NT1G Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, paulks είπε τους εχει φαει η μ.......α τους βορειοευρωπαιους αντι για να θελουν την θερινη ωρα να εχουν καμια ωρα παραπανω ηλιο θελουν πιο πολυ την χειμερινη .. Το 56 % των ατόμων που ψήφισαν, θέλουν την καλοκαιρινή ώρα βασικά.
Bikouras Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μισή ωρα αλλαγη και τελος τα διλημματα!!!! 2 1
ELMastas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Ωραία δηλαδή τώρα θα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι ! αφού λύσαμε λοιπόν και αυτό το σοβαρότατο πρόβλημα του κόσμου,είμαστε αισιόδοξοι πως πάμε και για τα εύκολα ζητήματα,του μεγάλου αυτού υπερπολιτισμού της Ε.Ε
mourouzis2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Κάντε μια ψηφοφορία να έχει νόημα, πχ αντί να έχουμε ολοχρονίς θερινή ώρα, να έχουμε ολοχρονίς καλοκαίρι. Αυτό θα είχε περισσότερο νόημα.
pacahontas III milagros Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δοξα συ ο θεος. Μαρεσε δε μαρεσε ποτέ μου δεν μπορεσα να το κατανοησω γιατι αλλαζε. Για να καταλαβετε πως το λεω γεννιομαστε και θεωρουμε δεδομενο οτι αλλοι λαοι θα τα εχουν ολα και αλλοι θα πεινουν αλλα επισης ποτέ μου δε μπορεσα να το κατανοησω αυτο δεδομένου οτι προσεγγιζω το ανθρωπινο συνολο οικουμενικα σαν ενα ενιαίο σωμα Κατ επέκταση τοσο την αλλαγη ωρας οσο την διάκριση του ανθρωπινου ειδους την βλεπω σαν κοινωνικη αυθαιρεσία εναντι της φύσης! Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από pacahontas III milagros 2
Techman2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Τώρα μένει να αρχίσει συνωμοσιολογία ότι οι Γερμανοί θα μας επιβάλουν την Χειμερινή ώρα για να πλήξουν τον τουρισμό μας προς όφελος της Ιταλίας-Ισπανίας που θα κρατήσει την Θερινή.
redcom7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Εάν δεν μείνει η θερινή ώρα στην Ελλάδα θα είναι έγκλημα... 4
ikar6 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Καθώς μένω Ολλανδία, ισχύει ότι οι Βορειοευρωπαίοι επιθυμούν την κατάργηση της θερινής ώρας. Ο λόγος είναι ότι με το ισχύον σύστημα, τον Ιούνιο έχει φως μέχρι τις 11 το βράδυ. Οπότε δεν τους νοιάζει αν νυχτώνει στις 10 αντί για τις 11, άλλωστε αυτό είναι και πιο φυσιολογικό. Σκεφτείτε επίσης μικρά παιδιά, που κανονικά πρέπει να κοιμούνται στις 8-9, με τη θερινή ώρα έχει ακόμα ήλιο, που να τα βάλεις για ύπνο! Και φυσικά δε λέει να κρατήσουν τη θερινή ώρα το χειμώνα καθώς θα είναι θεοσκότεινα όταν θα πηγαίνεις στη δουλειά σου (και έτσι και αλλιώς σκοτάδι όταν επιστρέφεις). Και αυτά ισχύουν για την Ολλανδία, το πρόβλημα είναι ακόμα εντονότερο βορειότερα. Δεν είναι λοιπόν ότι ζηλεύουν κανέναν, είναι ένα πραγματικό πρόβλημα και δεν υπάρχει καμία περίπτωση χώρες όπως η Ολλανδία, Δανία, Φινλανδία, Γερμανία να κρατήσουν τη θερινή ώρα. 1
pcos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 αν ξυπνας με ξυπνητηρι (με το ζορι) η υγεια κλωνιζεται. η ωρα δεν εχει να κανει 2 1
@topos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Bikouras είπε Μισή ωρα αλλαγη και τελος τα διλημματα!!!! Αυτήν την άποψη έχω και εγώ κ αναρωτιομουν εάν ήμουν ο μόνος... 1
vastegial_74 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Εγώ θέλω να μείνει η χειμερινή. Πότε μέσα στο χρόνο δεν καταφέρνω να αν αναπληρώσω τη χαμένη ώρα ύπνου από την αλλαγή.
gdriver Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 και γιατί η εφαρμογή θα έχει 2 χρόνια διαφορά; 2019 οι μεν 2021 οι δε
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 12 minutes ago, gdriver said: και γιατί η εφαρμογή θα έχει 2 χρόνια διαφορά; 2019 οι μεν 2021 οι δε Τώρα ψηφίστηκε η κατάργηση της αλλαγής ώρας στην ευρωζώνη. Η τελευταία αλλαγή θα γίνει το 21 όπου η κάθε χώρα ανάλογα με το τι θα αποφασίσει θα αλλάξει για τελευταία φορά την ώρα είτε Μάρτιο είτε Οκτώβρη και θα παραμείνει σε αυτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα