allonsanfan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Το κινητό το χω εδώ και 3 μήνες, με χρήση μόνο social media, youtube και διάφορα apps χωρίς gaming. Το screen on time μέχρι πριν 10 μέρες ήταν φοβερό, 11-12, ώρες. Ξαφνικά το soc έπεσε στις 9+ ώρες, χωρίς καμία κλιμάκωση, έτσι από την μια μέρα στην άλλη. Το μόνο διαφορετικο που έκανα τον τελευταίο καιρό ήταν ότι πήρα έναν fast charge φορτιστή της blitzwolf(με πιστοποίηση της qualcomm και πολύ καλές κριτικές από έγκυρες πηγές), κ φορτίζα με αυτόν τις τελευταίες 25 μέρες, το κινητό ανέβαζε θερμοκρασια κάπου +4 βαθμους από το κανονικό την ώρα της φόρτισης, μαξ 36 βαθμούς να πήγαινε σε κάποιες φάσεις, πράγμα το οποίο μπορεί να συμβεί και με τον original 5v2a φορτιστή αν το χρησιμοποιώ ενώ το φορτίζω. Παίζει να ευθύνεται η φόρτιση quick charge για τέτοια μεγαλη αλλαγή σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;
saruman123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μήπως έκανες κάποια αναβάθμιση τώρα τελευταία? Χρησιμοποίησε τον γνήσιο φορτιστή για όσο καιρό χρησιμοποίησες τον καινούργιο να δεις στο κάνει?
chios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δεν ξέρω αν φταίει ο φορτιστής, αλλά ποτέ δεν έχω φόρτιση τα κινητά μου με άλλον φορτιστή πάρα μόνο με τον δικό του. Δεν ξέρω γιατί το κάνετε αυτό μπορεί τα παρακάτω ρεύματα να κάνουν ζημιά στην μπαταρία. Εγώ φαντάσου έχω quick charge και το έχω κλειστό γιατί δεν βλέπω τον λόγω να στρεσαρω την μπαταρία με παραπάνω ρεύμα.
saruman123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίρνουν άλλον φορτιστή...λες και θα φορτίσει πιο γρήγορα ή θα είναι καλύτερος? Νομίζω χειρότερα γίνονται τα πράγματα για την μπαταρία. Για να βάζει ο κατασκευαστής τον συγκεκριμένο κάτι θα ξέρει. Τώρα αυτή μπορεί να έχει και κάποια διαρροή λόγο παραπάνω ρεύματος. Μπορεί να μην είναι μεγάλη αλλά θα φανεί στην πορεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα