Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους Εχω βρει εναν καυστηρα πετρελαιου 40000 θερμιδων δωρεαν μπορω να τον χρησιμοποιησω σε διαμερισμα 97 τετραγωνικων Τι κοστος θα επιβαρυνθω

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, pikoand είπε

Καλησπερα σε ολους Εχω βρει εναν καυστηρα πετρελαιου 40000 θερμιδων δωρεαν μπορω να τον χρησιμοποιησω σε διαμερισμα 97 τετραγωνικων Τι κοστος θα επιβαρυνθω

Σκέτο καυστήρα ή μαζί με το λέβητα;;;;;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, papoys1 είπε

Σκέτο καυστήρα ή μαζί με το λέβητα;;;;;

Κομπλε

11 λεπτά πριν, pikoand είπε

Κομπλε

17 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ανεπαρκείς σε πληροφορίες η ερώτηση.

Συγνωμη για την ασαφεια Εννοω αν με συνφερει απο αποψη κοστους καυσυμου και ρευματος λογω του οτι ειναι 20000 θερμιδες μεγαλυτερος απο οτι χρειαζομαι . συμφερει οικονομικα η το δωρεαν θα το πληρωσω διπλο στο μελον

Δημοσ.

Σιγουρα δεν συμφερει αν ειναι τοσο μεγαλος,καλυτερα ενα κλιματιστικο εκτος αν εισαι σε πολυ κρυα περιοχη 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Σιγουρα δεν συμφερει αν ειναι τοσο μεγαλος,καλυτερα ενα κλιματιστικο εκτος αν εισαι σε πολυ κρυα περιοχη 

Εαν βαλω μικροτερο μπεκ θα κανω τιποτα

Δημοσ.

Η υποθεση θερμανση ειναι ενα εξαιρετικα πολυπλοκο θεμα

Πρεπει να υπολογισεις τις θερμικες αναγκες του κτιριου,την περιοχη,την μονωση,τους γειτονες στο κτιριο,τις τρεχουσες τιμες καυσιμων (που αυριο μπορει να αλλαξουν) την προσβαση σε πηγες καυσιμων και να καταληξεις σε ενα συμπερασμα

Γενικα το πετρελαιο ειναι σημερα ακριβο και δεν αποτελει ιδανικη λυση ακομα και με δωρεαν καυστηρα,αλλα και παλι θα μπορουσε να ειναι λυση για πχ μια μονοκατοικια στη Βορεια Ελλαδα 

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Η υποθεση θερμανση ειναι ενα εξαιρετικα πολυπλοκο θεμα

Πρεπει να υπολογισεις τις θερμικες αναγκες του κτιριου,την περιοχη,την μονωση,τους γειτονες στο κτιριο,τις τρεχουσες τιμες καυσιμων (που αυριο μπορει να αλλαξουν) την προσβαση σε πηγες καυσιμων και να καταληξεις σε ενα συμπερασμα

Γενικα το πετρελαιο ειναι σημερα ακριβο και δεν αποτελει ιδανικη λυση ακομα και με δωρεαν καυστηρα,αλλα και παλι θα μπορουσε να ειναι λυση για πχ μια μονοκατοικια στη Βορεια Ελλαδα 

Ευχαριστω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pikoand είπε

Κομπλε

Συγνωμη για την ασαφεια Εννοω αν με συνφερει απο αποψη κοστους καυσυμου και ρευματος λογω του οτι ειναι 20000 θερμιδες μεγαλυτερος απο οτι χρειαζομαι . συμφερει οικονομικα η το δωρεαν θα το πληρωσω διπλο στο μελον

Μην το φοβάσαι αν όπως λες είναι μόλις 40.000 θερμίδες μπορεί να σου καίει και λιγότερο από κάποιον που θα σε κάλυπτε οριακά.

Εγώ θέλω γύρω τις 35-40.000 θερμίδες και αυτός που έχω είναι 60.000.Δεν έχω παράπονο από αυτό που μου καίει και είναι αν όχι το ίδιο οριακά λίγο περισσότερο από έναν 35,000 θερμίδες που είχα πριν και δούλευε συνέχεια.

Πάρτον με κλειστά μάτια ειδικά αν είναι και καλή μάρκα.

Δημοσ.

Αν είναι σύγχρονος και έχει καλό βαθμό απόδοσης να τον πάρεις. Διαφορετικά δώσε τον για ανακύκλωση και πάρε ένα λέβητα συμπύκνωσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...