Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια  σας παιδιά, χρειάζομαι την βοήθεια σας. συγνωμη αν το έχω βάλει σε λάθος τίτλο απλά νομίζω ότι το πρόβλημα μου είναι μοναδικό. 

Δουλευω σε μια εταιρία κ τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήςει ότι συζητήσεις που κάνω μέσα στο γραφείο μου ( προσωπικές κ επαγγελματικές) της γνωρίζει ένα άλλος υπάλληλος με λεπτομέρειες . Θεωρώ ότι μου έχει βάλει κοριό ή κάποιο άλλο σύστημα παρακολούθησης. Υπόψιν ότι αυτός δεν δουλεύει το ίδιο ωράριο με εμένα κ είναι σχεδόν αδύνατον να είναι μπροστά στις συζητήσεις. Που μπορώ να ψάξω για να βρω αν έχει κάνει κάτι τέτοιο κ πως θα το αναγνωρίσω. Είμαι 98% σίγουρος ότι έχει παγιδέψει το χώρο μου γιατί κ όταν ήρθε η σύζυγος μου στο γραφείο , για κάποιο δικό μας πρόβλημα , ήξερε ακριβώς την κουβέντα που κάναμε. Στο τηλέφωνο δεν νομίζω να έχει κάνει κάτι. Παρακαλώ οποίος μπορεί να βοηθήσει το θέμα έχει ξεφύγει τελείως κ πολλές φορές μου κάνει μικρό απειλές. Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Καλησπέρα , 

αν υπάρχει στον συγκεκριμένο χώρο κάμερα παρακολούθησης ίσως υπάρχει μικρόφωνο στην κάμερα.

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει αλπλα υπάρχει κάτι που να το αγοράσω για να μπορώ να δω αν παρακολουθείτε ο χώρος ;; Υπάρχει περίπτωση να είναι σε πρίζες σίγουρα κάτι υπάρχει αλλά δεν ξέρω τι ;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

... επίσης μάθε τι πολιτική (εάν υπάρχει) στη εργασία σου (gdpr-κανονισμος εργασίας, διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου κλπ), για το θέμα αυτό (ορισμένες φορές μπορείς να βρεις τον μπελά σου ακόμα κ με συσκευές αντι-παρακολούθησης)  

Ενημερώσου κ ενημέρωσε έναν ανώτερο σου (προϊστάμενο, διευθυντή, supervisor, team leader κλπ) διερευνώντας παράλληλα αν γνωρίζει κάτι γι αυτό η σχετικά με τέτοιο θέμα. Εφόσον δεν είσαι σίγουρος (με αποδείξεις) στάσου στα γεγονότα κ όχι στα πρόσωπα.

Συμπεριφερσου για ένα διάστημα με την λογική ότι καταγράφεσαι-παρακολουθείσαι διαρκώς με πάσα λεπτομέρια (δυστυχώς ισχύει για όλους μας αυτό- παρά το ότι ακόμα διατηρούμε την ψευδαίσθηση της ιδιωτικότητας) για να δεις αντιδράσεις...κ αν δεν είναι μόνος του στο κόλπο??... λέω εγώ τώρα.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
Στις 27/3/2019 στις 2:18 ΜΜ, lminakos είπε

Γεια  σας παιδιά, χρειάζομαι την βοήθεια σας. συγνωμη αν το έχω βάλει σε λάθος τίτλο απλά νομίζω ότι το πρόβλημα μου είναι μοναδικό. 

Δουλευω σε μια εταιρία κ τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήςει ότι συζητήσεις που κάνω μέσα στο γραφείο μου ( προσωπικές κ επαγγελματικές) της γνωρίζει ένα άλλος υπάλληλος με λεπτομέρειες . Θεωρώ ότι μου έχει βάλει κοριό ή κάποιο άλλο σύστημα παρακολούθησης. Υπόψιν ότι αυτός δεν δουλεύει το ίδιο ωράριο με εμένα κ είναι σχεδόν αδύνατον να είναι μπροστά στις συζητήσεις. Που μπορώ να ψάξω για να βρω αν έχει κάνει κάτι τέτοιο κ πως θα το αναγνωρίσω. Είμαι 98% σίγουρος ότι έχει παγιδέψει το χώρο μου γιατί κ όταν ήρθε η σύζυγος μου στο γραφείο , για κάποιο δικό μας πρόβλημα , ήξερε ακριβώς την κουβέντα που κάναμε. Στο τηλέφωνο δεν νομίζω να έχει κάνει κάτι. Παρακαλώ οποίος μπορεί να βοηθήσει το θέμα έχει ξεφύγει τελείως κ πολλές φορές μου κάνει μικρό απειλές. Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων 

Ψάξε εξονυχιστικά το γραφειο σου πριν φύγεις για κάμερες κλπ.Και τον άλλο υπάλληλο που απειλεί και κάνει,τον βάζεις με άλλο τρόπο στη θέση του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...