Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θελω τη βοήθεια σας. Εχω ενα Sony vaio 13 3 και δεν μπορώ να βρω μπαταρία. Βρίσκω συμβατές μπαταριες αλλα δεν φορτιζουν. Σας στελνω στοιχεία σε φωτο μήπως μπορεσει κάποιος και με βοηθήσει. VGP-BPS24 

IMG_20190322_210255.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε

για γκουγλαρε VGP-BPS24 και κοιτα τις εικονες.

Όπου δεις μπαταρια μπες και κοιτα.

Πηγα cosmodata και battery gr δοκίμασα μπαταριες συμβατές ηταν ολοιδιες εξωτερικά αλλα δεν φορτιζαν

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε

Επίσης θα πρέπει να λάβεις υπόψη μήπως φταίει ο φορτιστής ή κάποιο κύκλωμα μέσα στο λάπτοπ. 

Αφου με τη δικιά του δουλεύει και φορτίζει κανονικότατα απλα μου βγάζει μνμα οτι ειναι σε κρισημη κατάσταση 

Δημοσ.

Δες αν έχεις εγκατεστημένο το Vaio Controlo Center. Αν ναι, το ανοίγεις, πας στην καρτέλα Battery και από εκεί απενεργοποιείς το Battery care function.

Λογικά θα φορτίζουν κανονικά οι μπαταρίες τώρα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Alexandros_D είπε

Δες αν έχεις εγκατεστημένο το Vaio Controlo Center. Αν ναι, το ανοίγεις, πας στην καρτέλα Battery και από εκεί απενεργοποιείς το Battery care function.

Λογικά θα φορτίζουν κανονικά οι μπαταρίες τώρα.

Ναι το εχω το control center αλλα δε βρήκα κάπου battery care function

IMG_20190327_191547.jpg

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Ntelosxxx είπε

Ναι το εχω το control center αλλα δε βρήκα κάπου battery care function

Είναι η πρώτη επιλογή από την φωτογραφία που ανέβασες. "Ενεργοποίηση λειτουργίας φροντίδας μπαταρίας".

Σε κάποια vaio δεν φόρτιζε η μπαταρία γιατί αυτή η επιλογή ήταν ενεργοποιημένη.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Alexandros_D είπε

Είναι η πρώτη επιλογή από την φωτογραφία που ανέβασες. "Ενεργοποίηση λειτουργίας φροντίδας μπαταρίας".

Σε κάποια vaio δεν φόρτιζε η μπαταρία γιατί αυτή η επιλογή ήταν ενεργοποιημένη.

Δυστυχώς δεν ηταν πατημένο και μόλις το πάτησα για να δω τη κάνει δεν φόρτιζε ούτε η δικια μου η μπαταρία. Ευχαριστώ πάντως 

Δημοσ.

Πρόσπάθησε να το απεγκαταστήσεις τελείως να δεις τι παίζει χωρίς αυτό. Μπορείς να το ξανά κατεβάσεις και να το εγκαταστάσεις μετά εκ νέου από το site της sony.

• Thanks 1
Δημοσ.

To τι κανει παντως η "λειτουργια φροντιδας μπαταριας" , αναγραφεται στο σκρινσοτ..ακριβως απο πανω απο την επιλογη..3 γραμμες κειμενο...ας το διαβασουμε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...