giannis2429 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Πριν λίγο καιρό άρχισα να νιώθω ξαφνικά έναν κόμπο στο λαιμό σαν κάτι να με ενοχλεί συνεχώς, στην αρχή δεν έδωσα σημασία, μετά το έριξα στο ψυχολογικό στρες άγχος κλπ βέβαια η ενόχληση υπηρχε από την στιγμή που ξυπναγα μέχρι την στιγμή που κοιμόμουν, τυχαία κοίταξα τον λαιμό μου και παρατήρησα την σταφυλη πίσω στον λαιμό τόσο μακριά που διπλωνε 2-3 φορές πάνω στην γλώσσα, πήγα σε ωρλ(ιδιωτικό)και όντως επιβεβαίωσε όσα είδα και εγώ, μου είπε πως δεν είναι κάτι επικίνδυνο αλλά πχ το ροχαλητο (ροχαλιζω ενώ παλιότερα όχι) μπορεί να οφείλεται εκεί. Η ενόχληση-κομπος-σκουπιδακι σίγουρα οφείλεται εκεί. Λύση : Επέμβαση με ολική για κόψιμο της σταφυλής. Αντιμετωπίζει κανεις κάτι παρόμοιο με την σταφυλη του? Συμπτωματα?Παρόμοια?
janus5555 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 εμένα η σταφυλή πρήζεται και μακραίνει όταν έχω αλλεργία. Όταν το είχε δει ωριλάς μου είχε πει ότι είναι από τον βήχα.... Καλό θα ήταν να περάσεις και από έναν αλλεργιολόγο. Σίγουρα κοίταξέ το πολύ καλά πριν πας να κόψεις κάτι.
duende Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 κατα καιρους (ευτυχως οχι συχνα) το εχω παθει και γω και κραταει καμια εβδομαδα μεχρι να επανελθει. προκαλειται απο το ροχαλητο σε συνδυασμο με ξηρο λαιμο/κρυωμα αμα κοιμασαι ανασκελα. εγω οποτε το επαθα, επινα πολλα υγρα, φροντιζα να μην εχει ξερη ατμοσφαιρα το δωματιο, να μη κοιμαμαι ανασκελα και απο "φαρμακευτικη αποψη" οπως ενα κοινο ερεθισμενο λαιμο (παστιλιες μεσα στη μερα και πριν τον υπνο κλπ). μετα απο μερικες μερες περναει και ειναι οπως πριν. τωρα, αν η δικη σου περιπτωση ειναι μονιμη φαση, δε ξερω..εμενα ο ωρλ δε μου ειπε ποτε κατι για επεμβαση, μονο ο,τι εκανα πιο πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις