Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παράλληλα με το P30 Pro, η Huawei ανακοίνωσε και το οικονομικότερο P30.

Το μικρότερο P30 απουσιάζει η 5x zoom «periscope» κάμερα που βρίσκουμε στο P30 Pro, αλλά και ο αισθητήρας ToF (Time-of-Flight) όμως διαθέτει μία αρκετά εντυπωσιακή διάταξη καμερών στο πίσω μέρος, που το τοποθετεί και αυτό στην κορυφή της «τροφικής αλυσίδας» στην κατηγορία των «camera smartphones».

Το P30 που διαθέτει προστασία IP53 για τη σκόνη και το νερό διαθέτει οθόνη τεχνολογίας OLED με διαγώνιο 6,1 ιντσών ανάλυσης 2340 x 1080 pixels που φιλοξενεί τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το Huawei P30, όπως αναμενόταν, βασίζεται και αυτό στο γνωστό και πολυφορεμένο από όλες τις ναυαρχίδες των Huawei και Honor, Kirin 980 SoC.

IMG_20190326_160334.jpg.8275ee778ab6e7babf6c43831273294a.jpg

H συσκευή διαθέτει 6GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου –μέσω NM card- και με αυτές τις προδιαγραφές στοιχίζει €799 σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην επίσημη παρουσίαση του προϊόντος (εμείς πάντως έχουμε πληροφόρηση για τιμή €749 στην χώρα μας). Στην εγκοπή τύπου «waterdrop» της οθόνης υπάρχει η ευρυγώνια εμπρόσθια κάμερα των 32 Megapixels (f:/2.0).

IMG_20190326_160351.jpg.593c67cedad3ac7fe29d244430199002.jpg

Στο πίσω μέρος, και σε κάθετη διάταξη βρίσκονται τρεις κάμερες, μία με ευρυγώνιο σύστημα φακών με διάφραγμα f:/1.8 που βασίζεται σε αισθητήρα 40 Megapixels (υποστηρίζεται Laser AF και Phase Detection AutoFocus), μία υπερ-ευρυγώνια (f:/2.2) που βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels και μία με σύστημα τηλεφακού (f:/2.4, 3x optical zoom) που βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels και συνεπικουρείται από σύστημα οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας (OIS). Να επισημάνουμε ότι σε όλες τις περιπτώσεις τα οπτικά είναι της Leica και ο αισθητήρας των 40 Megapixels είναι ο ίδιος που βρίσκεται και στο P30 Pro, δηλαδή τύπου «SuperSensing». Πρόκειται για έναν αισθητήρα Sony IMX600 με «custom» φίλτρο RYYB (όπου Y=Yellow) για εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού στο περιβάλλον.

IMG_20190326_142051.jpg.2cb8d0e620675b98494f4f80b7c9b331.jpg

Το P30 διαθέτει WiFi 802.11b/g/n/ac, dual-band, WiFi direct/ hotspot, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, USB-C (USB3.1), υποδοχή 3.5mm για ακουστικά (απουσιάζει από το P30 Pro), δύο υποδοχές για κάρτες SIM και μπαταρία 3650mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης SuperCharge που περιορίζεται στα 22.5W (40W για το P30 Pro).  Το Huawei P30 Pro θα κυκλοφορήσει σε χρωματισμούς Black, Amber Sunrise, Breathing Crystal, Pearl White και Aurora.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Thanks 1
Δημοσ.

Όλα αυτά είναι πολύ ωραία.. Το θέμα είναι που θα φτάσουμε πλέον με τα κινητά.. Εγώ πάντως καλά είμαι και με τα midrange κινητά 🙂

• Like 12
Δημοσ.

Καλύτερη κάμερα σε όλες τις περιστάσεις από τον ανταγωνισμό. Πρώτο κινητό με periscope zoom. Επιτέλους Samsung panel. Επιτέλους καλή μπροστινή κάμερα. Κορυφαία μπαταρία. Κορυφαίο fast charging. Κορυφαίο wireless charging. Κορυφαία επίδοση. Έρχονται οι Apple/Samsung fanboys να το βγάλουν σαν βλακεία ενώ η εταιρίες τους έχουν να βγάλουν κινητό με κορυφαία κάμερα και innovative features εδώ και χρονια.

• Like 6
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stitch19 είπε

Καλύτερη κάμερα σε όλες τις περιστάσεις από τον ανταγωνισμό. Πρώτο κινητό με periscope zoom. Επιτέλους Samsung panel. Επιτέλους καλή μπροστινή κάμερα. Κορυφαία μπαταρία. Κορυφαίο fast charging. Κορυφαίο wireless charging. Κορυφαία επίδοση. Έρχονται οι Apple/Samsung fanboys να το βγάλουν σαν βλακεία ενώ η εταιρίες τους έχουν να βγάλουν κινητό με κορυφαία κάμερα και innovative features εδώ και χρονια.

Όλα είναι θέμα λογισμικού. 

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Stitch19 είπε

Τελείωσες?

• Like 4
  • Confused 1
  • Sad 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TeoRossi είπε

Τελείωσες?

Πάρα πολύ καλή απάντηση με στοιχεια και αποψεις. Συγχαρητήρια Samsung/Apple fanboy.

• Like 7
  • Sad 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Stitch19 είπε

Φιλε μου κοίτα να δεις δεν ειναι όλα οι επιδόσεις και μια κάμερα τελικά ει αι και οι υπηρεσίες δεν εντιλεγω ότι έχει την καλύτερη κάμερα και επηδωσεις άσχετα αν κερδίζει ο Α12 αλλά πχ εγώ που έχω όλο το οικοσυστημα της apple ξέρεις τη ευκολία μου προσφέρει στην καθημερινότητα μου?θέλω να πω δεν είναι όλα μια κάμερα και τέλος.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, lilwayne είπε

Όλα αυτά είναι πολύ ωραία.. Το θέμα είναι που θα φτάσουμε πλέον με τα κινητά.. Εγώ πάντως καλά είμαι και με τα midrange κινητά 🙂

Ναι πλεον τα midrange ειναι πολυ δυνατα και υπερ αρκετα, και υπαρχουν ολων των ειδων οι τιμες. Πριν λιγο χρονια δεν ηταν καθολου ετσι με τα midrange κατα τη προσωπικη μου αποψη

• Thanks 3
Δημοσ.

Έτσι είναι ακριβώς.. Βεβαία τα midrange βγήκαν για χώρες India κτλ.. Όμως πέτυχε και για άλλες χώρες γιατί δεν μπορούν όλοι να δίνουν 1000 ευρώ για κινητά που σε 1 χρόνο φτάνουν τα μισά λεφτά. 

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, 360kias είπε

Φιλε μου κοίτα να δεις δεν ειναι όλα οι επιδόσεις και μια κάμερα τελικά ει αι και οι υπηρεσίες δεν εντιλεγω ότι έχει την καλύτερη κάμερα και επηδωσεις άσχετα αν κερδίζει ο Α12 αλλά πχ εγώ που έχω όλο το οικοσυστημα της apple ξέρεις τη ευκολία μου προσφέρει στην καθημερινότητα μου?θέλω να πω δεν είναι όλα μια κάμερα και τέλος.

Μείνε στο οικοσύστημα και άσε τους υπόλοιπους να χαρούν τα θετικά του ανταγωνισμού.Το p20 ήταν πολύ καλή συσκευη και το P30 αναμένεται καλύτερο.Μεγαλο ρόλο θα παίξει και η τιμή του

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μπραβο στη χαβαη!!Συσκευαρα, θα ειναι πιστευω. Μακαρι να ειχα φραγκα να τοπερνα... Ακριβο βεβαια αλα ετσι ειναι αυτα χρονια τωρα. Ευτηχως που επιτελους βελτιωσανε κατα πολυ τη midrange κατηγορια σε ολους τους τομεις και χερομασται και μεις λιγο.. Χα χα χα χα. Προς το παρον με το honor play καλα ειμαι

Δημοσ.

Και κάπως έτσι παγιώνεται η τιμή στα 800 για το εισαγωγικό μοντέλο στην μεγάλη κατηγορία... μπράβο μας... μπράβο μας...

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξεκινάει στα 800 ευρώ αλλά σε 2 μήνες θα έχει πέσει τα ~500. 800 είναι πάρα πολλά για τη κανονική έκδοση όταν το S10e κάνει 650, 150 ολόκληρα ευρώ κάτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...