karib Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Θελω τη γνωμη σας για τα webalizer statistics που παρέχουν στατιστικά για web sites σε web servers. Ειναι αξιόπιστα? Για ένα site που απευθύνεται σε περιορισμένο πληθυσμό (πχ μια περιοχή 250000 κατοίκων) και με δεδομένη την αραιή ακόμα διείσδυση του internet στην Ελλάδα, ποιος αριθμος hits μηνιαίως ή visits θα θεωρούνταν ικανοποιητικός? Εχετε κάποια ενδεικτικά μεγέθη πραγματικών στατιστικών από sites που είναι Online να μου πείτε? Πρέπει κάτι να προσέξω κατά την αναγνωση των στατιστικών?
angelos0 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 exeis dei pote pws einai? mporw na sou dei3w ta dika mou se pm an 8es ps kai mhn biazese na deis apanthsh se ena post sou...oi 2 wres den einai arketes
Aligator21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Για να δείς το πώς είναι... http://dotteam.gr/stats/
karib Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 http://dotteam.gr/stats/ Ok! Εντυπωσιακά νούμερα μου φάνηκαν.
karib Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Να ξέρατε τι μου συνέβη... Εχω hosting στην forthnet-hellasnet. Καλά, το μεγάλο σπάσιμο είναι που βγάζουν στατιστικά κάθε βδομάδα. Τόσο κρίσιμες πληροφορίες και να ειμαι αναγκασμένος μια βδομάδα να περιμένω να τις δω. Πάω και εγω να δω προχτες τα στατιστικά μου, αφού έφτασε η πολυπόθητη μέρα που θα τα ανανέωναν, και με μεγάλη μου εκπληξη, οργη και απογοητευση, βλεπω δύο μέρες να μην έχουν καθόλου Hits-visits!!! Τρελαθηκα. Μα μονο εγώ μπαίνω καθε μερα x φορες. Τους τηλεφωνω και παραδέχθηκαν οτι για καποιο αγνωστο λογο το webalizer εκείνες τις μέρες δεν κατέγραψε τίποτε. Καμια άλλη δικαιολογία. Και μάλιστα δεν το έκανε αυτό μονο σε μένα αλλά και στο site ενος φιλου μου που επίσης κάνει hosting στη forthnet. Τι συμβαίνει? Φταίει το webalizer, φταίει η forthnet? Παντως εγω, δεν φτάνει που περιμενω μια βδομαδα να δω στατιστικά, στο τελος τα βλεπω και λαθος.
karib Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Ρε παιδιά θα σας πω τι μου τριγυρναει μετά το τελευταίο περιστατικό στο μυαλό: Επειδή σίγουρα το site μου μετά την παρατήρηση που τους έκανα, ήταν υπο επιτηρηση-εξάλλου κι εγω τους ζητησα να το κοιτάζουν μην ξαναπαρουσιάσει προβλημα-, κι επειδή την τελευταία εβδομάδα είδα κάπως 'χαμηλες' επισκεψεις στα στατιστικα, λέτε να προσθέτουν με καποιο τρόπο επισκεψεις? Εξαλλου, για εμας τους απλους χρηστες δεν ειναι realtime stats. Αυτοί έχουν την ευχέρεια αν δουν πχ την Τρίτη 0 επισκέψεις, να μπουνε την Τεταρτη να γραψουν χχ επισκέψεις, και την Κυριακή που θα μου δώσουν εμένα τη δυνατότητα να τα δω, θα είναι όλα-φαινομενικα-καλα. Μπορεί να γίνει τετοια εξαπατηση?
nousername Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Tha tous mamouse to sdoe to ktp kai alloi armodio foreis etsi kai kanane kati tetoio. Kserw oti ttha mou peite oti den mporoun na to psaxoun eykola kai poios tha katsei na asxolithei klp... Think Twice ! Nomizete oti tha pernane tetoi risko apla kai mono gia na xeraite o pelatis toys apo ta hits :?: :arrow: An ithelan na ikanopoiisoun kapoio megalo pelati mporousan poli apla na tou proteinoyn na ksanasxediasoun to site tou na to diafimisoun me banner exchange klp kai etsi na exoun kia ton pelati ikanopoiimneno kai na tou paroun kai lefta epilpleon kai to kefali toys isixo :wink: Prepei kapoia stigmh na syniditopoihsoume oti den zoume sto Timpouktoy oyte sthn ApatiLand opws poloi areskontai na diatympanizoyn kindynologontas :!: Yparxoyn foreis nomoi kai thesmoi pou mas prostateyoyn :!:
karib Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Yparxoyn foreis nomoi kai thesmoi pou mas prostateyoyn Ξέρεις, εκεί που πάω να το πιστέψω όλο κάτι συμβαίνει στο Ελλαδιστάν και με απογοητεύει....
Fireball Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Χρησιμοποιώ φιλοξενία μόνο σε Servers στην Αμερική γιατί είναι αξιόπιστοι και στα δίνουν όλα σε καλή τιμή, όσο για τα στατιστικά χρησιμοποιώ το Webalizer εδώ και τρία χρόνια σχεδόν και είναι κορυφή. Το δικό μου αναβαθμίζεται κάθε 30 λεπτά περίπου. Μακριά απο ελληνικό Hosting ειδικά των Providers (Π-ΟΤΕ - Forth - Hol κ.τλ) Εκτός οτι είναι άσχετοι σου δημιουργούν πολλά προβλήματα με scripts και διάφορα άλλα. Ένα γαμο CGI σε perl να θελήσεις να ανεβάσεις θα πρέπει να τους το στείλεις να το δούν πρώτα και αμα θέλουν στο ανεβάζουν, άσε ο ΟΤΕ και η γαμω ASP που πρέπει να επικοινωνήσεις για να σου βάλουν τα permition στην Database σου. Και το κυριότερο είναι φωτιά οι τενεκέδες, πανάκριβες υπηρεσίες χωρίς να σου δίνουν υπηρεσίες. Μπορεί να βρίζουμε το Αμέρικα (Και καλά κάνουμε τέτιοι που είναι) αλλα στο Internet είναι πάντα 100 βήματα μπροστά απο εμάς. Υπηρεσίες που έχω εγώ είναι: Webmail 75 MB 15 E-mails 2 Εφαρμογές Στατιστικών στοιχείων (Webalizer & Astats) Κεντρική διαχείρηση του Server Php & MySql CGI - BIN php my Admin 170 Eyreous το χρόνο.
karib Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Χρησιμοποιώ φιλοξενία μόνο σε Servers στην Αμερική γιατί είναι αξιόπιστοι και στα δίνουν όλα σε καλή τιμή Κι εγώ εκεί το είχα φίλε μου (εταιρία στην ελλάδα-servers στο εξωτερικό) αλλά: -Μηδέν τεχνικη υποστηριξη. Δεν εβρισκα helpdesk ή έπρεπε να παρακαλέσω για να μιλήσω με καποιον - Ελάχιστοι υποστηρίζουν asp που με ενδιαφέρει. - Στατιστικά ομολογώ ήταν realtime. Στην forthnet: - Μιλώ μαζί τους με τηλ 0800!!! 1 αστικη μονάδα χρέωση. Α, και τηλεφωνώ από επαρχια... - Πλήρης υποστήριξη asp. - Βρίσκω ΠΑΝΤΑ να μιλήσω σε τεχνικό όταν το ζητήσω. Χωρίς καμία καθυστέρηση. Τα στατιστικά όμως πάσχουν. Κρίσιμη πληροφόρηση αλλά με μια βδομαδα καθυστέρηση. Θα εβαζα δικα μου στατιστικα αλλά τα asp scripts που κυκλοφορούν δεν έχουν βαση Myslq Που χρησιμοποιώ. Οπότε Webalizer, αναγκαστικά. Απαράδεκτο πάντως να ενημερώνονται τα στατιστικά μια φορά τη βδομάδα.
Password Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 na protino kai ego mia eteria?? Hyperhosting.gr Korifea.!
karib Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Toν μηνα Απρίλιο, μέχρι και σήμερα δηλαδή, είχα για πρωτη φορά(με αφετήρία τον Ιούλιο 2003) τεράστια πτώση στην επισκεψιμότητα! Ανεγήγητη στην αρχή -νομιζα- αλλά έπειτα απο συζητήσεις μάλλον οφείλεται στην Μεγάλη Εβδομάδα. Τι γνωμη εχετε?
gvard Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Καλησπέρα, Μακριά απο ελληνικό Hosting ειδικά των Providers (Π-ΟΤΕ - Forth - Hol κ.τλ) Εκτός οτι είναι άσχετοι σου δημιουργούν πολλά προβλήματα με scripts και διάφορα άλλα. Και το κυριότερο είναι φωτιά οι τενεκέδες' date=' πανάκριβες υπηρεσίες χωρίς να σου δίνουν υπηρεσίες. Υπηρεσίες που έχω εγώ είναι: Webmail 75 MB 15 E-mails 2 Εφαρμογές Στατιστικών στοιχείων (Webalizer & Astats) Κεντρική διαχείρηση του Server Php & MySql CGI - BIN php my Admin 170 Eyreous το χρόνο.[/quote'] α) Δεν είναι όλοι άσχετοι ούτε γραφειοκράτες με έλεγχο στα scripts που ανεβάζεις. β) Θεωρείς πανάκριβες τις υπηρεσίες της Ελλάδας από τη στιγμή που δίνεις 170 ευρώ το χρόνο για 75ΜΒ;;; Συγνώμη, αλλά μπορείς να βρείς πολύ καλύτερες προσφορές και σε ποιότητα (γραμμές, τεχνογνωσία, άμεση υποστήριξη) και σε τιμές. Και φυσικά δεν μιλάω μόνο για εμένα, με τα λεφτά που δίνεις σχεδόν όλοι οι έλληνες hosters είναι φθηνότεροι (και αρκετοί από αυτούς αξιόπιστοι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.