spysoumi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα όπως γράφω και στον τίτλο καινούριο στικάκι kingstone 16gb το έκανα bootable με win10 μέσο rufus 3.4. Είναι(έγινε) δεν ξέρω γιατί και πώς, read-only και δεν μπορώ με τπτ να το φορμάρο...Ότι λύση και να βρήκα στο διαδίκτυο μέσω windows ή dos καμία δεν δούλεψε.... Κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα που το έλυσε;;; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Είναι ελαττωματικό το stick. Επέστρεψε το να πάρεις άλλο αφού είναι καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bboy14 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Καλησπερα φιλε μου επειδη ειχα το ιδιο προβλημα και εγω σε στικακι δεν μπορουσα να διαγραψω τπτ αλλα να δια βασω μονο η οτι εγραφα χωρις να το σβησω ,χρησιμοποιησα τις εντολες μεσω cmd στο video.Πιστευω οτι λογικα το εχεις δει,σε εμενα δουλεψε το ξεκλειδωσε.Παντως συνδεσε το και σε ταμπλετ να δεις τι σου λεει αν λειτουργει κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Στις 30/3/2019 στις 10:50 ΜΜ, bboy14 είπε Καλησπερα φιλε μου επειδη ειχα το ιδιο προβλημα και εγω σε στικακι δεν μπορουσα να διαγραψω τπτ αλλα να δια βασω μονο η οτι εγραφα χωρις να το σβησω ,χρησιμοποιησα τις εντολες μεσω cmd στο video.Πιστευω οτι λογικα το εχεις δει,σε εμενα δουλεψε το ξεκλειδωσε.Παντως συνδεσε το και σε ταμπλετ να δεις τι σου λεει αν λειτουργει κανονικα. Με gparted από linux διανομή / live cd ή usb πιστεύω γίνεται πανεύκολα να διαγράψεις ολόκληρο το partition table του usb flash και γενικώς να του αλλάξεις τα φώτα, και ας λένε ότι θέλουν τα Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το κλασσικό Type "diskpart" in cmd. DISKPART> list disk Disk ### Status Size Free Dyn Gpt -------- ------------- ------- ------- --- --- Disk 0 Online 298 GB 0 B Disk 1 Online 7509 MB 6619 MB DISKPART> select disk 1 Disk 1 is now the selected disk. DISKPART> clean DiskPart succeeded in cleaning the disk. DISKPART> create partition primary DiskPart succeeded in creating the specified partition. DISKPART> exit το έχεις δοκιμάσει; (στο disk number βάζεις φυσικά το νούμερο για το φλασάκι) Υ.Γ.: Θα σβήσει τα πάντα το παραπάνω. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από jimmy213 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bboy14 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Λογικά καλύτερη λύση που προτείνει ο φιλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα