mikaha Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Ξέρω ότι έχει αναφερθεί το θέμα αυτό αλλά έχω καποιο πρόβλημα. Έχω δημιουργήσει ένα shortcut γράφοντας >%windir%\System32\shutdown.exe -s -t 00 μόνο που δεν κλείνει τελείως ο υπολογιστής αλλά μου βγάζει ασφαλή τερματισμό. Πριν το format που είχα κάνει έκλεινε κανονικά.
wizard Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Βασικά, δεν χρειάζεται το C:\windows\System32\ Απλά γράψε Shutdown -s -t 00 Τον ασφαλή τερματισμό στον βγάζει μήπως και όταν το κλείνεις κανονικά? (Έναρξη, τερματισμός κ.ο.κ.) Αν ναι είναι μια ρύθμιση στις επιλογές ενέργειας που πρέπει να είναι ενεργοποιημένη. Νομίζω λέγεται APM αλλά εμένα δεν την δείχνει για να είμαι σίγουρος. Ψάξ'το λίγο.
mikaha Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Δε μου βγάζει ασφαλή τερματισμό όταν τον κλείνω κανονικά. Δεν μπόρω να καταλάβω τι γίνεται.
psyduck Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δοκίμασα επιτυχώς το κολπάκι στα XP.Αλλα δεν πιάνει στα Windows 2000.Μήπως ξέρει κανείς το τρόπο;
Nikb Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Βρήκα αυτό αν βοηθάει: ------------------------------ Power Down when you Shut Down. If you are tired of "it is now safe to turn off your computer" when you select Shut Down, Edit: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon Double click on PowerdownAfterShutdown or add it as REG_SZ. Set it to 1.
kakofonixx Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 σορυ ρε παιδια, αλλα ειμαι λιγακι αχετος... πως μπορω να βγαλω ενα τετοιο shortcut στη επιφανεια εργασιας? Δηλαδη αν καταλαβα καλα κανεις διπλο κλικ και κλεινει το πι σι, σωστα?
OPC Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Αυτό είναι,καλά κατάλαβες. Δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας - New - Shortcut και στο παράθυρο που θα σε βγάλει θα κάνεις paste αυτό >Shutdown -s -t 00 Γνωρίζει κανείς μήποως μπορούμε να κάνουμε τέτοιο shortcut και για restart ?
Xvipes Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 aplo einai anti gia Shutdown -s -t 00 bazeis Shutdown -r
DIMK72 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 http://yasoft.km.ru/eng/switchoff/ auto to programataki prosferei thn dunatothta na baleis automata na kleisei to pc thn wra pou esu theleis.mporei na endiaferei ...
OPC Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 aplo einai anti gia Shutdown -s -t 00 bazeis Shutdown -r Το δοκίμασα αυτό αλλά πρίν κάνει restart μου βγάζει ένα παράθυρο και μου λέει να σώσω τις πιθανές εργασίες που έχω γιατί θα τερματιστεί η λειτουργία του υπολογιστή.Βγάζει countdown απο τα 30 secs και δεν έχει και κάποια επιλογή ώστε να παρακάμψω το countdown και πρέπει υποχρεςτικά να περιμένω 30 secs. Δεν γίνεται να κάνει restart αμέσως ? Το δοκίμασε κανείς άλλος ?
Xvipes Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 an dokimazes shutdown.exe -r -t 00 isws etsi na ginetai me tin mia.... gia na deis oles tis epiloges tou shutdown.exe pas sto run grafeis cmd k meta grafeis shutdown.exe help elpizw na boithisa
OPC Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Thanks Xvipes.Μια χαρά έγινε τώρα.Και το tip ήταν πολύ καλό
kleidokratwr Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 http://yasoft.km.ru/eng/switchoff/[/url'] auto to programataki prosferei thn dunatothta na baleis automata na kleisei to pc thn wra pou esu theleis.mporei na endiaferei ... k gw ayto protinw. den kleinei me thn mia ante ena klik parapanw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.