gia_nnis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Θα ηθελα να μαθω που πανε οι τιμες για καυτηριασμο κατω ρινικων κογχων με χρηση ραδιοσυχνοτητων??? Αφορα ρινικη συμφορηση..!
swanctt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Ψάξτο πάντως πρώτα.. Έκανα δωρεάν καυτηριασμό στο στρατό to 2015 με χρηση ραδιοσυχνοτητων και μετα απο 3 χρονια εγιναν οπως πριν.. ( Sorry για το off-topic )
kiriakos500 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) δοκιμασε για 15 μερες πριν πας.. αυτή την αλοιφή Vibrocil–S Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από kiriakos500
gia_nnis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 18 λεπτά πριν, swanctt είπε Ψάξτο πάντως πρώτα.. Έκανα δωρεάν καυτηριασμό στο στρατό to 2015 με χρηση ραδιοσυχνοτητων και μετα απο 3 χρονια εγιναν οπως πριν.. ( Sorry για το off-topic ) Thanks! Εγω κραταω μετα απο 3 χρονια εγιναν οπως πριν! 8 λεπτά πριν, kiriakos500 είπε δοκιμασε για 15 μερες πριν πας.. αυτή την αλοιφή Vibrocil–S Εχει θεραπευτικες ιδιοτητες?
kiriakos500 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) το μονο που ξερω είναι ότι είναι ''μετεγχειρητικη'' αλοιφή και εβαζα για 20 μερες και λυθηκε το θεμα με τη μυτη μου που ηταν βουλωμενη από μικρο παιδι και ετρεχε συνεχεια από το μηχανακι τοσα χρονια ότι σπρει και να εβαζα η οτοιδιποτε άλλο μου ανοιγε τη μυτη για 20 λεπτα και μετα παλι τα ιδια ……… ακουσε με ...παρτη και βαλε… http://www.farmaciaaguiar.pt/index.php?lang=pt&s=loja&family=&id=43&prodid=344 Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από kiriakos500 1
gia_nnis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, kiriakos500 είπε το μονο που ξερω είναι ότι είναι ''μετεγχειρητικη'' αλοιφή και εβαζα για 20 μερες και λυθηκε το θεμα με τη μυτη μου που ηταν βουλωμενη από μικρο παιδι και ετρεχε συνεχεια από το μηχανακι τοσα χρονια ότι σπρει και να εβαζα η οτοιδιποτε άλλο μου ανοιγε τη μυτη για 20 λεπτα και μετα παλι τα ιδια ……… ακουσε με ...παρτη και βαλε...
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 46 minutes ago, swanctt said: Ψάξτο πάντως πρώτα.. Έκανα δωρεάν καυτηριασμό στο στρατό to 2015 με χρηση ραδιοσυχνοτητων και μετα απο 3 χρονια εγιναν οπως πριν.. ( Sorry για το off-topic ) ναι οι κογχες μπορουν να ξαναμεγαλωσουν αν υπαρχει πχ αλλεργικη ρηνητιδα και δεν αντιμετωπισεις τα αιτια 33 minutes ago, kiriakos500 said: δοκιμασε για 15 μερες πριν πας.. αυτή την αλοιφή Vibrocil–S ειναι αλοιφη που δεν ειναι για μονιμη χρηση ,ειναι ρηνικο αποσυμφορητικο συνηθως με προσωρινα αποτελεσματα οπως ολα και τονιζω οτι οπως ολα δεν ειναι για μονιμη χρηση. https://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/vibrocil-s
kiriakos500 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, poulinos είπε ναι οι κογχες μπορουν να ξαναμεγαλωσουν αν υπαρχει πχ αλλεργικη ρηνητιδα και δεν αντιμετωπισεις τα αιτια ειναι αλοιφη που δεν ειναι για μονιμη χρηση ,ειναι ρηνικο αποσυμφορητικο συνηθως με προσωρινα αποτελεσματα οπως ολα και τονιζω οτι οπως ολα δεν ειναι για μονιμη χρηση. ναι δεν είναι για μονιμη χρηση <ουτε και όλα τα αλλα> και δεν εχει προσωρινα αποτελέσματα αυτή η αλοιφή ...εγω το εχω δει στη πραξη ...εχω να βαλω ''αποσυμφορητικο'' εδώ και 11!!!!! χρονια… οποτε καταλαβαίνεις για το ποσο καλη δουλια κανει...
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 18 hours ago, kiriakos500 said: ναι δεν είναι για μονιμη χρηση <ουτε και όλα τα αλλα> και δεν εχει προσωρινα αποτελέσματα αυτή η αλοιφή ...εγω το εχω δει στη πραξη ...εχω να βαλω ''αποσυμφορητικο'' εδώ και 11!!!!! χρονια… οποτε καταλαβαίνεις για το ποσο καλη δουλια κανει... μαλλον δεν ειχες κογχες εσυ τοτε. Το Vibrocil-Sâ περιέχει ένα ρινικό αποσυμφορητικό (φαινυλεφρίνη) και ένα αντιισταμινικό (μηλειϊνική διμεθινδένη). Παρέχει ταχεία και παρατεταμένη ανακούφιση στη ρινική συμφόρηση και την καταρροή λόγω κοινού κρυολογήματος ή αλλεργιών του ανώτερου αναπνευστικού. Βοηθά τη διάνοιξη των ρινικών διόδων ανακουφίζοντας από τη συμφόρηση της μύτης. Η μηλεϊνική διμεθινδένη έχει ισχυρή αντιισταμινική δράση με χαμηλή τοξικότητα και υψηλό βαθμό θεραπευτικής αποτελεσματικότητας μια μυτη μπορει να μην αναπνεει για διαφορους λογιυς.αλλεργια, κογχες, διαφραγμα κτλ. το καθενα εχει και διαφορετικες λυσεις και καποια φαρμακα μπορουν να βοηθησουν ειτε λιγο ειτε πιο πολυ.πχ σε "μεγαλες κογχες" τα σπρει θα βοηθησουν προσωρινα.
kiriakos500 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, poulinos είπε μαλλον δεν ειχες κογχες εσυ τοτε. Το Vibrocil-Sâ περιέχει ένα ρινικό αποσυμφορητικό (φαινυλεφρίνη) και ένα αντιισταμινικό (μηλειϊνική διμεθινδένη). Παρέχει ταχεία και παρατεταμένη ανακούφιση στη ρινική συμφόρηση και την καταρροή λόγω κοινού κρυολογήματος ή αλλεργιών του ανώτερου αναπνευστικού. Βοηθά τη διάνοιξη των ρινικών διόδων ανακουφίζοντας από τη συμφόρηση της μύτης. Η μηλεϊνική διμεθινδένη έχει ισχυρή αντιισταμινική δράση με χαμηλή τοξικότητα και υψηλό βαθμό θεραπευτικής αποτελεσματικότητας μουχε πει γιατρος ότι ειχα κογχες και στραβο διάφραγμα και να μου εκανε επεμβαση ….. η κανει δουλεια….. η ο γιατρος επρεπε να παρει μερσεντές.....
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 17 hours ago, kiriakos500 said: μουχε πει γιατρος ότι ειχα κογχες και στραβο διάφραγμα και να μου εκανε επεμβαση ….. η κανει δουλεια….. η ο γιατρος επρεπε να παρει μερσεντές..... απλα οπως καταλαβαινεις και εσυ το ρινικο διαφραγμα δεν θα ισιωσει μονο του οποτε αν πραγματι ειναι στραβο σιγουρα θα αναπνεεις πολυ καλυτερα αμα το φτιαξεις.τωρα για τις κογχες πολλες φορες για να μικρυνουν χριαζεται επεμβαση και παραλληλα να αντιμετωπιστουν τα αιτια που εκαναν τις κογχες να μεγαλωσουν για να μην ξαναγινει.τωρα αν ηταν κατι σε αλλεργια σε εσενα ή δεν ξερω τι και σε εκανε καλα το vibrocil μια χαρα .για το πως ειναι το διαφραγμα και οι κογχες μπορεις να παρεις και μια δευτερη γνωμη απο περιεργεια οποιαδηποτε στιγμη .τωρα εσενα για να ηταν μονιμα ισως να αντιμετωπισες τα αιτια??
gia_nnis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Τελικα απο τιμη δεν εχει πει ακομα καποιος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα