pOLoS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, MixMasteR είπε επιτελους ρε φιλε! εμεις που χρησιμοποιουμε συνεχεια την καρτα ειναι οτι πρεπει ! δεν χρειαζεται να τις κουβαλας μαζι σου! σίγουρα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 58 λεπτά πριν, el97639 είπε Στατιστικα κανενας απο τους apple fans δεν θα σκεφτει οτι η καρτα δεν εχει σκοπιμα ουτε αριθμο πανω για να ειναι κλειδωμενη με το iphone που θα εισαι καταδικασμενος να εχεις για παντα για να αποπληρωσεις τα αυτοματα δανεια που θα σε χρεωνει η apple. Ακομα δεν το ξερουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) κάποιοι τα χετε κάνει αχταρμά 1. ο χρήστης του apple pay/google pay δεν πληρώνει κάτι για την χρήση των υπηρεσιών ή ανά συναλλαγή... και ναι, πληρώνοντας ανέπαφα με την ψηφιακή κάρτα που περάστηκε στο apple pay/google pay είναι ακριβώς σα να πληρώνεις ανέπαφα με την πλαστική κάρτα 2. η apple κάρτα δεν έχει καμία σχέση με το apple pay. Κάρτα της apple η μία.. ψηφιακό πορτοφόλι που φιλοξενεί κάρτες τραπεζών το άλλο 3. το apple pay λειτουργεί ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο όπου υπάρχει contactless σήμα και αντίστοιχη αποδοχή καρτών visa, mastercard κτλ που είναι περασμένες στο apple pay 4. το apple pay to φέρνει η N26 fintech της Γερμανίας 5. οι ελληνικές τράπεζες είναι άλλο θέμα δεν ξέρουμε πότε θα συνεργαστούν για να βάζει ο πελάτης την κάρτα του στο apple pay Γενικά τα google pay/apple pay έρχονται επίσημα σε μια χώρα όταν τα υποστηρίζει μια τράπεζα που δραστηριοποιείται επίσημα σε μια χώρα, όπως πχ η N26 στην Ελλάδα.. με ελληνικούς αριθμούς καρτών Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από vagstef 12 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 58 λεπτά πριν, el97639 είπε Εχω διαβασει σε ξενα αρθρα που ειναι πιο εγγυρα την στρατηγικη της μακροπροθεσμα... Μάλλον όμως στην ανάγνωση παρουσιάζεις μια αδυναμία γιατί το εδώ άρθρο μιλάει για τη Ν26 και το Apple Pay. Τη χρήση της κάρτας της Ν26 μέσω των κινητών της Apple. Το χουμε; 15 λεπτά πριν, vagstef είπε κάποιοι τα χετε κάνει αχταρμά 1. ο χρήστης του apple pay/google pay δεν πληρώνει κάτι για την χρήση των υπηρεσιών ή ανά συναλλαγή... και ναι, πληρώνοντας ανέπαφα με την ψηφιακή κάρτα που περάστηκε στο apple pay/google pay είναι ακριβώς σα να πληρώνεις ανέπαφα με την πλαστική κάρτα 2. η apple κάρτα δεν έχει καμία σχέση με το apple pay. Κάρτα της apple η μία.. ψηφιακό πορτοφόλι που φιλοξενεί κάρτες τραπεζών το άλλο 3. το apple pay λειτουργεί ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο όπου υπάρχει contactless σήμα και αντίστοιχη αποδοχή καρτών visa, mastercard κτλ που είναι περασμένες στο apple pay 4. το apple pay to φέρνει η N26 fintech της Γερμανίας 5. οι ελληνικές τράπεζες είναι άλλο θέμα δεν ξέρουμε πότε θα συνεργαστούν για να βάζει ο πελάτης την κάρτα του στο apple pay Γενικά τα google pay/apple pay έρχονται επίσημα σε μια χώρα όταν τα υποστηρίζει μια τράπεζα που δραστηριοποιείται επίσημα σε μια χώρα, όπως πχ η N26 στην Ελλάδα.. με ελληνικούς αριθμούς καρτών Φύγε απο εδώ σατανά που προσπαθείς να παραπλανήσεις τις μάζες οτι δεν είναι όλα σατανικά σχέδια του Τιμόθεου Μάγειρα που θέλει να βλέπει πόσο συχνά βάζει βενζίνη στο Yaris ο Κωστίκας απο την Άνω Τούμπα. Δεν μασάμε εμείς. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolworm Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 42 minutes ago, kifinas said: Κανένα ιδιαίτερο. Όπως δεν συμφέρει να πληρώσεις στην Ελλάδα στο σούπερ μάρκετ με την N26, έτσι δεν θα συμφέρει να βγάλεις το iPhone και να πληρώσεις με την N26 (μέσω του Apple Pay). γιατί δεν συμφέρει να πληρώνεις με την N26?? εμένα είναι η βασική μου κάρτα στην Ελλάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 εγώ πάντως που μένω μόνιμα Αγγλία, το Apple Pay το χρησιμοποιώ συνέχεια και είναι πάρα πολύ βολικό..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, coolworm είπε γιατί δεν συμφέρει να πληρώνεις με την N26?? εμένα είναι η βασική μου κάρτα στην Ελλάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Φυσικά και δεν έχεις πρόβλημα. Το γιατί δεν συμφέρει μπορούμε να το συζητήσουμε στο αντίστοιχο νήμα. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από kifinas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolworm Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 2 minutes ago, kifinas said: Φυσικά και δεν έχεις πρόβλημα. Το γιατί δεν συμφέρει μπορούμε να το συζητήσουμε στο αντίστοιχο νήμα. για πες το νήμα, με ενδιαφέρει μήπως μου ξεφεύγει κάτι που δεν γνωριζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mader Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 ""έρχεται σύντομα και στην Ελλάδα."" τι εννοεί ο ποιητής?? ηδη το δουλεύω χωρις πρόβλημα μεσω του Iphone μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) @coolworm Έχει αρκετά στο insomnia. Εν συντομία, δεν μετράνε οι συναλλαγές στο χτίσιμο του ποσού για την εφορία, χάνεις από τα προγράμματα επιβράβευσης που δίνουν οι ελληνικές τράπεζες και που υπό προϋποθέσεις είναι αρκετά καλά και φυσικά πληρώνεις κάθε φορά για το έμβασμα που στέλνεις για την "φόρτιση". Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από kifinas 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 ...και δεν μετέχεις στις φόρολοταρίες με τις ξένες κάρτες. Επίσης την προμήθεια του topup μπορείς να την γλιτώσεις με την βοήθεια του PayPal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sezebo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε ...και δεν μετέχεις στις φόρολοταρίες με τις ξένες κάρτες. Επίσης την προμήθεια του topup μπορείς να την γλιτώσεις με την βοήθεια του PayPal οταν κανεις τοπ απ στο παυπαλ ειναι τζαμπε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 33 minutes ago, mader said: ""έρχεται σύντομα και στην Ελλάδα."" τι εννοεί ο ποιητής?? ηδη το δουλεύω χωρις πρόβλημα μεσω του Iphone μου... Αν η κάρτα σου έχει εκδοθεί σε ελληνική διεύθυνση, δεν μπορείς να την προσθέσεις στο apple pay. Αυτό θα αλλάξει τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, sezebo είπε οταν κανεις τοπ απ στο παυπαλ ειναι τζαμπε? Δωρεάν ειναι το topup από το paypal στο iban της ξένης κάρτας. Για να μαζέψεις όμως χρήματα στο paypal σου θέλει να κανεις αίτημα για x ποσό σε έναν 2ο λογ/σμο σου PayPal και τότε θα τραβήξει τα χρήματα από την ελληνική κάρτα χωρίς κάποια προμήθεια. Λίγο περίπλοκο αλλα για μικρά ποσά που δεν αξίζει να χρεώνεσαι 1€ προμήθεια ειναι μια λύση Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από ksessalonikios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sezebo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, ksessalonikios είπε Δωρεάν ειναι το topup από το paypal στο iban της ξένης κάρτας. Για να μαζέψεις όμως χρήματα στο paypal σου θέλει να κανεις αίτημα για x ποσό σε έναν 2ο λογ/σμο σου PayPal και τότε θα τραβήξει τα χρήματα από την ελληνική κάρτα χωρίς κάποια προμήθεια δε καταλαβαινω..πως βαζω λεφτα στο παυπαλ μου τζαμπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα