Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ,9 χρόνια τώρα δεν μου έχουν παρουσιάσει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα σε αντίθεση με τα win 10 που τα χρησιμοποίησα για έναν χρόνο περίπου κ ήταν χάλια,ένα σωρο άχρηστες εφαρμογές  και ο δίσκος συνέχεια 100%Αρκετά bugs κ πολυ lagg,συνεχής κ μη λειτουργικές ενημερώσεις,με αποκορύφωμα αυτή του Απριλίου 2018.

• Like 2
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

μεχρι να παγωσει η κολαση θα τα χρησιμοποιω

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, asmilon είπε

Εδω υπαρχει κοσμος που ακομα τρεχει -φανατικα- ΧΡ, στα 7 θα υπαρχει προβλημα;

χαχαχα σωστός

Δημοσ.

όχι ...γιατι πολύ απλά χωρίς support(patch fixes-updates) = τρύπιο λειτουργικό και μεγαλύτερος κίνδυνος σε απώλεια δεδομένων.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι κι από μένα. Μόνο σε πολύ παλιά συστήματα που δεν υπάρχουν drivers για τα 10άρια.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

Όχι και από μένα, για λόγους ασφάλειας και μόνο. Δεν μπορείς να κάνεις e-banking, e-shopping με χρήση πιστωτικών καρτών, paypal κλπ κλπ με λειτουργικό που δεν έχει πάντα τις τελευταίες ενημερώσεις ασφάλειας. 

Παρ' ότι λάτρης πραγματικά των 7, ετοιμάζω συνολική μετάβαση όλων των windows pc μου στα 10άρια μέχρι το καλοκαίρι, και... ο Θεός βοηθός!!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Όχι κι από μένα. Μόνο σε πολύ παλιά συστήματα που δεν υπάρχουν drivers για τα 10άρια.

Κουμπώνεις linux βρε mic. Εκτος αν το συστημα ειναι για καποιο ιδιαιτερο προγραμμα για win.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το κάνω για μένα αλλά για άλλους και όσες φορές έβαλα linux σε μηχάνημα πάντα μου το έφερναν πίσω για να τους βάλω windows. Όλοι ξεκινάνε με το "μώρε για λίγο internet μόνο" και μετά αρχίζουν "εεε, να μην έχει και office;". Απαντάς "μα έχει το open/libre που είναι και δωρεάν". Και σου λένε "δεν είναι ίδιο και με μπερδεύει" ή θα έχουν και κανέναν παλιό εκτυπωτή που θέλουν να τυπώνουν και άλλα τέτοια.

Άσε, το έχω δει πολλές φορές το παραμύθι. Τους βάζω 7αρια και ότι θέλουν ας κάνουν μετά, να ησυχάσει και το κεφάλι μου.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, micos000 είπε

Δεν το κάνω για μένα αλλά για άλλους και όσες φορές έβαλα linux σε μηχάνημα πάντα μου το έφερναν πίσω για να τους βάλω windows. Όλοι ξεκινάνε με το "μώρε για λίγο internet μόνο" και μετά αρχίζουν "εεε, να μην έχει και office;". Απαντάς "μα έχει το open/libre που είναι και δωρεάν". Και σου λένε "δεν είναι ίδιο και με μπερδεύει" ή θα έχουν και κανέναν παλιό εκτυπωτή που θέλουν να τυπώνουν και άλλα τέτοια.

Άσε, το έχω δει πολλές φορές το παραμύθι. Τους βάζω 7αρια και ότι θέλουν ας κάνουν μετά, να ησυχάσει και το κεφάλι μου.

τα ιδια σκηνικα και σε μενα. ε για μετα το 2021 αναφερομαι. και γω τωρα με 7 ειμαι για δικους μου λογους. μια χαρα ειναι το libre stable. θεριζει. κανενα προβλημα με ασυμβατοτητα, ειδικα οταν τα αποθηκευω σαν doc. 

Επεξ/σία από Alex-V
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Alex-V είπε

ε για μετα το 2021

Όπως είπα τα βάζω σε άλλους και όταν δεν μπορώ να βάλω 10άρια λόγω hardware. Οπότε, όταν αυτοί αποφασίσουν να δώσουν κανένα φράγκο για υπολογιστή τότε θα τους βάλω 10άρια. Μέχρι τότε 7. Χτες έκανα φορμάτ σε αδερφό φίλου σε έναν amd athlon x2 3800+ με ati x800gt και 1gb ram. Το είχε πάρει το 2006 και πριν 2 χρόνια του έκανα ένα καθάρισμα και φορμάτ πάλι σε XP αλλά πλέον δεν μπορούσε να μπει σε κάποιες σελίδες λόγω ασυμβατότητας αλλά ήθελε να παίζει και κάποια παλιά παιχνίδια (mohaa, heroew of might and magic iv, farcry 1, max pain, colin mrae κτλ), οπότε έπρεπε να πάει τουλάχιστον σε 7. Του είπα να βάλει κανά 250άρι για ένα σετάκι ryzen ή τουλάχιστον κανά 15άρι για 4gb ddr από ebay, γούρλωσε τα μάτια  και μου απάντησε "κάνε ότι μπορείς χωρίς λεφτά, να σπρώξουμε καμιά 5ετία έτσι" 😮 Οπότε μέχρι το 2024-2025 που μπορεί να αποφασίσει να δώσει μερικά ευρώ για μηχάνημα θα μείνει με τα 7 aero blue lite που του έβαλα, γιατί μέχρι εκεί μπορούσε να πάει με κάποια αξιοπρέπεια το μηχάνημα.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Με 50% των χρηστών να είναι ακόμα στα εφτάρια το πιθανότερο είναι ότι η Microsoft θα προεκτείνει το EOL.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, elorant είπε

Με 50% των χρηστών να είναι ακόμα στα εφτάρια το πιθανότερο είναι ότι η Microsoft θα προεκτείνει το EOL.

Αυτό πιστεύω κι εγώ,άλλωστε με το EOL η ms πρόκειται να χάσει χρήστες αφού αρκετοί διστάζουν να κάνουν αναβάθμιση λόγω των θεμάτων που υπάρχουν στα 10.

Δημοσ.

Μια φορα το εκανε το λαθος η MS, δεν θα το ξανακανει. Αν μπορουσαν να κοψουν απο τωρα τα 7 χωρις κυρωσεις θα το ειχαν κανει.

Αν καποιος εχει προβλημα σε παλιο hardware με drivers, μπορει να δοκιμασει τα 8.1. Ειναι αρκετα πιο ανεκτικα σε παλιο hardware απο τα 10 και δεν θα αλλαζουν τα μενου καθε 6 μηνες οπως με τα 10. Μεχρι το 2023 εχουν υποστηριξη, μετα, ε καιρος ειναι να πεταξουν το χρεπι και να πανε σε κατι καινουριο αν ακομα δεν εχει χαλασει απο μονο του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...