jhony685 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Γεια σας, το έχει κανείς το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Θα ήθελα να ξέρω αν κάνω αγορά με χρεωστική θα μου έρθει αυτόματα το email η μετά από μέρες;
VASKOUK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Mail στέλνουν Όταν πάρουν τα λεφτά από τον λογαριασμό όχι όταν γίνει η αγορά . Συνήθως κάνουν 2-3 μέρες ...
jhony685 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Οπότε αυτό το πρόγραμμα δεν σε προστατεύει άμεσα. Είσαι σίγουρος Vaskouk; Έχεις αυτό το πρόγραμμα;
NikosKallithea Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, VASKOUK είπε Mail στέλνουν Όταν πάρουν τα λεφτά από τον λογαριασμό όχι όταν γίνει η αγορά . Συνήθως κάνουν 2-3 μέρες ... Tα χρήματα τα παίρνουν άμεσα, το επόμενο δευτερόλεπτο, τα εμαιλ όμως (σε μένα) τα στέλνουν ολα μαζι την επόμενη τα χαράματα στις 5 στις 6, οτι ωρα τους ερθει Εκτός του οτι δεν είναι άμεσα, έρχονται και ακατάλυτες ωρες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ η πεμπτουσία της τραπεζικής χαχαααα 1
gokuthelegend Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Tα χρήματα τα παίρνουν άμεσα, το επόμενο δευτερόλεπτο, τα εμαιλ όμως (σε μένα) τα στέλνουν ολα μαζι την επόμενη τα χαράματα στις 5 στις 6, οτι ωρα τους ερθει Εκτός του οτι δεν είναι άμεσα, έρχονται και ακατάλυτες ωρες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ η πεμπτουσία της τραπεζικής χαχαααα Νομίζω ότι ο καταστηματάρχης παίρνει τα χρήματα όταν γίνεται η εκκαθάριση, μετά από μερικές μέρες δηλαδή, και όχι όταν γίνεται η χρέωση στην κάρτα. Την ώρα της χρέωσης η τράπεζα απλώς δεσμεύει τα χρήματα. Αλλά αυτό είναι ψιλοαδιάφορο για εμάς, όπως και να έχει το σωστό είναι να στέλνουν email άμεσα με το που θα περάσει η κάρτα στο POS, οπότε δώρο άδωρο αν δεν γίνεται άμεσα η ενημέρωση. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από gokuthelegend
VASKOUK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Tα χρήματα τα παίρνουν άμεσα, το επόμενο δευτερόλεπτο, τα εμαιλ όμως (σε μένα) τα στέλνουν ολα μαζι την επόμενη τα χαράματα στις 5 στις 6, οτι ωρα τους ερθει τα δεσμεύουν άμεσα, δεν τα παίρνουν άμεσα .γι'αυτό και υπάρχει το πραγματικό και λογιστικό υπόλοιπο στον λογαριασμό . Κατα τα άλλα συμφωνούμε . Και σε μένα έρχονται σε κάτι ώρες ότι ναι . 1
NikosKallithea Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Νομίζω ότι ο καταστηματάρχης παίρνει τα χρήματα όταν γίνεται η εκκαθάριση, μετά από μερικές μέρες δηλαδή, και όχι όταν γίνεται η χρέωση στην κάρτα. Την ώρα της χρέωσης η τράπεζα απλώς δεσμεύει τα χρήματα. Αλλά αυτό είναι ψιλοαδιάφορο για εμάς, όπως και να έχει το σωστό είναι να στέλνουν email άμεσα με το που θα περάσει η κάρτα στο POS, οπότε δώρο άδωρο αν δεν γίνεται άμεσα η ενημέρωση. 6 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Νομίζω ότι ο καταστηματάρχης παίρνει τα χρήματα όταν γίνεται η εκκαθάριση, μετά από μερικές μέρες δηλαδή, και όχι όταν γίνεται η χρέωση στην κάρτα. Την ώρα της χρέωσης η τράπεζα απλώς δεσμεύει τα χρήματα. Αλλά αυτό είναι ψιλοαδιάφορο για εμάς, όπως και να έχει το σωστό είναι να στέλνουν email άμεσα με το που θα περάσει η κάρτα στο POS, οπότε δώρο άδωρο αν δεν γίνεται άμεσα η ενημέρωση. Λάθος κάνετε Αύριο που θα κάνετε κάποια συναλλαγή δείτε το ebanking σας, θα δείτε οτι τα χρήματα εναναν φτερα το επόμενο δευτερόλεπτο και το εμαιλ στις καλένδες και δεν φταίει ουτε ο έμπορας ούτε το πος του, αποκλειστικός υπεύθυνος για αυτό ειναι η τράπεζα και μιλάω για την πειραιως και για χρήση χρεωστικής κάρτας Οσοι έχετε ρεβο και κάνετε συναλλαγη, οπουδήποτε, πριν καν προλάβετε να πάρετε στο χέρι σας την κάρτα απο τον έμπορο, έχει έρθει και η ειδοποίηση στο κινητό σας 1
VASKOUK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ώρες αποστολής ειδοποιήσεων: Καθημερινά 08:00 με 23:00 Καθημερινά 08:00 με 23:00, εκτός Σαββατοκύριακου 24ωρη ενημέρωση 24ωρη ενημέρωση, εκτός Σαββατοκύριακου Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις προσαρμογή Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από VASKOUK
Nikolas00 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Λάθος κάνετε Αύριο που θα κάνετε κάποια συναλλαγή δείτε το ebanking σας, θα δείτε οτι τα χρήματα εναναν φτερα το επόμενο δευτερόλεπτο και το εμαιλ στις καλένδες και δεν φταίει ουτε ο έμπορας ούτε το πος του, αποκλειστικός υπεύθυνος για αυτό ειναι η τράπεζα και μιλάω για την πειραιως και για χρήση χρεωστικής κάρτας Οσοι έχετε ρεβο και κάνετε συναλλαγη, οπουδήποτε, πριν καν προλάβετε να πάρετε στο χέρι σας την κάρτα απο τον έμπορο, έχει έρθει και η ειδοποίηση στο κινητό σας Η Πειραιως στελνει email για ανέπαφη αμεσως...για κοσμοτε που κάνω ανανέωση η βονταφον έρχεται μετά από ένα τριήμερο.Για Wind συμβόλαιο και μια χρέωση στην aegean στο αεροδρόμιο έκαναν ένα 5ημερο να έρθει το email και ήρθε στις 6 το πρωί.Ενω το εμφανίζει στις κινήσεις της κάρτας μου ότι έκανα συναλλαγή και γράφει αγορα-εγκριση γκριζαρισμενη.Δεν φαίνεται στο ιστορικό συναλλαγων μέχρι να γίνει εκκαθάριση. Με χρεωστική Πειραιώς όλα αυτά.
jhony685 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό που γράφεις Nikolas00 για τις ανέπαφες ότι έρχεται email άμεσα είσαι σίγουρος; δηλαδή αν κάνεις αγορά χωρίς κωδικό έρχεται αμέσως email; ενώ με κωδικό το email έρχεται όταν αλλάξει το λογιστικό υπόλοιπο;
Nikolas00 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, jhony685 είπε Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό που γράφεις Nikolas00 για τις ανέπαφες ότι έρχεται email άμεσα είσαι σίγουρος; δηλαδή αν κάνεις αγορά χωρίς κωδικό έρχεται αμέσως email; ενώ με κωδικό το email έρχεται όταν αλλάξει το λογιστικό υπόλοιπο; Ναι,όταν κάνεις συναλλαγή με κάρτα(ανέπαφη ή μη) είναι σαν ανάληψη.Το email έρχεται άμεσα
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, jhony685 είπε Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό που γράφεις Nikolas00 για τις ανέπαφες ότι έρχεται email άμεσα είσαι σίγουρος; δηλαδή αν κάνεις αγορά χωρίς κωδικό έρχεται αμέσως email; ενώ με κωδικό το email έρχεται όταν αλλάξει το λογιστικό υπόλοιπο; Νομίζω τα είπαμε τίποτα δεν έρχεται άμεσα στην Πειραιώς 1
Nikolas00 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Νομίζω τα είπαμε τίποτα δεν έρχεται άμεσα στην Πειραιώς Όταν κάνω ανάληψη,έρχεται σε 2' το πολύ το mail...στην αγορά με χρεωστική αργεί... Η Εθνική εκκαθαρίζει πιο γρήγορα συναλλαγές από τη Πειραιώς. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Nikolas00
Ctell Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα ! Εγώ ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη Winbank αν όταν κάνεις μια αγορά σου «τραβάει» κατευθείαν τα λεφτά από την κάρτα! Έχω αρκετά πεδία στο ιστορικό τα οποία είναι γκριζαρισμένα και γράφουν «Αγορά-Έγκριση». Αυτό σημαίνει ότι μόλις γίνει η έγκριση θα μου «τραβήξουν» αυτόματα τα λεφτά ή κάνω λάθος; Έχω μπερδευτεί τις τελευταίες μέρες γιατί βλέπω ότι τα λεφτά μου είναι παραπάνω από όσα θα έπρεπε να είναι και λέω μήπως από όλες αυτές τις συναλλαγές δεν έχουν «τραβήξει» ακόμα το ποσό που αναλογεί! Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον απαντήσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα