k_w_t Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Απαγορευεται η διπλομισθωση του Ταξι.. Το 2003-2004 ειχαν βγαλει κλιμακιο που εκανε τετοιους ελεγχους και μου ετυχε στο Συνταγμα. Ημουν μεσα σε Ταξι που ερχοταν απο Σταδιου προς Καλλιθεα, σταματησε να "διπλωσει την κουρσα" και ηταν ατομα απο ΣΔΟΕ. Εγω κατεβηκα χωρις να πληρωσω και αυτοι ξεκινησαν να δινουν "αυτογραφα" στον ταριφα. Τωρα που τα μισα ταξι ειναι αραχτα στις πιατσες μονο για ταξιμετρα και παρακαμψη της ταμειακης τους ψαχνουνε. 1
Oscar_Mike Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) η φίλη του, ήταν όμορφη; αν ναι, εγώ θα του έλεγα να την βάλει μέσα --- 33 λεπτά πριν, sezebo είπε μετα απο 1 λεπτο απο το συμβαν, γυρισε και μου ειπε κατεβασε το ποδι σου απο την καρεκλα και κατσε σωστα. δε σέβονται τίποτα οι ταρίφες σήμερα Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από Oscar_Mike
sezebo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε η φίλη του, ήταν όμορφη; αν ναι, εγώ θα του έλεγα να την βάλει μέσα --- δε σέβονται τίποτα οι ταρίφες σήμερα ο ταριφας ενοχλήθηκε τοσο πολυ που σκεφτηκε τι μαλακια θα πει για να με προσβαλει και βρηκε αυτο 1
vagos789 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Για να πουμε και κατι σοβαρο,στην σαλονικη ουσιαστικα δεν παιζει το Beat Δεν την παλευουν οι χαλλλαροι εκει πανω με reviews και τετοια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις