ioannis112 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Όπως λέει και ο τίτλος σκέφτομαι να πάρω την πρώτη μου μηχανή καθώς βγαίνει το διπλωμα μου σε μερικές εβδομάδες. Γενικά ξέρω ότι τα Ιαπωνικά μηχανάκια θεωρούνται καλά, μου άρεσε και το Kawasaki Ninja 250 sl και η Kawasaki είναι κλάσης ανώτερη αλλά δεν μου αρέσει πολύ το πράσινο χρώμα του. Τη γνώμη έχετε για τα Daytona που ανέφερα; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από ioannis112
NikosKallithea Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Το Daytona δεν το ξέρω βέβαια αλλα προσωπικά θα έπαιρνε το Ninja με κλειστά μάτια.
mp123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Το ninja 250 είναι πολύ μικρό σε ογκο.το daytona αστο..αφου είσαι σε αυτό το budget και σε αυτά τα κυβικά εγώ θα πήγαινα σε Suzuki gsx 250r..ποιοτιτα. 4000 έχει .δες το.δεν χάνεις τίποτα.σε μαύρο είναι ωραίο και φαίνεστε για μεγαλύτερη κατηγορία.
NickTG Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Για αρχή να πούμε πως το Ninja βγαίνει και σε άλλα χρώματα. Δυστυχώς για τα άλλα δύσκολα θα βρεις γνώμη αφού είναι αρκετά καινούρια. Σίγουρα μπορείς να βρεις review αλλά για αντοχή στο χρόνο, τυχόν βλάβες ή οτιδήποτε σχετικό δεν μπορείς να γνωρίζεις κάτι. Πέρα από το αντίστοιχο Suzuki που ήδη αναφέρθηκε μπορείς να δεις και τα μικρά KTM, τα Benelli και άλλα καθώς η κατηγορία έχει αρκετά μοντέλα πλέον. Γενικά θα μπορούσες να δεις και για ελαφρώς μεταχειρισμένα στην κατηγορία αυτή αφού αρκετοί τα δίνουν σχετικά γρήγορα για να πάνε σε μεγαλύτερη κατηγορία. Καλό είναι αν μπορείς να τα οδηγήσεις ενώ το λιγότερο που μπορείς είναι να κάτσεις πάνω να δεις αν σε βολεύουν. Περιττό να αναφέρω πως πρώτα από όλα πρέπει να δεις για εξοπλισμό ασφαλείας και να τον υπολογίσεις στα λεφτά που μπορείς να διαθέσεις. 1
mp123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, NickTG είπε Γι Γενικά θα μπορούσες να δεις και για ελαφρώς μεταχειρισμένα στην κατηγορία αυτή αφού αρκετοί τα δίνουν σχετικά γρήγορα για να πάνε σε μεγαλύτερη κατηγορα Περιττό να αναφέρω πως πρώτα από όλα πρέπει να δεις για εξοπλισμό ασφαλείας και να τον υπολογίσεις στα λεφτά που μπορείς να διαθέσεις. Αν και δεν είμαι καθόλου υπέρ του μτχ εδώ θα συμφωνήσω. Εγώ ξεκίνησα με mt03 καινούργιο και τώρα μετά από εφτά μήνες θα πάω για sv650 καινουργιο . Κακώς ξεκίνησα με το 300ρι.αλλα οκ δεν πειράζει. Εξοπλισμο καλό να πάρεις.μην τα λυπηθείς εκεί τα λεφτά
christopher0016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Πάντως για την Daytona διαβάζω καλά σχόλια
mp123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Βασικά zontes ειναι. Στην κατηγορία αυτή στα πολύ οικονομικά δλδ η Bajaj είναι πολύ καλυτερη σε όλα.
ioannis112 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Στις 27/3/2019 στις 6:31 ΜΜ, NickTG είπε Για αρχή να πούμε πως το Ninja βγαίνει και σε άλλα χρώματα. Δυστυχώς για τα άλλα δύσκολα θα βρεις γνώμη αφού είναι αρκετά καινούρια. Σίγουρα μπορείς να βρεις review αλλά για αντοχή στο χρόνο, τυχόν βλάβες ή οτιδήποτε σχετικό δεν μπορείς να γνωρίζεις κάτι. Πέρα από το αντίστοιχο Suzuki που ήδη αναφέρθηκε μπορείς να δεις και τα μικρά KTM, τα Benelli και άλλα καθώς η κατηγορία έχει αρκετά μοντέλα πλέον. Γενικά θα μπορούσες να δεις και για ελαφρώς μεταχειρισμένα στην κατηγορία αυτή αφού αρκετοί τα δίνουν σχετικά γρήγορα για να πάνε σε μεγαλύτερη κατηγορία. Καλό είναι αν μπορείς να τα οδηγήσεις ενώ το λιγότερο που μπορείς είναι να κάτσεις πάνω να δεις αν σε βολεύουν. Περιττό να αναφέρω πως πρώτα από όλα πρέπει να δεις για εξοπλισμό ασφαλείας και να τον υπολογίσεις στα λεφτά που μπορείς να διαθέσεις. Εννοείται, έχω κρατήσει τουλάχιστον 1000 ευρώ στην άκρη για προστατευτικο εξοπλισμό. Τον θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα