Ntelosxxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα, θελω τη βοήθεια σας. Εχω ενα Sony vaio 13 3 και δεν μπορώ να βρω μπαταρία. Βρίσκω συμβατές μπαταριες αλλα δεν φορτιζουν. Σας στελνω στοιχεία σε φωτο μήπως μπορεσει κάποιος και με βοηθήσει. VGP-BPS24
tz_aristotelis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 για γκουγλαρε VGP-BPS24 και κοιτα τις εικονες. Όπου δεις μπαταρια μπες και κοιτα.
Ntelosxxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε για γκουγλαρε VGP-BPS24 και κοιτα τις εικονες. Όπου δεις μπαταρια μπες και κοιτα. Πηγα cosmodata και battery gr δοκίμασα μπαταριες συμβατές ηταν ολοιδιες εξωτερικά αλλα δεν φορτιζαν
tz_aristotelis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Επίσης θα πρέπει να λάβεις υπόψη μήπως φταίει ο φορτιστής ή κάποιο κύκλωμα μέσα στο λάπτοπ.
Ntelosxxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε Επίσης θα πρέπει να λάβεις υπόψη μήπως φταίει ο φορτιστής ή κάποιο κύκλωμα μέσα στο λάπτοπ. Αφου με τη δικιά του δουλεύει και φορτίζει κανονικότατα απλα μου βγάζει μνμα οτι ειναι σε κρισημη κατάσταση
Alexandros_D Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δες αν έχεις εγκατεστημένο το Vaio Controlo Center. Αν ναι, το ανοίγεις, πας στην καρτέλα Battery και από εκεί απενεργοποιείς το Battery care function. Λογικά θα φορτίζουν κανονικά οι μπαταρίες τώρα.
Ntelosxxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Alexandros_D είπε Δες αν έχεις εγκατεστημένο το Vaio Controlo Center. Αν ναι, το ανοίγεις, πας στην καρτέλα Battery και από εκεί απενεργοποιείς το Battery care function. Λογικά θα φορτίζουν κανονικά οι μπαταρίες τώρα. Ναι το εχω το control center αλλα δε βρήκα κάπου battery care function
christosx13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δες κι εδω.Αν και ακριβη μου φαινεται ισως ειναι γνησια. https://www.computron.gr/battery-sony-vaio-svs13-svs15-vpc-sa-vpc-sb-vpc-sd-vpc-se-series-sku-1401.html?gclid=EAIaIQobChMIx_u2nfSi4QIVgud3Ch1rBATDEAAYASAAEgIPKfD_BwE
Alexandros_D Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 20 ώρες πριν, Ntelosxxx είπε Ναι το εχω το control center αλλα δε βρήκα κάπου battery care function Είναι η πρώτη επιλογή από την φωτογραφία που ανέβασες. "Ενεργοποίηση λειτουργίας φροντίδας μπαταρίας". Σε κάποια vaio δεν φόρτιζε η μπαταρία γιατί αυτή η επιλογή ήταν ενεργοποιημένη.
Ntelosxxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, Alexandros_D είπε Είναι η πρώτη επιλογή από την φωτογραφία που ανέβασες. "Ενεργοποίηση λειτουργίας φροντίδας μπαταρίας". Σε κάποια vaio δεν φόρτιζε η μπαταρία γιατί αυτή η επιλογή ήταν ενεργοποιημένη. Δυστυχώς δεν ηταν πατημένο και μόλις το πάτησα για να δω τη κάνει δεν φόρτιζε ούτε η δικια μου η μπαταρία. Ευχαριστώ πάντως
Alexandros_D Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Πρόσπάθησε να το απεγκαταστήσεις τελείως να δεις τι παίζει χωρίς αυτό. Μπορείς να το ξανά κατεβάσεις και να το εγκαταστάσεις μετά εκ νέου από το site της sony. 1
mphxths Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 To τι κανει παντως η "λειτουργια φροντιδας μπαταριας" , αναγραφεται στο σκρινσοτ..ακριβως απο πανω απο την επιλογη..3 γραμμες κειμενο...ας το διαβασουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα