Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, 

έχω κάποιες σκέψεις σχετικά με αντικατάσταση σκληρού σε MacBook Air 2013. Ο «μαμά» σκληρός κάηκε και σκέφτομαι μια πιο οικονομική λύση αποτι τον ίδιο η μεγαλύτερο σε χωρητικότητα που ξεκινάνε από 100€ + . Όποτε σε σχετική αναζήτησή βλέπω ότι μπορώ να βάλω ανταπτορα ώστε να παίρνει πλέον σκληρούς m.2 στους οποίος υπάρχουν λύσεις αρκετά οικονομικές. 

Ο αυθεντικός ήταν 120gb όποτε αρχικά θέλω να ξέρω σίγουρα αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και από άποψη χώρου του λαπτοπ αλλά και συμβατότητας. 

Και επίσης αν έχετε να προτείνετε κάποιο σκληρό.

Δημοσ.

Χωρίς να έχω καμία εμπειρία όσο αφορά τα Macbook 

Θεωρώ ότι δεν θα έχεις κάποιο ζήτημα συμβατοτητας με οποιονδήποτε ssd καθώς τα πρωτόκολλα Sata είναι κοινά. 

Υπάρχουν επιλογές στο Σκρουτζ από 30ε σε 240gb ssd Μάρκας Kingston . 

Ωστόσο φαινεται ότι υπάρχει μια προτίμηση στους Mac users για Samsung σκληρούς και συγκεκριμένα της σειράς evo ο οποίος είναι 20ε ποιο ακριβός στην αντίστοιχη χωρητικότητα με τον Kingston. 

Εάν κάνω κάποιο λάθος, ας με διορθώσει κάποιος συμφορουμίτης οποίος έχει εμπειρία συγκεκριμένα. 

Δημοσ.

Δεν έχει τους κλασικούς ssd το συγκεκριμένο μακ, και γενικότερα κανένα μακ από 2012 και μετά. Ο δίσκος που έχει είναι PCI-E flash storage. Δες εδώ

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Χωρίς να έχω καμία εμπειρία όσο αφορά τα Macbook 

Θεωρώ ότι δεν θα έχεις κάποιο ζήτημα συμβατοτητας με οποιονδήποτε ssd καθώς τα πρωτόκολλα Sata είναι κοινά. 

Υπάρχουν επιλογές στο Σκρουτζ από 30ε σε 240gb ssd Μάρκας Kingston . 

Ωστόσο φαινεται ότι υπάρχει μια προτίμηση στους Mac users για Samsung σκληρούς και συγκεκριμένα της σειράς evo ο οποίος είναι 20ε ποιο ακριβός στην αντίστοιχη χωρητικότητα με τον Kingston. 

Εάν κάνω κάποιο λάθος, ας με διορθώσει κάποιος συμφορουμίτης οποίος έχει εμπειρία συγκεκριμένα. 

Κάνεις λάθος.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, m_zaxarias είπε

Άρα καταλήγουμε στο ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό που ρώτησα σαν εναλλακτική; 

Μπορεί να γίνει. Δες την απάντηση του @thodoris20s + ψάξε στην ενότητα αυτή ΄Apple Hardware΄ παλιότερα νήματα όπου συζητάμε για ssd σε macbook air.

Δημοσ.

Καλημέρα! 

Μπορείς να τοποθετήσεις έναν NVME SSD. Θα χρειαστείς επίσης έναν adapter που κοστίζει περίπου 15€. Παίζει μόνο με macOS High Sierra ή macOS Mojave. Δες περισσότερα εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...