Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Μου αρέσει που λες ότι είναι η γνώμη του, λες κι αυτά που λες δεν είναι η δικιά σου. Γιατί η δικιά σου να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από του άλλου? No idea...

Μα ο φίλος παραπάνω λέει πως η asus είναι απο τις καλύτερες εταιρείες..Που στηρίζει αυτή την άποψη; Πολυ στερεοτυπική άποψη... Δεν είπα ότι η άποψη μου έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Συζήτηση κάνουμε. Επίσης έγω κάνω συζήτηση με τον φίλο παραπάνω. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο μαζί σου φίλε 

• Sad 4
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, oraiustepe είπε

Μα ο φίλος παραπάνω λέει πως η asus είναι απο τις καλύτερες εταιρείες..Που στηρίζει αυτή την άποψη; Πολυ στερεοτυπική άποψη... Δεν είπα ότι η άποψη μου έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.

Στην θέση που κατέχει στην αγορά ;;
Στις πωλήσεις της ;;
Στην φήμη της ;;
Στα τόσα χρόνια που έχει ιστορία ;;
Πού άραγε ;;

Aλλά αφού εσένα σου έκαψε 3 κάρτες και του φίλου σου του ήρθε με στραβό πινάκι (στο ορκίστηκε ο ίδιος ότι έτσι ήταν ή το είδες με τα μάτια σου ;;; ) σίγουρα είναι χάλια εταιρεία.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, oraiustepe said:

Μα ο φίλος παραπάνω λέει πως η asus είναι απο τις καλύτερες εταιρείες..Που στηρίζει αυτή την άποψη; Πολυ στερεοτυπική άποψη... Δεν είπα ότι η άποψη μου έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Συζήτηση κάνουμε. Επίσης έγω κάνω συζήτηση με τον φίλο παραπάνω. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο μαζί σου φίλε 

Όπως στηρίζεις εσύ από τις καμμένες κάρτες γραφικών σου ότι δεν είναι από τις καλύτερες, έτσι κι εκείνος στηρίζει το "μια από τις καλύτερες" από το γεγονός ότι δεν του έχει καεί κάτι.

Δεν είναι αρκετή στήριξη η δική του αλλά είναι η δική σου? Είναι ακριβώς το ίδιο επιχείρημα με το δικό σου.

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, oraiustepe είπε

Αυτή είναι η γνώμη σου φίλε μου...Εγώ λέω την γνώμη μου βάσει προσωπικής εμπειρίας...Αν σου είχαν χαλάσει και εσένα 3 κάρτες γραφικών ακριβώς με την λήξη της εγγύησης δεν θα έλεγες το ίδιο...Δεν μπορεί να είναι τυχαίο... Δεν την εμπιστεύομαι πια και την θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτη εταιρεία. 

Εμένα πάντως η δική μ γνώμη/εμπειρία έχει ως εξής.. Μια μητρική a7v600 του 2003, μια a8n-sli deluxe (2005), η μητρική που χρησιμοποιώ τώρα sabertooth 990fx r2.0 με oc ασταμάτητα εδώ κ ενάμιση χρόνο που την έχω, κ κάρτες γραφικών μια gtx960 που πλέον έχει ένας φίλος μ και την rx580 που χρησιμοποιώ τώρα, λειτουργούν όλα άψογα μέχρι σήμερα παρά την ηλικία τους ή/και το ζόρισμα που έχουν στην πλάτη τους..

Και να προσθέσω ότι όλα τα πήρα στα χέρια μου μεταχειρισμένα..

Επεξ/σία από chrv80
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω εχω sabertooth αλλα μιλαμε για τα laptop .  Και η asus εκει την εχει δει  τουφ - πουφ μ@λακουφ  για "gamer " . Kαι στις καρτες γραφικων δε τους παω πολλα αυτοκολητα μαπα αποδοση  και τιμες στο θεο .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και ως συνηθως, βαρυγδoυπος τιτλος, μικρο το κακο 😛

απο 1 εκ, φτασαμε στο 600. ενταξει ουτε εγω ειμαι καλος στην αριθμητικη αλλα ειπαμε....😁

Επεξ/σία από pcos
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, pcos είπε

και ως συνηθως, βαρυγδoυπος τιτλος, μικρο το κακο 😛

απο 1 εκ, φτασαμε στο 600. ενταξει ουτε εγω ειμαι καλος στην αριθμητικη αλλα ειπαμε....😁

Ο στόχος των επιτιθέμενων μπορεί να ήταν 600 με συγκεκριμένες διευθύνσεις MAC. Με το "πειραγμένο" update όμως με την κερκόπορτα -επομένως ήταν ευάλωτοι οι υπολογιστές χιλιάδων χρηστών που το εγκατέστησαν- είχαν πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια επίθεσης 😑

• Like 2
Δημοσ.

asus...δεν περίμενα κάτι καλύτερο από αυτήν την εταιρεία...τρεις καμένες κάρτες γραφικών με την λήξη της εγγύησης...Μονό αυτό εχω να πω...Ποτέ ξανά asus. Από τις χειρότερες εταιρείες μακράν

το ίδιο και σε μένα  και 2 φίλων οι κάρτες γραφικών πεθάναν λίγο μετά την εγγύηση 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτή είναι η γνώμη σου φίλε μου...Εγώ λέω την γνώμη μου βάσει προσωπικής εμπειρίας...Αν σου είχαν χαλάσει και εσένα 3 κάρτες γραφικών ακριβώς με την λήξη της εγγύησης δεν θα έλεγες το ίδιο...Δεν μπορεί να είναι τυχαίο... Δεν την εμπιστεύομαι πια και την θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτη εταιρεία. 

Άρα κάτι κάνεις λάθος.τίπατα δεν είναι τυχαίο

• Like 2
Δημοσ.

Όλο αυτό δεν αναιρεί το πόσο αξιόπιστη είναι η asus και εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα προϊόντα της είναι πολύ ποιοτικά

Πάντως εγώ ποτέ δεν κατεβάζω τέτοια εργαλεία και αν τα έχει μέσα ο υπολογιστής προτιμώ να κάνω καθαρή εγκατάσταση τα windows της microsoft που δεν έχουν τίποτα

• Like 3
Δημοσ.

Γεια σας ρε παιδια μιας και ετυχε να εχουμε καμποσους εδω μεσα ξερει κανεις τη μπορω να κανω με μια asus rampage iv extreme την ειχω με ενα xeon e5-1650 6c/12t 3.2ghz χωρις overclock

16gb ram (4x4 corsair vegeance 1600mhz  ddr3) 

και μια rx470

το προβλημα της ειναι οτι την ειχα 4-5 μερες με το τελευτεο bios update και ξαφνικα δεν παιζει ηχο κανει χιονια.

της αλλαξα το bios τις εκανα καθαρη εγκατασταση των 10 τιποτα μα με τιποτα δεν επεναφερετε δοκιμασα ολες τις θυρες αλλα τιποτα ξερει κανεις τη μπορω να κανω???? γιατι λειπαμε να την δωσω (τον εχω σαν δευτερο γιατι ο πρωτος καιει τα αντερα του απο ρευμα πηρα ενα usb για ηχο απο το eshop αλλα θελω την δικια αφου αυτο ειναι μαπα μπροστα στην δικια της

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...