xristoslet Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Ασημί https://www.skroutz.gr/s/16755900/Morris-Ψυγειοκαταψύκτης-NoFrost-Inox-A-R71361CAP.html Λευκό https://www.skroutz.gr/s/14275612/Morris-Ψυγειοκαταψύκτης-NoFrost-A-W71359CAP.html#reviews 2
MontzOlee Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 ειναι καλη προσφορά παίδες?Aξιζει ? σημερα χάλασε της αδερφής μου και ψάχνει ψυγείο.. οποιος εχει άποψη ας απαντήσει παρακαλώ. Ευχαριστούμε TS ! 1
bill987 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, MontzOlee είπε ειναι καλη προσφορά παίδες?Aξιζει ? σημερα χάλασε της αδερφής μου και ψάχνει ψυγείο.. οποιος εχει άποψη ας απαντήσει παρακαλώ. Ευχαριστούμε TS ! Εδώ για να διαβάσεις μερικά πράγματα
xristoslet Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, MontzOlee είπε ειναι καλη προσφορά παίδες?Aξιζει ? σημερα χάλασε της αδερφής μου και ψάχνει ψυγείο.. οποιος εχει άποψη ας απαντήσει παρακαλώ. Ευχαριστούμε TS ! Είχα ψαξει σχετικά πρόσφατα ψυγειοκαταψύκτη και σ΄αυτά τα λεφτά με μέγεθος, εξωτερική οθόνη και βρυσάκι δεν υπάρχουν επιλογές άλλες στα λεφτά αυτά. Στα λεφτά αυτά έχω πάρει Samsung και Siemens που είμαι ευχαριστημένος, δεν ξέρω από ποιότητα κατασκευής τι παίζει με την morris.
StigmaX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Τα Morris είναι όπως λέμε TurboX. Μια επωνυμία που χρησιμοποιείται από μεγαλοεισαγωγεα για noname οικιακές συσκευές με ότι αυτό συνεπάγεται. Προσωπικά θα το απέφευγα και θα επέλεγα κάτι επώνυμο και ας είναι ακριβότερο, ψυγείο δεν αγοράζουμε κάθε βδομάδα.. 2 1
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Ειναι ο ιδιος που ειχε 299 με βρυσακι (αχρηστο για μενα απλως τρωει χωρο) ;
mourtias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω το Morris από την προηγούμενη προσφορά με 299€. Το ψυγείο είναι πάρα πολύ καλό. Κυρίως αθόρυβο. Πολύ καλή ψύξη και καλή κατασκευή. Το είχα πάρει από τον Κωτσόβολο με 12 άτοκες και το πιο συμαντικό μου το έφερε στο εξοχικό 60χλμ. έξω από τον Βόλο. Για όλα αυτά... Τζάμπα το πήρα. Πάρτε το άφοβα. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από mourtias 3
thetiesthatbind Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Το έχω μάγκες, απόλυτα ικανοποιημένος και από χώρο και από λειτουργία.
gamemaniac Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Και εγώ το έχω πάρει 1-1.5 χρόνο από Κωτσόβολo. Το ψυγείο είναι πένα...καλά για τα λεφτά του δεν το συζητάμε καν...2 θέματα έχει..το βράδυ το.ακους άμα είναι κοντά η κρεβατοκάμαρα..οχι κάτι.τρελο..αλλα δεν το λες εντελώς αθόρυβο...και όχι.ολες τις ώρες ..απλά που κ που κάνει λίγο..και το βρυσάκι που πολύ εχουν θέμα...εμένα μετά από 1 μήνα έστρωσε και δεν ξανά έσταξε ποτέ.. Άφοβα πάρτε το... 1
xristoslet Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Με επεκταση εγγυησης ; Πάντως στο συμπιεστή δίνουν 10χρόνια, όπως αρκετές άλλες εταιρίες.
thetiesthatbind Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, gamemaniac είπε Και εγώ το έχω πάρει 1-1.5 χρόνο από Κωτσόβολo. Το ψυγείο είναι πένα...καλά για τα λεφτά του δεν το συζητάμε καν...2 θέματα έχει..το βράδυ το.ακους άμα είναι κοντά η κρεβατοκάμαρα..οχι κάτι.τρελο..αλλα δεν το λες εντελώς αθόρυβο...και όχι.ολες τις ώρες ..απλά που κ που κάνει λίγο..και το βρυσάκι που πολύ εχουν θέμα...εμένα μετά από 1 μήνα έστρωσε και δεν ξανά έσταξε ποτέ.. Άφοβα πάρτε το... Ισχύει ο θόρυβος, με τη βρύση δεν είχα θέμα
di maria kun Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Κάπου πήρε το μάτι μου για 20%mediamarkt σε λευκές συσκευές από eurobank /δεν ξέρω αν ισχύει για το συγκεκριμένο προϊόν οποίος ενδιαφέρεται ας το ελέγξει
makhs5 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, di maria kun είπε Κάπου πήρε το μάτι μου για 20%mediamarkt σε λευκές συσκευές από eurobank /δεν ξέρω αν ισχύει για το συγκεκριμένο προϊόν οποίος ενδιαφέρεται ας το ελέγξει 20% €πιστροφή σε επιλεγμένες συσκευές από 399€ και άνω για αγορές με κάρτες Eurobank. Ισχύει από 18/03/2019 έως 27/03/2019. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από makhs5
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, di maria kun είπε Κάπου πήρε το μάτι μου για 20%mediamarkt σε λευκές συσκευές από eurobank /δεν ξέρω αν ισχύει για το συγκεκριμένο προϊόν οποίος ενδιαφέρεται ας το ελέγξει Δυστυχως, ουτε την μαρκα καλυπτει η προσφορα αλλα ουτε και την τιμη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα