Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paulks είπε

τους εχει φαει η μ.......α τους βορειοευρωπαιους αντι για να θελουν την θερινη ωρα να εχουν καμια ωρα παραπανω ηλιο θελουν πιο πολυ την χειμερινη ..

Το 56 % των ατόμων που ψήφισαν, θέλουν την καλοκαιρινή ώρα βασικά.

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία δηλαδή τώρα θα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι ! αφού λύσαμε λοιπόν και αυτό το σοβαρότατο πρόβλημα του κόσμου,είμαστε αισιόδοξοι πως πάμε και για τα εύκολα ζητήματα,του μεγάλου αυτού υπερπολιτισμού της Ε.Ε <_<

Δημοσ.

Κάντε μια ψηφοφορία να έχει νόημα, πχ αντί να έχουμε ολοχρονίς θερινή ώρα, να έχουμε ολοχρονίς καλοκαίρι. Αυτό θα είχε περισσότερο νόημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοξα συ ο θεος. Μαρεσε δε μαρεσε ποτέ μου δεν μπορεσα να το κατανοησω γιατι αλλαζε.

Για να καταλαβετε πως το λεω γεννιομαστε και θεωρουμε δεδομενο οτι αλλοι λαοι θα τα εχουν ολα και αλλοι θα πεινουν αλλα επισης ποτέ μου δε μπορεσα να το κατανοησω αυτο δεδομένου οτι προσεγγιζω το ανθρωπινο συνολο οικουμενικα σαν ενα ενιαίο σωμα

Κατ επέκταση τοσο την αλλαγη ωρας οσο την διάκριση του ανθρωπινου ειδους την βλεπω σαν κοινωνικη αυθαιρεσία εναντι της φύσης! 

Επεξ/σία από pacahontas III milagros
  • Like 2
Δημοσ.

Τώρα μένει να αρχίσει συνωμοσιολογία ότι οι Γερμανοί θα μας επιβάλουν την Χειμερινή ώρα για να πλήξουν τον τουρισμό μας προς όφελος της Ιταλίας-Ισπανίας που θα κρατήσει την Θερινή.

Δημοσ.

Καθώς μένω Ολλανδία, ισχύει ότι οι Βορειοευρωπαίοι επιθυμούν την κατάργηση της θερινής ώρας. Ο λόγος είναι ότι με το ισχύον σύστημα, τον Ιούνιο έχει φως μέχρι τις 11 το βράδυ. Οπότε δεν τους νοιάζει αν νυχτώνει στις 10 αντί για τις 11, άλλωστε αυτό είναι και πιο φυσιολογικό. Σκεφτείτε επίσης μικρά παιδιά, που κανονικά πρέπει να κοιμούνται στις 8-9, με τη θερινή ώρα έχει ακόμα ήλιο, που να τα βάλεις για ύπνο! Και φυσικά δε λέει να κρατήσουν τη θερινή ώρα το χειμώνα καθώς θα είναι θεοσκότεινα όταν θα πηγαίνεις στη δουλειά σου (και έτσι και αλλιώς σκοτάδι όταν επιστρέφεις). Και αυτά ισχύουν για την Ολλανδία, το πρόβλημα είναι ακόμα εντονότερο βορειότερα.

Δεν είναι λοιπόν ότι ζηλεύουν κανέναν, είναι ένα πραγματικό πρόβλημα και δεν υπάρχει καμία περίπτωση χώρες όπως η Ολλανδία, Δανία, Φινλανδία, Γερμανία να κρατήσουν τη θερινή ώρα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bikouras είπε

Μισή ωρα αλλαγη και τελος τα διλημματα!!!!

Αυτήν την άποψη έχω και εγώ κ αναρωτιομουν εάν ήμουν ο μόνος...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θέλω να μείνει η χειμερινή. Πότε μέσα στο χρόνο δεν καταφέρνω να αν αναπληρώσω τη χαμένη ώρα ύπνου από την αλλαγή. 

• Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, gdriver said:

και γιατί η εφαρμογή θα έχει 2 χρόνια διαφορά;  2019 οι μεν 2021 οι δε

Τώρα ψηφίστηκε η κατάργηση της αλλαγής ώρας στην ευρωζώνη. Η τελευταία αλλαγή θα γίνει το 21 όπου η κάθε χώρα ανάλογα με το τι θα αποφασίσει θα αλλάξει για τελευταία φορά την ώρα είτε Μάρτιο είτε Οκτώβρη και θα παραμείνει σε αυτή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...