Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό είναι υπονοούμενο για το πόσο offtopic ήταν τα προηγούμενα posts? :D

7 minutes ago, weros said:

Γεια σας ρε παιδια μιας και ετυχε να εχουμε καμποσους εδω μεσα ξερει κανεις τη μπορω να κανω με μια asus rampage iv extreme την ειχω με ενα xeon e5-1650 6c/12t 3.2ghz χωρις overclock

16gb ram (4x4 corsair vegeance 1600mhz  ddr3) 

και μια rx470

το προβλημα της ειναι οτι την ειχα 4-5 μερες με το τελευτεο bios update και ξαφνικα δεν παιζει ηχο κανει χιονια.

της αλλαξα το bios τις εκανα καθαρη εγκατασταση των 10 τιποτα μα με τιποτα δεν επεναφερετε δοκιμασα ολες τις θυρες αλλα τιποτα ξερει κανεις τη μπορω να κανω???? γιατι λειπαμε να την δωσω (τον εχω σαν δευτερο γιατι ο πρωτος καιει τα αντερα του απο ρευμα πηρα ενα usb για ηχο απο το eshop αλλα θελω την δικια αφου αυτο ειναι μαπα μπροστα στην δικια της

Δημοσ.
2 ώρες πριν, oraiustepe είπε

asus...δεν περίμενα κάτι καλύτερο από αυτήν την εταιρεία...τρεις καμένες κάρτες γραφικών με την λήξη της εγγύησης...Μονό αυτό εχω να πω...Ποτέ ξανά asus. Από τις χειρότερες εταιρείες μακράν

Η δικια μου μητρικη, ετσι απλα παρεδωσε πνευμα μεσα στον 1,5 χρονο λειτουργειας. Αντικατασταση με νεα σε δυο μερες, χωρις μα και μου

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Αυτό είναι υπονοούμενο για το πόσο offtopic ήταν τα προηγούμενα posts? :D

Βασικα οχι αλλα αφου εχουμε εδω μεσα ολους τους expert ας μου που τουλαχιστον τη εχει γιατι ειναι κριμα να την δωσω μιας και εχω βρει ενα πολυ καλο deal για xeon 1680v2(ξεκλειδωτο για overclock) για μολις 250ε 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

το ίδιο και σε μένα  και 2 φίλων οι κάρτες γραφικών πεθάναν λίγο μετά την εγγύηση 

Για να μην λένε ότι τους φαίνεται περίεργο που χάλασαν ακριβώς μετά την εγγύηση. Άλλη μια απόδειξη ότι η εταιρεία δεν σέβεται τους πελάτες της.. Έχουν βάλει στις κάρτες τους ημερομηνία λήξης δεν εξηγείται αλλιώς... Δεν μπορεί όλα αυτά κρούσματα να είναι τυχαία. Δεν ξέρω γιατί τετοιος φανμποισμός για αυτήν την εταιρεία. Τιμές στο θεό και χωρίς να τις δικαιολογεί βάσει χαρακτηριστικών και ποιότητας των προϊόντων της. Εγώ όλα αυτά τα λέω για να ξέρουν όσοι διαβάζουν τα σχόλια ότι δεν είναι όλα ροδινα, όπως τα παρουσιάζουν με αυτήν την εταιρεία. Καλή συνέχεια σε όλους. Ο καθένας τώρα κάνει ότι θέλει. Εγώ ανέφερα την προσωπική μου εμπείρια. Όποιος θέλει την παίνρει στα σοβαρά, όποιος θέλει την προσπερνάει

14 λεπτά πριν, Loinen είπε

Η δικια μου μητρικη, ετσι απλα παρεδωσε πνευμα μεσα στον 1,5 χρονο λειτουργειας. Αντικατασταση με νεα σε δυο μερες, χωρις μα και μου

Δεν τα είχαν υπολογίσει σωστά στην εταιρεία να σου χαλάσει μετά την εγγύηση...Τους ξέφυγε...χαχαχα

• Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, weros said:

Βασικα οχι αλλα αφου εχουμε εδω μεσα ολους τους expert ας μου που τουλαχιστον τη εχει γιατι ειναι κριμα να την δωσω μιας και εχω βρει ενα πολυ καλο deal για xeon 1680v2(ξεκλειδωτο για overclock) για μολις 250ε 

Καλύτερα στο κατάλληλο section του forum για μητρικές.

8 minutes ago, oraiustepe said:

Δεν ξέρω γιατί τετοιος φανμποισμός για αυτήν την εταιρεία.

Τα ίδια θα έλεγα για όποια εταιρεία κι αν έγραφες. Κοινώς δεν είναι θέμα εταιρείας, είναι θέμα στοιχείων/στατιστικής...

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Στην θέση που κατέχει στην αγορά ;;
Στις πωλήσεις της ;;
Στην φήμη της ;;
Στα τόσα χρόνια που έχει ιστορία ;;
Πού άραγε ;;

Aλλά αφού εσένα σου έκαψε 3 κάρτες και του φίλου σου του ήρθε με στραβό πινάκι (στο ορκίστηκε ο ίδιος ότι έτσι ήταν ή το είδες με τα μάτια σου ;;; ) σίγουρα είναι χάλια εταιρεία.

Δηλαδή εσύ όλο αυτό το θεωρείς φυσιολογικό... δεν μου λένε τίποτα απολύτως η θέση της στην αγορά, οι πωλήσεις της κ.λ.π...Εγώ κρίνω εκ του αποτελέσματος... Αν εσείς τώρα είστε στους τυχερούς και δεν σας χάλασε τίποτα, προφανώς και θα την συμπαθείτε την εταιρεία. 

Δημοσ.

Για να βγει κάποιο συμπέρασμα, η "προσωπική" γνώμη του καθενός είναι σχετικά αδιάφορη. Πρέπει να υπάρχει ένα σεβαστό στατιστικό δείγμα και όχι "anecdotal evidence" που λένε και στο χωριό μου.

Κι εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με Asus, κάρτες γραφικών και λάπτοπ. Αλλά τα 4-5 προϊόντα που είχα δεν είναι αξιόπιστο δείγμα. Συνεπώς όλη αυτή η κουβέντα είναι νομίζω άνευ ουσίας (εκτός από off topic).

Για το συγκεκριμένο θέμα, νομίζω ότι είναι μια ακόμα φορά που αποδεικνύεται ότι το bloatware, όσο και καλές προθέσεις μπορεί να έχει, είναι επικίνδυνο.

• Like 1
  • Thanks 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Q-Taxys said:

Για να βγει κάποιο συμπέρασμα, η "προσωπική" γνώμη του καθενός είναι σχετικά αδιάφορη. Πρέπει να υπάρχει ένα σεβαστό στατιστικό δείγμα και όχι "anecdotal evidence" που λένε και στο χωριό μου.

QFE!

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Q-Taxys είπε

Κι εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με Asus, κάρτες γραφικών και λάπτοπ. Αλλά τα 4-5 προϊόντα που είχα δεν είναι αξιόπιστο δείγμα. Συνεπώς όλη αυτή η κουβέντα είναι νομίζω άνευ ουσίας (εκτός από off topic).

Για το συγκεκριμένο θέμα, νομίζω ότι είναι μια ακόμα φορά που αποδεικνύεται ότι το bloatware, όσο και καλές προθέσεις μπορεί να έχει, είναι επικίνδυνο.

Γιατί αδιάφορη η γνώμη του καθενός;...Είμαστε εδώ για να ανταλλάξουμε απόψεις και να αναφέρουμε προσωπικές εμπειρίες.. Έτυχε απλά να γίνει αυτή η κουβέντα στα σχόλια ενός άρθρου και όχι στο φορουμ (όπως γίνεται και με τα samsung και τα iphone σε ανάλογα άρθρα). Όσο αναφορά το δείγμα που λες, όταν 3 στα 3 προϊόντα asus Που είχα βγάλανε πρόβλημα, θεωρώ πως μια χαρά αξιόπιστο μπορεί να είναι το δείγμα. Σημασία έχει ότι χάλασαν και τα 3 και όχι η πόσοτητα του δείγματος

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, oraiustepe είπε

Γιατί αδιάφορη η γνώμη του καθενός;...Είμαστε εδώ για να ανταλλάξουμε απόψεις και να αναφέρουμε προσωπικές εμπειρίες.. Έτυχε απλά να γίνει αυτή η κουβέντα στα σχόλια ενός άρθρου και όχι στο φορουμ (όπως γίνεται και με τα samsung και τα iphone σε ανάλογα άρθρα). Όσο αναφορά το δείγμα που λες, όταν 3 στα 3 προϊόντα asus Που είχα βγάλανε πρόβλημα, θεωρώ πως μια χαρά αξιόπιστο μπορεί να είναι το δείγμα. Σημασία έχει ότι χάλασαν και τα 3 και όχι η πόσοτητα του δείγματος

Αδιάφορη όσον αφορά στο να βγει κάποιο συμπέρασμα.

Όχι φίλε μου, το δείγμα σου ΔΕΝ είναι αξιόπιστο. Με n=3 δεν έκανε στατιστική κανείς :P

Δημοσ.

Σαν εταιρία είναι αρκετά καλή.

Με την υποστήριξη όμως συσκευών εκτός εγγύησης έχουμε μεγάλο πρόβλημα εδώ πέρα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Q-Taxys είπε

Αδιάφορη όσον αφορά στο να βγει κάποιο συμπέρασμα.

Όχι φίλε μου, το δείγμα σου ΔΕΝ είναι αξιόπιστο. Με n=3 δεν έκανε στατιστική κανείς :P

Συγνώμη φίλε, αλλά δεν πιστεύω στην τύχη-ατυχία και μάλιστα στην επανηλημένη. τρία προϊόντα με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στην ίδια χρονική στιγμή. Κάτι κρύβεται από πίσω. Θα μου πεις γιατι να θέλει η εταιρεία να σου χαλάσει το προϊόν και να χάσεις την εμπιστοσύνη που της έχεις; ...Η απάντηση είναι το όνομα της και η φήμη της...Ξέρει ότι θα την ξανα προτιμήσεις..Και μετά ξανα παθαίνεις τα ίδια...Όλα γίνονται για το κέρδος και αυτή η εταιρεία το έχει τραβήξει πολύ το σχοινί. Είτε κάποιοι το καταλαβαίνουν είτε όχι

• Sad 1
Δημοσ.

κακοο...στηριζω asus χρονια τωρα και οτι προιον τους εχω παρει με χει βγαλει ασπροπροσωπο. laptop και gpus που δεν θελουν να πεθανουν.

δυστηχως στο software-security δεν ειναι η μονη μεγαλη εταιρια που δεν δινει το βαρος που αναλογει στο ονομα της

κριμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...