vagstef Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 39 λεπτά πριν, astronaftis είπε Εγώ κάνω ανέπαφες συναλλαγές εδώ και δύο χρόνια μέσω my alpha wallet και Android. Εξακολουθούν πάντως να με κοιτάζουν σαν εξωγήινο. Η apple έχει κλειδωμένο το NFC και δεν δίνει πρόσβαση σε άλλους. Απλά ντροπή! επειδή γνωρίζουν πολύ καλά το πως λειτουργεί μια ανέπαφη κάρτα τους φαίνεται περίεργη η πληρωμή με κινητό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliassgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Η N26 πως μπορεί να μπει αυτή τη στιγμή στο Apple Pay; Με αλλαγή του region σε Germany δε μου την δέχεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 8 minutes ago, eliassgr said: Η N26 πως μπορεί να μπει αυτή τη στιγμή στο Apple Pay; Με αλλαγή του region σε Germany δε μου την δέχεται.. Θα μπει όταν ενεργοποιηθεί το apple pay για την Ελλάδα. Όταν αλλάζεις το region δεν τη δέχεται γιατί "ξέρει" πως η κάρτα σου έχει εκδοθεί σε ελληνική διεύθυνση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiakaraiskou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 17 ώρες πριν, Georgema είπε Για κάποιον που γνωρίζει η την έχει στη κατοχή του. Η κάρτα της Ν26 είναι πιστωτική η χρεωστική; Τον έχει εξυπηρετήσει; Φίλε έχω N26 εδώ και 1,5 χρόνο έχω τς δωρεάν αναλήψεις μια χαρά. Την έβγαλα γιατί όταν αγοράζω προϊόντα με λύρα δεν με χρεώνει έξτρα ενώ ελληνικές τράπεζες κρατάνε αρκετά (και PayPal) έχει 3D secure αν θες να παίξεις με cryptocurrency και πολύ καλό αππ. Είναι χρεωστική θέλει διαβατήριο για να βγάλεις και σου έρχεται η κάρτα δωρεάν με ταχυδρομείο. Είναι ΤΟΠ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATG Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Το άρθρο εδω, λέει για Ιούνιο https://www.insider.gr/epiheiriseis/tehnologia/109702/mehri-ton-ioynio-erhetai-apple-pay-stin-ellada Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Στις 27/3/2019 στις 9:42 ΜΜ, ksessalonikios είπε ...και δεν μετέχεις στις φόρολοταρίες με τις ξένες κάρτες. Επίσης την προμήθεια του topup μπορείς να την γλιτώσεις με την βοήθεια του PayPal φοβερό πλήγμα! 15 ώρες πριν, ATG είπε Το άρθρο εδω, λέει για Ιούνιο https://www.insider.gr/epiheiriseis/tehnologia/109702/mehri-ton-ioynio-erhetai-apple-pay-stin-ellada Μιλάει για τις ελληνικές τράπεζες όχι τη N26. Η N26 δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία για καμία χώρα. Λέει απλά Σύντομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me00016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) (Σκόρπια σχόλια από έναν αιώνιο Apple hater) Χρόνια τώρα αντιστέκομαι σθεναρά στο να μην ενδώσω στο οικοσύστημα της εταιρίας, δεδομένης της υπεροχής της στον τομέα της μουσικής παραγωγής, με την οποία ασχολούμαι, πρόσφατα 'μου γυάλισε' το Apple watch 4, με e-sim και δυνατότητα αυτόνομης σύνδεσης στην κυψέλη και την μελλοντική δυνατότητα καρδιογραφήματος 2 σημείων και μέτρησης αρτηριακής πίεσης, και τώρα, Apple pay με την ευκολία πληρωμής χωρίς να κουβαλάς πορτοφόλια, κάρτες και λοιπά ψιλά. Στην Ελλάδα. Άμεσα. Πείτε μου τώρα: The Empire Strikes Back or Not? Ανάθεμα τα λεφτά... Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από me00016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sezebo Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 20 ώρες πριν, me00016 είπε (Σκόρπια χόλια από έναν αιώνιο Apple hater) Χρόνια τώρα αντιστέκομαι σθεναρά στο να μην ενδώσω στο οικοσύστημα της εταιρίας, δεδομένης της υπεροχής της στον τομέα της μουσικής παραγωγής, με την οποία ασχολούμαι, πρόσφατα 'μου γυάλισε' το Apple watch 4, με e-sim και δυνατότητα αυτόνομης σύνδεσης στην κυψέλη και την μελλοντική δυνατότητα καρδιογραφήματος 2 σημείων και μέτρησης αρτηριακής πίεσης, και τώρα, Apple pay με την ευκολία πληρωμής χωρίς να κουβαλάς πορτοφόλια, κάρτες και λοιπά ψιλά. Στην Ελλάδα. Άμεσα. Πείτε μου τώρα: The Empire Strikes Back or Not? Ανάθεμα τα λεφτά... με το apple pay αυτη την στιγμη στην ελλαδα, δεν θα παιρνεις ποντους (πχ yellow) ουτε θα μετρανε αυτα που ξοδευεις στο αφορολογητο σου. Αυτα τα πραγματα γινοντε μονο με καρτες απο ελληνικη τραπεζα. Αρα apple pay παπαλα για την ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choulio Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, sezebo είπε με το apple pay αυτη την στιγμη στην ελλαδα, δεν θα παιρνεις ποντους (πχ yellow) ουτε θα μετρανε αυτα που ξοδευεις στο αφορολογητο σου. Αυτα τα πραγματα γινοντε μονο με καρτες απο ελληνικη τραπεζα. Αρα apple pay παπαλα για την ωρα. Μάλλον θα δουμε Apple Pay απο τις ελληνικές συστημικές τράπεζες τους επόμενους μήνες. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από Choulio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sezebo Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, Choulio είπε Μάλλον θα δουμε Apple Pay απο τις ελληνικές συστημικές τράπεζες τους επόμενους μήνες. περιμενω τα yellow που θα δινει με πληρωμη apple pay να ειναι ΤΑ ΙΔΙΑ που δινει σκετη μια καρτα Πειραιως (ή οποια τραπεζα ειναι τελος παντων) Δεν θα δεχτω να δινει 1% με apple pay και 3% με πληρωμη φυσικής καρτας. ΑΝ ειναι ετσι τρωει ακυρο ασαπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Στις 27/3/2019 στις 7:37 ΜΜ, el97639 είπε Στατιστικα κανενας απο τους apple fans δεν θα σκεφτει οτι η καρτα δεν εχει σκοπιμα ουτε αριθμο πανω για να ειναι κλειδωμενη με το iphone που θα εισαι καταδικασμενος να εχεις για παντα για να αποπληρωσεις τα αυτοματα δανεια που θα σε χρεωνει η apple. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Στις 27/3/2019 στις 8:09 ΜΜ, Nikosmile είπε Εκτός του ότι θα μάθουν ακόμα περισσότεροι ότι έχω iPhone, θα υπάρχει extra χρέωση ανά συναλλαγή; Πιο θα είναι το πλεονέκτημα έναντι της ανέπαφης συναλλαγής με την κάρτα; Το έχεις κρυφά το iphone? Το πλεονέκτημα έναντι της συναλλαγής με κάρτα είναι ότι δε θα χρειάζεται να χεις την κάρτα μαζί. Καυλωτικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Ρε παιδια ποιος ειναι ο ποιο φτηνος τροπος να φορτωσω χρηματα τη Ν26 ; αν κανω μεταφορα απο Εθνικη θελει 7 ευρω.Καπως πολλα δεν ειναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα