθε εβδομαδα νεα παιχνιδια). Εγω το τελευταιο ειναι που σχολιαζω/κραζω παραπανω,οχι το αν καποιος θελει να αγορασει ή οχι κονσολα με το που κυκλοφορει,αλλα στο τι ερχεται και λεει αφου την αγορασει. Περαν τουτου προσωπικα δεν με ενδιαφερει ποια εταιρεια βγαινει κερδισμενη και ποια οχι, Δε θα μπορουσα να το γραψω καλυτερα. Ποιος χεστηκε ποια εταιρεια τα παει καλυτερα, μακαρι να τα πανε ολες καλα να δουμε και περισσοτερα παιχνιδια. Ο κοσμος ξεχναει οτι τα παιχνιδια μετρανε και οχι τα specs. Κ μετα γκρινιαζουν οτι σκανε ενα καρο λεφτα και δεν εχουν παιχνιδια να παιξουν XD
chrisgewrgi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, xavier είπε δεν ειναι επισημα τα παραπανω specs ετσι? γινεται το lockhart να βγαζει λιγοτερα teraflops απο το xox? αν η σονι ξεκινησει με 1 μηχανημα, και η ms με 2, δε νομιζω οτι γινεται να βγει η σονι απο πανω σε specs, λογικα το anaconda θα ειναι και ακριβοτερο και καλυτερο...το θεμα ειναι το vfm... Και λιγοτερα teraflops απο το one x να βγαζει δεν θα φοραει επεξεργαστη ρολογιου.θα τρεχει μπομπα.το κακο σαυτες τις κονσολες ηταν η cpu.
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μια ωραια παρουσιαση (κυριως στο τελευταιο κομματι της μεγαλης ανακοινωσης),που προσωπικα με αφησε ικανοποιημενο συνολικα για δεδομενα Ε3,αν και ψιλο ξενερωσα που τα περισσοτερα παιχνιδια πανε για 2020. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Έχουν πεθάνει στο γέλιο στη Sony με τα καραγκιοζιλίκια που έδειξαν.. 2
chrisgewrgi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Έχουν πεθάνει στο γέλιο στη Sony με τα καραγκιοζιλίκια που έδειξαν.. Οπως δειχνουν τα πραγματα το ζουμι θα ειναι στην επομενη ε3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα