panos4tw Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδες ειχα παρει ψυγειοκαταψυκτη Nofrost (+πλυντηριο+φουρνου μικροκυματων) Morris πριν 10 χρονια προς 400 ευρω και μεχρι σημερα ολα δουλευουν εξαιρετικα χωρις καμια βλαβη. Χωρις προφανως να ξερω περισσοτερα για το συγκεκριμενο μοντελο, φαινεται εξαιρετικη προσφορα. Ισχυει και για το δικο μου αυτο που αναφερθηκε οτι δεν ειναι και το πιο αθορυβο ψυγειο. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από panos4tw
definitio Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Αν έδινε κανά κατάστημα έκπτωση για ανακύκλωση παλιότερης συσκευής καλά θα ήταν... έχουμε ένα Whirpool από το 1998, που δουλεύει μεν αποδοτικά στη ψύξη, αλλά στη κατάψυξη είναι λίγο βάσανο γιατί πιάνει γρήγορα πάγο...η τιμή των 335€ (400€ με τη την 5ετή επέκταση) είναι δελεαστική για τη χωρητικότητα (και τη 10ετή εγγύηση στον συμπιεστή), αλλά είμαι σε δίλημμα.
xristoslet Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, definitio είπε Αν έδινε κανά κατάστημα έκπτωση για ανακύκλωση παλιότερης συσκευής καλά θα ήταν... έχουμε ένα Whirpool από το 1998, που δουλεύει μεν αποδοτικά στη ψύξη, αλλά στη κατάψυξη είναι λίγο βάσανο γιατί πιάνει γρήγορα πάγο...η τιμή των 335€ (400€ με τη την 5ετή επέκταση) είναι δελεαστική για τη χωρητικότητα (και τη 10ετή εγγύηση στον συμπιεστή), αλλά είμαι σε δίλημμα. 30€ δωροεπιταγή δίνει ο kotsovolos και με την επέκταση εγγύησης(5 χρόνια) πάει στα 385€. Αρα σαν να το παίρνεις 355€... https://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/fridges/fridge-freezers/185641-morris-r71361cap Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από matrixxx αφαιρεση referral 2
Zerg13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Η 5 ετης εγγυηση στα ψηγεια χρειαζεται. Θεωρω οτι ειναι πολυ καλη προσφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα