Προς το περιεχόμενο

Το Apple Pay έρχεται σύντομα και στην Ελλάδα αρχικά από την N26

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, MixMasteR είπε

επιτελους ρε φιλε! 

εμεις που χρησιμοποιουμε συνεχεια την καρτα ειναι οτι πρεπει ! 

δεν χρειαζεται να τις κουβαλας μαζι σου!

σίγουρα 😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

58 λεπτά πριν, el97639 είπε

Στατιστικα κανενας απο τους apple fans δεν θα σκεφτει οτι η καρτα δεν εχει σκοπιμα ουτε αριθμο πανω για να ειναι κλειδωμενη με το iphone που θα εισαι καταδικασμενος να εχεις για παντα για να αποπληρωσεις τα αυτοματα δανεια που θα σε χρεωνει η apple.  

Ακομα δεν το ξερουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάποιοι τα χετε κάνει αχταρμά

1. ο χρήστης του apple pay/google pay δεν πληρώνει κάτι για την χρήση των υπηρεσιών ή ανά συναλλαγή... και ναι, πληρώνοντας ανέπαφα με την ψηφιακή κάρτα που περάστηκε στο apple pay/google pay είναι ακριβώς σα να πληρώνεις ανέπαφα με την πλαστική κάρτα

2. η apple κάρτα δεν έχει καμία σχέση με το apple pay. Κάρτα της apple η μία.. ψηφιακό πορτοφόλι που φιλοξενεί κάρτες τραπεζών το άλλο

3. το apple pay λειτουργεί ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο όπου υπάρχει contactless σήμα και αντίστοιχη αποδοχή καρτών visa, mastercard κτλ που είναι περασμένες στο apple pay

4. το apple pay to φέρνει η N26 fintech της Γερμανίας

5. οι ελληνικές τράπεζες είναι άλλο θέμα δεν ξέρουμε πότε θα συνεργαστούν για να βάζει ο πελάτης την κάρτα του στο apple pay

Γενικά τα google pay/apple pay έρχονται επίσημα σε μια χώρα όταν τα υποστηρίζει μια τράπεζα που δραστηριοποιείται επίσημα σε μια χώρα, όπως πχ η N26 στην Ελλάδα.. με ελληνικούς αριθμούς καρτών

Επεξ/σία από vagstef
  • Like 12
  • Thanks 4

58 λεπτά πριν, el97639 είπε

Εχω διαβασει σε ξενα αρθρα  που ειναι πιο εγγυρα την στρατηγικη της μακροπροθεσμα...

Μάλλον όμως στην ανάγνωση παρουσιάζεις μια αδυναμία γιατί το εδώ άρθρο μιλάει για τη Ν26 και το Apple Pay. Τη χρήση της κάρτας της Ν26 μέσω των κινητών της Apple. Το χουμε; 

15 λεπτά πριν, vagstef είπε

κάποιοι τα χετε κάνει αχταρμά

1. ο χρήστης του apple pay/google pay δεν πληρώνει κάτι για την χρήση των υπηρεσιών ή ανά συναλλαγή... και ναι, πληρώνοντας ανέπαφα με την ψηφιακή κάρτα που περάστηκε στο apple pay/google pay είναι ακριβώς σα να πληρώνεις ανέπαφα με την πλαστική κάρτα

2. η apple κάρτα δεν έχει καμία σχέση με το apple pay. Κάρτα της apple η μία.. ψηφιακό πορτοφόλι που φιλοξενεί κάρτες τραπεζών το άλλο

3. το apple pay λειτουργεί ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο όπου υπάρχει contactless σήμα και αντίστοιχη αποδοχή καρτών visa, mastercard κτλ που είναι περασμένες στο apple pay

4. το apple pay to φέρνει η N26 fintech της Γερμανίας

5. οι ελληνικές τράπεζες είναι άλλο θέμα δεν ξέρουμε πότε θα συνεργαστούν για να βάζει ο πελάτης την κάρτα του στο apple pay

Γενικά τα google pay/apple pay έρχονται επίσημα σε μια χώρα όταν τα υποστηρίζει μια τράπεζα που δραστηριοποιείται επίσημα σε μια χώρα, όπως πχ η N26 στην Ελλάδα.. με ελληνικούς αριθμούς καρτών

spacer.png

Φύγε απο εδώ σατανά που προσπαθείς να παραπλανήσεις τις μάζες οτι δεν είναι όλα σατανικά σχέδια του Τιμόθεου Μάγειρα που θέλει να βλέπει πόσο συχνά βάζει βενζίνη στο Yaris ο Κωστίκας απο την Άνω Τούμπα. Δεν μασάμε εμείς. 

• Like 9

42 minutes ago, kifinas said:

Κανένα ιδιαίτερο. Όπως δεν συμφέρει να πληρώσεις στην Ελλάδα στο σούπερ μάρκετ με την N26, έτσι δεν θα συμφέρει να βγάλεις το iPhone και να πληρώσεις με την N26 (μέσω του Apple Pay). 

γιατί δεν συμφέρει να πληρώνεις με την N26?? εμένα είναι η βασική μου κάρτα στην Ελλάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, coolworm είπε

γιατί δεν συμφέρει να πληρώνεις με την N26?? εμένα είναι η βασική μου κάρτα στην Ελλάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Φυσικά και δεν έχεις πρόβλημα. Το γιατί δεν συμφέρει μπορούμε να το συζητήσουμε στο αντίστοιχο νήμα. 

Επεξ/σία από kifinas

2 minutes ago, kifinas said:

Φυσικά και δεν έχεις πρόβλημα. Το γιατί δεν συμφέρει μπορούμε να το συζητήσουμε στο αντίστοιχο νήμα. 

για πες το νήμα, με ενδιαφέρει μήπως μου ξεφεύγει κάτι που δεν γνωριζω... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@coolworm

Έχει αρκετά στο insomnia. Εν συντομία, δεν μετράνε οι συναλλαγές στο χτίσιμο του ποσού για την εφορία, χάνεις από τα προγράμματα επιβράβευσης που δίνουν οι ελληνικές τράπεζες και που υπό προϋποθέσεις είναι αρκετά καλά και φυσικά πληρώνεις κάθε φορά για το έμβασμα που στέλνεις για την "φόρτιση". 

Επεξ/σία από kifinas
  • Like 2
  • Thanks 1

...και δεν μετέχεις στις φόρολοταρίες με τις ξένες κάρτες. Επίσης την προμήθεια του topup μπορείς να την γλιτώσεις με την βοήθεια του PayPal 

4 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

...και δεν μετέχεις στις φόρολοταρίες με τις ξένες κάρτες. Επίσης την προμήθεια του topup μπορείς να την γλιτώσεις με την βοήθεια του PayPal 

οταν κανεις τοπ απ στο παυπαλ ειναι τζαμπε?

• Super Moderators
33 minutes ago, mader said:

""έρχεται σύντομα και στην Ελλάδα.""

τι εννοεί ο ποιητής?? ηδη το δουλεύω χωρις πρόβλημα μεσω του Iphone μου...

Αν η κάρτα σου έχει εκδοθεί σε ελληνική διεύθυνση, δεν μπορείς να την προσθέσεις στο apple pay. Αυτό θα αλλάξει τώρα.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, sezebo είπε

οταν κανεις τοπ απ στο παυπαλ ειναι τζαμπε?

Δωρεάν ειναι το topup από το paypal στο iban της ξένης κάρτας. Για να μαζέψεις όμως χρήματα στο paypal σου θέλει να κανεις αίτημα για x ποσό σε έναν 2ο λογ/σμο σου PayPal και τότε θα τραβήξει τα χρήματα από την ελληνική κάρτα χωρίς κάποια προμήθεια. Λίγο περίπλοκο αλλα για μικρά ποσά που δεν αξίζει να χρεώνεσαι 1€ προμήθεια ειναι μια λύση 

Επεξ/σία από ksessalonikios

1 λεπτό πριν, ksessalonikios είπε

Δωρεάν ειναι το topup από το paypal στο iban της ξένης κάρτας. Για να μαζέψεις όμως χρήματα στο paypal σου θέλει να κανεις αίτημα για x ποσό σε έναν 2ο λογ/σμο σου PayPal και τότε θα τραβήξει τα χρήματα από την ελληνική κάρτα χωρίς κάποια προμήθεια 

δε καταλαβαινω..πως βαζω λεφτα στο παυπαλ μου τζαμπα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...