Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι καλη προσφορά παίδες?Aξιζει ?

σημερα χάλασε της αδερφής μου και ψάχνει ψυγείο.. οποιος εχει άποψη ας απαντήσει παρακαλώ.

Ευχαριστούμε TS !

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

σημερα χάλασε της αδερφής μου και ψάχνει ψυγείο.. οποιος εχει άποψη ας απαντήσει παρακαλώ.

Ευχαριστούμε TS !

Εδώ για να διαβάσεις μερικά πράγματα 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

Ευχαριστούμε TS !

Είχα ψαξει σχετικά πρόσφατα ψυγειοκαταψύκτη και σ΄αυτά τα λεφτά με μέγεθος, εξωτερική οθόνη και βρυσάκι δεν υπάρχουν επιλογές άλλες στα λεφτά αυτά. Στα λεφτά αυτά έχω πάρει Samsung και Siemens που είμαι ευχαριστημένος, δεν ξέρω από ποιότητα κατασκευής τι παίζει με την morris.

Δημοσ.

Τα Morris είναι όπως λέμε TurboX. Μια επωνυμία που χρησιμοποιείται από μεγαλοεισαγωγεα για noname οικιακές συσκευές με ότι αυτό συνεπάγεται.

Προσωπικά θα το απέφευγα και θα επέλεγα κάτι επώνυμο και ας είναι ακριβότερο, ψυγείο δεν αγοράζουμε κάθε βδομάδα..

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το Morris από την προηγούμενη προσφορά με 299€. Το ψυγείο είναι πάρα πολύ καλό. Κυρίως αθόρυβο. Πολύ καλή ψύξη και καλή κατασκευή. Το είχα πάρει από τον Κωτσόβολο με 12 άτοκες και το πιο συμαντικό μου το έφερε στο εξοχικό 60χλμ. έξω από τον Βόλο. Για όλα αυτά... Τζάμπα το πήρα. Πάρτε το άφοβα.

Επεξ/σία από mourtias
  • Like 3
Δημοσ.

Και εγώ το έχω πάρει 1-1.5 χρόνο από Κωτσόβολo. Το ψυγείο είναι πένα...καλά για τα λεφτά του δεν το συζητάμε καν...2 θέματα έχει..το βράδυ το.ακους άμα είναι κοντά η κρεβατοκάμαρα..οχι κάτι.τρελο..αλλα δεν το λες εντελώς αθόρυβο...και όχι.ολες τις ώρες ..απλά που κ που κάνει λίγο..και το βρυσάκι που πολύ εχουν θέμα...εμένα μετά από 1 μήνα έστρωσε και δεν ξανά έσταξε ποτέ..

Άφοβα πάρτε το...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Με επεκταση εγγυησης ;

Πάντως στο συμπιεστή δίνουν 10χρόνια, όπως αρκετές άλλες εταιρίες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gamemaniac είπε

Και εγώ το έχω πάρει 1-1.5 χρόνο από Κωτσόβολo. Το ψυγείο είναι πένα...καλά για τα λεφτά του δεν το συζητάμε καν...2 θέματα έχει..το βράδυ το.ακους άμα είναι κοντά η κρεβατοκάμαρα..οχι κάτι.τρελο..αλλα δεν το λες εντελώς αθόρυβο...και όχι.ολες τις ώρες ..απλά που κ που κάνει λίγο..και το βρυσάκι που πολύ εχουν θέμα...εμένα μετά από 1 μήνα έστρωσε και δεν ξανά έσταξε ποτέ..

Άφοβα πάρτε το...

Ισχύει ο θόρυβος, με τη βρύση δεν είχα θέμα 

Δημοσ.

Κάπου πήρε το μάτι μου για 20%mediamarkt σε λευκές συσκευές από eurobank /δεν ξέρω αν ισχύει για το συγκεκριμένο προϊόν οποίος ενδιαφέρεται ας το ελέγξει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, di maria kun είπε

Κάπου πήρε το μάτι μου για 20%mediamarkt σε λευκές συσκευές από eurobank /δεν ξέρω αν ισχύει για το συγκεκριμένο προϊόν οποίος ενδιαφέρεται ας το ελέγξει

20% €πιστροφή σε επιλεγμένες συσκευές από 399€ και άνω για αγορές με κάρτες Eurobank. Ισχύει από 18/03/2019 έως 27/03/2019.

Επεξ/σία από makhs5
  • Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, di maria kun είπε

Δυστυχως, ουτε την μαρκα καλυπτει η προσφορα αλλα ουτε και την τιμη του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...