Προς το περιεχόμενο

Shutdown από shortcut

mikaha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω ότι έχει αναφερθεί το θέμα αυτό αλλά έχω καποιο πρόβλημα. Έχω δημιουργήσει ένα shortcut γράφοντας

>%windir%\System32\shutdown.exe -s -t 00

μόνο που δεν κλείνει τελείως ο υπολογιστής αλλά μου βγάζει ασφαλή τερματισμό. Πριν το format που είχα κάνει έκλεινε κανονικά.

Δημοσ.

Βασικά, δεν χρειάζεται το C:\windows\System32\

Απλά γράψε Shutdown -s -t 00

Τον ασφαλή τερματισμό στον βγάζει μήπως και όταν το κλείνεις κανονικά? (Έναρξη, τερματισμός κ.ο.κ.) Αν ναι είναι μια ρύθμιση στις επιλογές ενέργειας που πρέπει να είναι ενεργοποιημένη. Νομίζω λέγεται APM αλλά εμένα δεν την δείχνει για να είμαι σίγουρος. Ψάξ'το λίγο.

Δημοσ.

Δε μου βγάζει ασφαλή τερματισμό όταν τον κλείνω κανονικά. Δεν μπόρω να καταλάβω τι γίνεται.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δοκίμασα επιτυχώς το κολπάκι στα XP.Αλλα δεν πιάνει στα Windows 2000.Μήπως ξέρει κανείς το τρόπο;

Δημοσ.

Βρήκα αυτό αν βοηθάει:

------------------------------

Power Down when you Shut Down.

If you are tired of "it is now safe to turn off your computer" when you select Shut Down, Edit:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

Double click on PowerdownAfterShutdown or add it as REG_SZ. Set it to 1.

Δημοσ.

σορυ ρε παιδια, αλλα ειμαι λιγακι αχετος...

πως μπορω να βγαλω ενα τετοιο shortcut στη επιφανεια εργασιας?

Δηλαδη αν καταλαβα καλα κανεις διπλο κλικ και κλεινει το πι σι, σωστα?

Δημοσ.

Αυτό είναι,καλά κατάλαβες.

Δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας - New - Shortcut και στο παράθυρο που θα σε βγάλει θα κάνεις paste αυτό

>Shutdown -s -t 00

Γνωρίζει κανείς μήποως μπορούμε να κάνουμε τέτοιο shortcut και για restart ?

Δημοσ.
aplo einai anti gia Shutdown -s -t 00 bazeis Shutdown -r ;)

Το δοκίμασα αυτό αλλά πρίν κάνει restart μου βγάζει ένα παράθυρο και μου λέει να σώσω τις πιθανές εργασίες που έχω γιατί θα τερματιστεί η λειτουργία του υπολογιστή.Βγάζει countdown απο τα 30 secs και δεν έχει και κάποια επιλογή ώστε να παρακάμψω το countdown και πρέπει υποχρεςτικά να περιμένω 30 secs.

Δεν γίνεται να κάνει restart αμέσως ?

Το δοκίμασε κανείς άλλος ?

Δημοσ.

an dokimazes shutdown.exe -r -t 00 isws etsi na ginetai me tin mia....

gia na deis oles tis epiloges tou shutdown.exe pas sto run grafeis cmd k meta grafeis shutdown.exe help

elpizw na boithisa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...