Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χακερς παντου θα υπάρχουν και θα κάνουν ποτε ποτε τις ζημιές τους...
Τωρα για τον φιλο με τα προβλήματα που αναφέρει να πω εγώ με την σειρά μου οτι απο asus p5k εποχες μητρικές μέχρι και σήμερα Ζ170 δεν έχει χαλάσει καμία. (και εχουν περάσει απο τα χέρια μου όλες οι σειρές chipset)
Επίσης στη 1070 μου asus εσπασα καταλάθος την μια λεπίδα απο τα φαν.
πηγε/ηρθε Τσεχία με έξοδα αποστόλης δικά τους (DHL) μεσα σε 7 μερες την επισκευασαν χωρίς καμία επιβάρυνση.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, oraiustepe είπε

Συγνώμη φίλε, αλλά δεν πιστεύω στην τύχη-ατυχία και μάλιστα στην επανηλημένη. τρία προϊόντα με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στην ίδια χρονική στιγμή. Κάτι κρύβεται από πίσω. Θα μου πεις γιατι να θέλει η εταιρεία να σου χαλάσει το προϊόν και να χάσεις την εμπιστοσύνη που της έχεις; ...Η απάντηση είναι το όνομα της και η φήμη της...Ξέρει ότι θα την ξανα προτιμήσεις..Και μετά ξανα παθαίνεις τα ίδια...Όλα γίνονται για το κέρδος και αυτή η εταιρεία το έχει τραβήξει πολύ το σχοινί. Είτε κάποιοι το καταλαβαίνουν είτε όχι

Δηλαδή αν πάρουμε εσένα σαν παράδειγμα η εταιρία έχει 100% αποτυχία σωστά. Ούτε ένα προϊόν της δεν έχω αλλά γνωρίζω ότι είναι μία από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο και αυτό δεν αλλάζει.

Ας πάμε όμως στην περίπτωση σου για να βγάλουμε ένα στατιστικό συμπέρασμα. Πήρες 3 κάρτες:

1) Μπήκαν στην ίδια μητρική?

2) Στο ίδιο τροφοδοτικό?

και πάρα πολλοί παράγοντες ακόμη.

Αλλά και όλα διαφορετικά να ήταν και σωστά να λειτουργούσαν, θα συμπεραίναμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο και μόνο αυτό είναι προβληματικό. (αφού πρώτα κάναμε και μια αναζήτηση για να δούμε παρόμοια προβλήματα).

Αλλά ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση, ότι ενώ πήρες την πρώτη φορά την έπαθες πήρες την δεύτερη τα ίδια. Αγόρασες και τρίτη φορά και έρχεσαι τώρα να μας πεις πόσο άχρηστη εταιρία είναι. Από όλα αυτά εγώ προσωπικά θεωρώ ότι υπερβάλεις στα λεγόμενα σου και δεν μπορώ να θεωρήσω τα λεγόμενα σου άξια εμπιστοσύνης ώστε να βγάλω συμπέρασμα για ολόκληρη εταιρία.

Επεξ/σία από armagedwnn
  • Like 4
  • Thanks 6
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, oraiustepe είπε

Συγνώμη φίλε, αλλά δεν πιστεύω στην τύχη-ατυχία και μάλιστα στην επανηλημένη. τρία προϊόντα με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στην ίδια χρονική στιγμή. Κάτι κρύβεται από πίσω. Θα μου πεις γιατι να θέλει η εταιρεία να σου χαλάσει το προϊόν και να χάσεις την εμπιστοσύνη που της έχεις; ...Η απάντηση είναι το όνομα της και η φήμη της...Ξέρει ότι θα την ξανα προτιμήσεις..Και μετά ξανα παθαίνεις τα ίδια...Όλα γίνονται για το κέρδος και αυτή η εταιρεία το έχει τραβήξει πολύ το σχοινί. Είτε κάποιοι το καταλαβαίνουν είτε όχι

Ρε μαν.. το οτι εχεις εσυ και αλλοι 2-3-5-10 μια ασχημη εμπειρια με 3-4 περιστατικα δε κανει την εταιρια μη αξιοπιστη η οχι καλη, οταν χιλιαδες αλλοι χρηστες ειναι ευχαριστημενοι.
Καμμια εταιρια δεν εχει 0% ποσοστο αστοχιας. 
Επισης δεν εχει κανενα νοημα να αρχισουμε να λεμε, μου εβγαλε προβλημα αυτο, μου εβγαλε προβλημα τοτε γιατι θα βγουν αλλα 200 ατομα που θα λενε το αντιθετο.
Σα να λεμε την forthnet αξιοπιστο παροχο..Μα θα βγουν καποιοι να πουν οτι δεν εχουν κανενα προβλημα 😛

• Thanks 1
Δημοσ.

Το θέμα μου δεν είναι η άσχημη εμπειρία... Δεν είναι απλά δηλαδη ότι χάλασε...Χάλασαν όλα σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.. 1-2 μήνες μετά την λήξη της διετής εγγύησης... Δηλαδή μόνο εμένα μου φαίνεται μη φυσιολογικό αυτό το γεγονός; Τι να πω...Άλλο να χαλάσει κάτι μέσα στην εγγύηση, να έρθει ελλατωματικό γίνοται αυτά στον καθένα  ή να χαλάσει στα 4-5 χρόνια που λες τα έβγαλε τα ψωμιά του (ειδικά για γραφικών) και άλλο ακριβώς μετα την εγγύηση σε 3 σερί κάρτες...Εκεί είναι που κολλάω και θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτο να γίνεται αυτό απο την κάθε asus. Φυσικά και θα υπάρχουν κάποια καλά της προϊόντα, αλλα το ρισκάρεις ύστερα απο αυτά που έπαθες; Υπάρχουν τόσες εταιρίες... Εγω απλά αναφέρω τις εμπειρίες μου με την asus το ξανατονίζω. Πέρα όμως από αυτό (δηλαδη την ποιότητα των προϊόντων που πες πως είναι καλή σύμφωνα με τις εμπείριες σας)  θεωρώ πως το κόστος και των γραφικών και των μητρικών, Laptop κ.λ.π είναι υπερτιμημένο για αυτά που προσφέρουν. Υπάρχουν οι ίδιες λύσεις σε αρκετά χαμηλότερα λεφτά με την ίδια ποιότητα βλέπε msi, sapphire, asrock (για μητρικές), xiaomi, dell.lenovo (για λαπτοπ). Πληρώνεις χωρίς λόγο την φήμη της, όπως γίνεται σε samsung, apple κ.λ.π. 

3 ώρες πριν, Istros είπε

Μια από τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο ειδικά στις κάρτες γραφικών.Ειχα κάρτες γραφικών της,motherboards, smartphones, laptop,κάρτα ήχου xonar, wireless adapter ποτέ δεν είχα προβλημα

προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να τα πουλήσεις...δεν βλέπω να τον βγάζουν τον μήνα

• Confused 1
Δημοσ.

Είχα μια Asus P5QL-E η οποία μετα από 5 χρόνια χρήσης μου χαλασε ξαφνικά και ειλικρινά έμεινα άναυδος,δεν περίμενα να καεί στα 5 χρόνια ειδικά με τη χρήση την οποία έκανα απόρησα πως άντεξε πάνω από 6μηνο,αυτή και η 9800GT που είχα επάνω.

Μια εταιρεία όπως η Asus λογικό είναι να εμφανίσει προβλήματα σε κάποιους τομεις,μεγάλη εταιρεία είναι όχι αλάνθαστη και συμφωνώ με τους προλαλησαντες ότι τα ατομικά μας παραδείγματα παραμένουν ατομικά και σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα μιας εταιρείας.

Δέχομαι το παράπονο και την απογοήτευση του καθενός για κάποιο προϊόν αλλα μην περιμένει να συμφωνήσουμε μαζί του όταν η εμπειρία μερικων από εμάς με τη συγκεκριμένη εταιρεία είναι διαφορετική,και  κυριώτερα όταν δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες διατήρησης και χρήσης του συγκεκριμένου προϊόντος.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, oraiustepe είπε

asus...δεν περίμενα κάτι καλύτερο από αυτήν την εταιρεία...τρεις καμένες κάρτες γραφικών με την λήξη της εγγύησης...Μονό αυτό εχω να πω...Ποτέ ξανά asus. Από τις χειρότερες εταιρείες μακράν

το τερμάτισες,απ τις 30 καρτες γραφικων που εχουν περασει απ τα χερια μου οι 25 ηταν asus κ ολες ηταν αψογες,και απο μητρικες το ιδιο επισης.

Επισκέπτης
Δημοσ.

H Asus κάνει $14 δις τζίρο το χρόνο. Χάλια εταιρία. 😛

Δημοσ.
5 ώρες πριν, lilwayne είπε

Ευτυχώς που δεν έχω καν υπολογιστή 🙂

και πως διαβάζεις ιστοσελίδες για να βάζεις σχόλια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω αντιθετη εμπειρια απο τον φιλο πανω , εχω μια 9800gt εχει πιασει 10 χρονια και δεν παθαινει τιποτα , μαζι και μια μητρικη  p5nd . Ατελειωτες ωρες λειτουργιας , οχι παντα καλη μεταχειριση , μεταφορες ξεσκονισματα βιαστικα κτλπ.

Η καρτα ηχου πλησιαζει τα 7.

Αυτο φυσικα δεν την κανει την καλυτερη εταιρια . Αλλα ουτε το οτι χαλασαν 3 την κανει την χειροτερη. Ειδικα οταν και οι 3 περιπτωσεις ηταν σε ενα ατομο. 

ΥΓ : Τα 35 + θετικα  reaction στο comment  του φιλου  οτι ειναι απτις πιο "καλες"  σιγουρα ειναι πιο αξιοπιστο απτις 3 εμπειριες σου. 

ΥΓ2 : Ξεχασα ενα λαπτοπ 9 χρονων με μεσο ορο λειτουργιας 10 ωρες / ημερα και ταξιδια στο εξωτερικο σε βαλιτσα με οτι αυτο συνεπαγεται  

Επεξ/σία από Kastor-nt
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, mouses66 είπε

και πως διαβάζεις ιστοσελίδες για να βάζεις σχόλια

Smarthone λέγεται. Είναι αρκετά λεπτό και χωράει στη τσέπη :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

το ίδιο και σε μένα  και 2 φίλων οι κάρτες γραφικών πεθάναν λίγο μετά την εγγύηση 

Και σε μένα και τρεις φίλους μου δεν κάηκαν μετά από 5 χρόνια. Κερδίσαμε; 

Ειναι τώρα αποτελέσματα αυτά που λέμε; 

Η asus είναι από τις μεγαλύτερες εταιριες hardware υπολογιστών, λαπτοπ κτλ. Σίγουρα θα έχει αστοχίες όπως όλες οι εταιριες. 

Από εκεί και πέρα, και να μπορούσε να καταστρέψει κάρτες γραφικών με χρονοδιακόπτη δεν θα το έκανε για πολλούς λόγους. 1ον θα χάλαγε το όνομα της. 2ον θα το έβγαζαν στην φορά οι ανταγωνιστές της(διότι ότι και να πειράξουν δεν γίνετε να μην φανεί.) 

εκτος αν συνωμοτούν να καταστρέψουν προσωπικά τα δικά σας. 

Όσο για τα πινάκια έχει τύχει να στραβωσω σε δυο μητρικές στην μια ένα πινακι και στην άλλη τρία διαφορετικών εταιριών. Και όταν μου είπαν την πρώτη φορά ότι το έκανα εγώ ήμουν δύσπιστος στην δεύτερη το κατάλαβα, να ξέρετε ότι τα πινάκια φτιάχνονται 

Επεξ/σία από morgan21
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, oraiustepe είπε

Ναι φίλε μου! Να πιστέψεις! Γκαντεμιά λέγετε!... Και είναι κιαυτός ο μέρφυ πως λέγετε απο δίπλα σε ένα συννεφάκι, χαχανίζει ειρωνικά και τρίβει και τα χέρια του!! Αχ φίλε μου!!...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kastor-nt είπε

Εχω αντιθετη εμπειρια απο τον φιλο πανω , εχω μια 9800gt εχει πιασει 10 χρονια και δεν παθαινει τιποτα , μαζι και μια μητρικη  p5nd . Ατελειωτες ωρες λειτουργιας , οχι παντα καλη μεταχειριση , μεταφορες ξεσκονισματα βιαστικα κτλπ.

Η καρτα ηχου πλησιαζει τα 7.

Αυτο φυσικα δεν την κανει την καλυτερη εταιρια . Αλλα ουτε το οτι χαλασαν 3 την κανει την χειροτερη. Ειδικα οταν και οι 3 περιπτωσεις ηταν σε ενα ατομο. 

ΥΓ : Τα 35 + θετικα  reaction στο comment  του φιλου  οτι ειναι απτις πιο "καλες"  σιγουρα ειναι πιο αξιοπιστο απτις 3 εμπειριες σου. 

ΥΓ2 : Ξεχασα ενα λαπτοπ 9 χρονων με μεσο ορο λειτουργιας 10 ωρες / ημερα και ταξιδια στο εξωτερικο σε βαλιτσα με οτι αυτο συνεπαγεται  

Αν λες εμενα σε πληροφορω ότι την πούλησα την 9800GT και στα οχτώ χρόνια που είναι δουλεύει ρολόι,και η μητρική μη φανταστείς πρακτική "κακομεταχείριση" αλλά λειτουργική,πέντε χρόνια δούλευε ασταμάτητα συν τα πολλά φορμάτ που έτρωγε συχνά πυκνά για διάφορους λογους(ποτέ καιγόταν σκληρός ποτέ θέμα με το λειτουργικό και μερικές φορές rogue installers).

Σε γενικές γραμμές δεν την αλλάζω πάντως και τώρα ότι έχω πάνω Asus ειναι

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Saggitaro είπε

Αν λες εμενα σε πληροφορω ότι την πούλησα την 9800GT και στα οχτώ χρόνια που είναι δουλεύει ρολόι,και η μητρική μη φανταστείς πρακτική "κακομεταχείριση" αλλά λειτουργική,πέντε χρόνια δούλευε ασταμάτητα συν τα πολλά φορμάτ που έτρωγε συχνά πυκνά για διάφορους λογους(ποτέ καιγόταν σκληρός ποτέ θέμα με το λειτουργικό και μερικές φορές rogue installers).

Σε γενικές γραμμές δεν την αλλάζω πάντως και τώρα ότι έχω πάνω Asus ειναι

Οχι φιλε μου , και εγω θετικες εμπειριες εχω , τον oraiustepe εννοουσα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...