Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους
Ψάχνω τηλεόραση στην οποία θα έχω την δυνατότητα να προβάλω Εφαρμογές/Μαθησιακά παιχνίδια για παιδιά από το Tablet.
Υπάρχει κάτι τέτοιο; πως ακριβός λειτουργεί; χρησιμοποιεί το παιδί το Tablet και ότι κάνει αναπαράγεται στην οθόνη;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πρόσφατα αγόρασα μια Samsung Q7FN. Μπορείς πολύ εύκολα να στείλεις την εικόνα/ήχο του κινητού ή του τάμπλετ για να προβληθεί στην τηλεόραση. Μόλις γίνει η σύνδεση, ό,τι βλέπεις στο κινητό, βλέπεις και στην τηλεόραση. Το ίδιο και με τον ήχο. Μάλιστα, λειτουργεί πολύ ικανοποιητικά, χωρίς σχεδόν καθόλου καθυστέρηση.

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, panmitz είπε

Καλησπέρα. Πρόσφατα αγόρασα μια Samsung Q7FN. Μπορείς πολύ εύκολα να στείλεις την εικόνα/ήχο του κινητού ή του τάμπλετ για να προβληθεί στην τηλεόραση. Μόλις γίνει η σύνδεση, ό,τι βλέπεις στο κινητό, βλέπεις και στην τηλεόραση. Το ίδιο και με τον ήχο. Μάλιστα, λειτουργεί πολύ ικανοποιητικά, χωρίς σχεδόν καθόλου καθυστέρηση.

Σε ευχαριστώ αλλα βλέπω ότι η τηλεόραση αυτή έχει τιμή σχεδόν στα 1000e. Δεν διευκρίνισα εγώ ότι είναι για επαγγελματικο στέγη που χρήση της τηλεόρασης και του Tablet θα κάνουν παιδιά. Οπότε η λύση θα ήθελα να ήταν πιο οικονομική. καταλαβαίνεις ότι όταν χρήση κάνουν παιδιά, τα περιθώρια τού να γίνει ζημιά είναι μεγάλη και άλλη βαρύτητα έχει να χαλάσει μια TV 300e και άλλη μια των χιλίων.

Δημοσ.

Κατανοητό, απλά ήταν η μόνη μου εμπειρία από κάτι ανάλογο 😉Υποθέτω το feature θα υπάρχει και σε φθηνότερα μοντέλα. Αν έχεις κοντά κάποιο κατάστημα με τηλεοράσεις θα είναι σχετικά εύκολο να κάνεις δοκιμές με το κινητό σου επιτόπου.

Δημοσ.

Πάρε ένα HDMI dongle με WiFi. όλα υποστηρίζουν mirroring. Το βάζεις σε μια είσοδο HDMI οποιασδήποτε τηλεόρασης και τέλος. Με κανα 20ευρώ θα βρεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...