Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε

Λογικά λάθος κάνω, απλά θεωρώ περισσότερο της μητρικής το θέμα 

Βασικά όταν το είπες ήταν κάτι που δεν το είχα σκεφτεί και σαν συμπεριφορά στέκει (με την έννοια οτι όταν μείνει για λίγη ωρα κλειστό το pc ξεφορτίζουν οι πυκνωτές αν δεν κάνω λάθος) και ξανανοίγει αλλά ξερω γω συνέπεσε ακριβώς με την αλλαγή της κάρτας γραφικών? Και επίσης όπως είπα δεν ξέρω αν ενας πυκνωτής θα επηρέαζε την λειτουργία της υπόλοιπης μητρικής ή οχι?

Έκτος κι αν είναι πυκνωτής στην gpu μήπως?

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ με την ίδια λογική το σκέφτηκα, ότι αποφορτίζονται οι πυκνωτές για αυτό θεωρώ ότι είναι η μητρική. Έχει να κάνει και με την περισσότερη κατανάλωση υποθέτω που αυξάνει το φορτίο στον πυκνωτη ο οποίος μπορεί να έχει μειωμένη χωρητικότητα ίσως και να μη φτάνει να καλύψει τις ανάγκες. Μπορεί βέβαια και να το σκέφτομαι λάθος 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Και εγώ με την ίδια λογική το σκέφτηκα, ότι αποφορτίζονται οι πυκνωτές για αυτό θεωρώ ότι είναι η μητρική. Έχει να κάνει και με την περισσότερη κατανάλωση υποθέτω που αυξάνει το φορτίο στον πυκνωτη ο οποίος μπορεί να έχει μειωμένη χωρητικότητα ίσως και να μη φτάνει να καλύψει τις ανάγκες. Μπορεί βέβαια και να το σκέφτομαι λάθος 

Να ενημερώσω οτι κούμπωσα την GTX 660 που παρέλαβα σήμερα μέσω αγγελίας, ολα επανήλθαν σε κανονική λειτουργία, συνεπώς πιθανολογώ οτι ήταν θέμα ασυμβατότητας του UEFI bios της GPU σε συνδυασμό με την ηδη πολύ παλιά motherboard μου.

Τέλος καλό, ολα καλά λοιπόν. 

Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο και τις συμβουλές τους!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...